Ταρώ 18-19/02 Σαββατοκύριακο Προβλέψεις Αγάπης

tarot-m

Ταρώ 18-19/02 Σαββατοκύριακο Προβλέψεις Αγάπης .

Ταρώ 18-19/02 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 10 των ράβδων ανάποδα .

Αυτό το διήμερο θα βάλετε το κεφάλι κάτω και θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά. Την αγαπάτε τη δουλειά, γιατί σας αρέσει να πετυχαίνετε και να διαπρέπετε. Μπορεί να μην περνάτε εύκολα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι πρέπει να εξετάσετε ορισμένα από τα εργασιακά λάθη που κάνατε τις τελευταίες εβδομάδες. Μέχρι το τέλος του διημέρου, θα είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: η βασίλισσα των ξιφών

Κάθε τόσο πρέπει να ενεργείτε αποφασιστικά και να αντιμετωπίζετε τις απαιτήσεις της ζωής. Ξέρετε πολύ καλά τον εαυτό σας. Γνωρίζετε πως μπορείτε εύκολα να τεμπελιάσετε.. όμως είστε εξίσου παθιασμένοι και ατρόμητοι! Κι όταν κρίνετε τον εαυτό σας, βρίσκετε αμέσως τι φταίει.

Αυτό το διήμερο, θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα δείτε πως το άτομο που αντικρύζετε, χρειάζεται μια έντονη ώθηση. Κι αυτό που θα του προσφέρετε, θα είναι το δώρο της φιλοδοξίας.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταρώ 18-19/02 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Φαίνεται ότι το σύμπαν σας υποστηρίζει καθώς αυτή η κάρτα ταρώ ουσιαστικά εκπληρώνει την επιθυμία της καρδιάς σας. Ξεκινάτε μια νέα φάση στη ζωή σας και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να σας εμποδίζει. Έχετε περάσει πολλά και πέρυσι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα για εσάς. Αυτό το διήμερο ωστόσο, φαίνεται να σηματοδοτεί την κοσμική αλλαγή για το ζώδιό σας. Όλα τα καλά έρχονται στο δρόμο σας και θα αρχίσετε να το παρατηρείτε απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 6 των κυπέλλων, ανάποδα

Το μόνο μειονέκτημα του διημέρου για εσάς, είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα για να συμβεί αυτό το «κάτι» που λαχταράτε. Πιθανόν να σχετίζεται με τον έρωτα. Θέλετε να προσεγγίσετε το άτομο που αγαπάτε, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας. Ωστόσο, αυτή η κάρτα ταρώ υποδηλώνει μια επιτυχημένη αναβολή.. και μια γόνιμη επανένωση που έρχεται λίγο αργότερα. Θα ζήσετε τις ερωτικές στιγμές που επιθυμείτε… απλώς όχι αυτό το διήμερο. Όμως όλα καλά.

Διαβαστε επισης : Καφεμαντεία Προβλέψεις – Συμβάντα και Συναισθήματα .

μελλοντολόγος

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Αυτή η κάρτα είναι πάντα καλή, αλλά εξαρτάται και από το τι θέλετε από τη ζωή, καθώς έπεσε ανάποδα. Αυτό το διήμερο έρχονται απίστευτες ευκαιρίες στο δρόμο σας, αλλά προσέξτε τυχόν συμπεριφορές χειραγώγησης και αρνητισμού – ανάλογα με τον τρόπο που θα αποφασίσετε να δράσετε. Βρίσκεστε σε δίλημμα. Θα επιλέξετε τον πιο ευγενικό κι εύκολο δρόμο ή θα δημιουργήσετε μια αναστάτωση για να πάρετε αυτό που θέλετε; Αυτή η κάρτα δηλώνει ότι η επιλογή είναι δική σας.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Αισθάνεστε εσωστρεφείς. Κι ενώ μέρος των σκέψεων σας στρέφεται στο παρελθόν.. το διαφορετικό μ’ αυτό το σαββατοκύριακο, είναι ότι θα εκμεταλλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος. Μπορείτε επιτέλους να καταλάβετε, πώς έπρεπε να είναι όλα στη ζωή σας… και πως οι δυσκολίες που υπομείνατε, ήταν όλες μέρος του σχεδίου – κι αυτό το σχέδιο είναι καλό. Θα νιώσετε πολύ λογικοί και σοφοί αυτό το διήμερο.

Διαβαστε επισης : Ενας πληρης καταλογος γενεθλίων για ολες τις ημερομηνίες γέννησης με τα ειδικά και μοναδικά γνωρίσματα  καθε ατομου 

κρυσταλλομαντείαΤαρώ 18-19/02  ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των πεντάκτινων

Είστε σε καλό δρόμο, καθώς δεν έχετε τίποτα να κάνετε.. παρά να περιμένετε. Αυτή η αναμονή, υπόσχεται να είναι αποδοτική. Εξετάζετε τα οικονομικά σας αυτό το διήμερο, καθώς και το αίσθημα ασφάλειας που αποκομίζετε γνωρίζοντας πόσο σκληρά έχετε εργαστεί για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε. Οι επενδύσεις σας αυξάνονται και θα παρηγορηθείτε γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει πολλά «σωστά» πράγματα στο παρελθόν. Γι’ αυτό και δεν σας πειράζει να περιμένετε λίγο ακόμη, για περαιτέρω αποτελέσματα.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Αυτή η κάρτα απεικονίζει ένα άτομο που στέκεται μόνο του, καθοδηγούμενο από το φως της εσωτερικής του σοφίας. Είστε αυτό το άτομο αυτό το διήμερο και κάνετε σχέδια. Χρειάζεστε γαλήνη, μοναξιά και αρκετή ησυχία για να ακούσετε τις εσώτερες σκέψεις σας. Η ικανότητά σας να απομακρύνεστε από τον κόσμο και τα προβλήματά του είναι αξιοθαύμαστη και θα σας φέρει ένα ήρεμο σαββατοκύριακο, γεμάτο γαλήνη και ησυχία.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων, ανάποδα

Αυτό το διήμερο θα νιώθετε νευρικότητα και ανησυχία για το αν έχετε κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα σωστά. Το ζήτημα είναι οικονομικό και πρακτικό.. κι ανησυχείτε μήπως κάπου κάνατε λάθος. Θα περάσετε όλο το διήμερο έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας… σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επικριτικά σχόλια. Δεν κάνατε τίποτα λάθος, αλλά η ανησυχία σας, σας κάνει να φαίνεστε ένοχος! Κι αυτή η ενοχή σας βάζει σε εγρήγορση, περιμένοντας το αναπόφευκτο. Όμως όλα όσα σκέφτεστε είναι περιττά και άσκοπα.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Θα είστε πεπεισμένοι πως κάτι τελείωσε – και μάλλον αφορά μια φιλία. Κάτι συνέβη ανάμεσα σε εσάς κι ένα φίλο… και τώρα δεν σας μιλάει. Η έλλειψη της παρουσίας του είναι προφανής! Κι ενώ δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να τον πλησιάσετε για να λύσετε την παρεξήγηση, θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου μετανιώνοντας για όσα κάνατε και είπατε. Κι αυτό επειδή είναι προφανές, πως δεν θέλει ξανά επαφές μαζί σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ταρώ 18-19/02  ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο βασιλιάς των ράβδων

Οι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν για συμβουλές αυτό το διήμερο. Όλοι γύρω σας σας εμπιστεύονται και είναι στο χέρι σας, να τους καθοδηγήσετε σωστά. Μπορεί να είστε δάσκαλος ή επαγγελματίας που ασχολείται με σύνταξη βιογραφικών. Έχετε δεξιότητες στη συμβουλευτική.. και η σοφία σας θα αξιοποιηθεί καλά αυτό το διήμερο. Βλέπετε μακριά και είστε ανοιχτόμυαλος.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Αν και τίποτα δεν μπορεί ουσιαστικά να σας απογοητεύσει, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη απογοήτευση αυτό το διήμερο. Θα σας απορρίψουν για κάτι που πραγματικά θέλατε. Και παρόλο που μπορεί να σας τσούξει, δεν είστε από τους ανθρώπους που θα το αφήσετε να σας πτοήσει. Μπορείτε να χαϊδέψετε τον εαυτό σας στην πλάτη για την προσπάθεια, καθώς κάνατε μια εξαιρετική προσπάθεια. Όμως κάποια πράγματα, απλά δεν είναι γραφτό να συμβούν. Αυτό το γνωρίζετε.. κι αν νιώθετε απογοητευμένοι αυτό το διήμερο, είναι κάτι που μπορείτε να το ξεπεράσετε.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA