Ταρώ 17-23/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 17-23/10 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 17-23/10  κριός: 6 των ράβδων .

Διαθέτετε πολύ ταλέντο… οπότε μην το κρύβετε αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας!

Βγείτε έξω στον κόσμο κι εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή: είτε πρόκειται για προαγωγή, για αύξηση ή για κάτι μεγαλύτερο! Ήρθε η ώρα να δείξετε ευελιξία.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Μην κρατάτε τον εαυτό σας πίσω αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας (καλές και κακές)!

Έχετε σοφία που πρέπει να την ακούσει το σύνολο των ανθρώπων αυτή τη στιγμή, οπότε μην φοβάστε να την εκφράσετε δυνατά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρώ 17-23/10  δίδυμοι: ο ήλιος ανάποδα

Δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς δραματικά σοβαροί. Αντιμετωπίστε με χιούμορ στις αδυναμίες της τρέχουσας κατάστασής σας. Αν χρειάζεστε κάτι που θα προσφέρει στην προοπτική σας λίγη αισιοδοξία, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αναγνωρίσετε όλα τα πλεονεκτήματά σας και να δείξετε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά.

καρκίνος: 8 των ράβδων

Δραστηριοποιηθείτε! Τα εμπόδια που σας έκαναν να αισθάνεστε κολλημένοι τις τελευταίες εβδομάδες εξαφανίζονται και τώρα νιώθετε ότι όλα μπαίνουν στη θέση τους για να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Μην χρονοτριβείτε τώρα! Προχωρήστε δυναμικά και δείτε πού θα σας βγάλει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Δικαίωση σε επίπεδο συναισθημάτων – Διαφοροποίηση από τις αρχικές υποσχέσεις

chartomantia-098

λέων: η δύναμη

Αν η ζωή βάλει εμπόδια στα σχέδιά σας αυτή την εβδομάδα, μην χάσετε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Δείτε διαφορετικά την κατάσταση. Μην τη θεωρήσετε εμπόδιο, αλλά σαν μια ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικοί και αποφασιστικοί.

παρθένος: 2 των ξιφών, ανάποδα

Ο χρόνος τρέχει αυτή την εβδομάδα και πρέπει να πάρετε μια απόφαση πριν χάσετε την ευκαιρία. Αντί να αγχώνεστε από τις επιλογές σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Αν αφήσετε την καρδιά σας να σας οδηγήσει, δεν πρόκειται να κάνετε λάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ταρώ 17-23/10  ζυγός: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επαναξιολογήστε τις επιλογές σας. Τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο, αλλά είναι καλό για εσάς να ξέρετε πότε κάτι διαρκεί πολύ περισσότερο, από όσο θα έπρεπε λογικά. Αξίζει ακόμα το χρόνο και τον κόπο σας η τρέχουσα προσπάθειά σας; Μόνο εσείς μπορείτε να το κρίνετε.. γι’ αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα για να σταθμίσετε τις επιλογές σας.

σκορπιός: ο θάνατος, ανάποδα

Όλοι ξεπερνάμε κατά καιρούς ορισμένες καταστάσεις! Όμως κάποιες φορές είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε εύκολα, κάτι που γνωρίζετε τόσο καιρό. Μην φοβάστε να κλείσετε την πόρτα για να δοκιμάσετε κάτι νέο, που να ευθυγραμμίζεται περισσότερο με την τρέχουσα κατάστασή σας.

μελλοντολόγος

τοξότης: 10 των ξιφών, ανάποδα

Η αποδοχή είναι το κλειδί, Τοξότες. Αντί να αποφεύγετε τα προβλήματά σας ή να προσποιείστε ότι τα άγχη σας δεν σας προκαλούν θλίψη, ρίξτε μια ματιά σ’ αυτό που σας στοιχειώνει. Η πραγματικότητα της κατάστασης είναι λιγότερο τρομακτική, όταν σταματήσετε να την αποφεύγετε και την αντιμετωπίζετε κατά μέτωπο.

αιγόκερως: 3 των πεντάκτινων

Μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα αυτή την εβδομάδα με τη βοήθεια των άλλων, από όσα μπορείτε να καταφέρετε μόνοι σας. Βρείτε άτομα που θα σας βοηθήσουν, ώστε να κάνετε την επιτυχημένη πρόοδο που επιθυμείτε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 17-19/10 Δικαίωση σε επίπεδο συναισθημάτων – Διαφοροποίηση από τις αρχικές υποσχέσεις

zodia-taro-45

Ταρώ 17-23/10 υδροχόος: ο μάγος

Αυτή είναι η στιγμή σας να λάμψετε! Σας δίνεται μια ευκαιρία που σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να δείξετε την εμπειρία που αποκτήσατε με τόσο κόπο. Αυτή η προσπάθεια θα απαιτήσει την πλήρη εστίασή σας. Επομένως ξεκαθαρίστε το πρόγραμμά σας και διπλασιάστε τις προσπάθειές σας για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την εβδομάδα.

ιχθύες: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην αφήνετε τις απογοητεύσεις να σας παρασύρουν. Δείτε σαν ευκαιρία τα πρόσφατα λάθη σας, για να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις. Μην τα παρατάτε ακόμα.. γιατί με μερικές τροποποιήσεις, μπορείτε ακόμα να σώσετε την κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia