Ταρώ 18-24/01 εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarw-taro

Ταρώ 18-24/01 εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 18-24/01 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες σας φωνάζουν να απελευθερώσετε τον εαυτό σας!!! Μερικές φορές έχετε λανθασμένες αντιλήψεις για το πώς πρέπει να είστε ή για το τι περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα, δημιουργείτε αρνητικές σκέψεις και περιορίζετε τον εαυτό σας με τον να λαμβάνετε υπόψη σας το χειρότερο σενάριο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε υπομονετικοί και ήρεμοι. Μην αποφεύγετε να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Να είστε αρκετά δυνατοί για να είστε ανεξάρτητοι, αρκετά έξυπνοι για να ξέρετε πότε χρειάζεστε βοήθεια και αρκετά γενναίοι για να τη ζητήσετε.

Τυχερός αριθμός: 8 Τυχερό χρώμα: Μπλε  Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ελεύθερος να επιλέξω τη θεραπεία μου και το φως μου.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτήν την εβδομάδα τραβήξατε την κάρτα της μοίρας. Όπως μπορείτε να δείτε το μήλο να πέφτει από ένα δέντρο αλλά δεν μπορεί να δει τη βαρύτητα. Έτσι κι εσείς, μπορείτε να ζήσετε τα αποτελέσματα της μοίρας, αλλά η ίδια η μοίρα είναι αόρατη για εσάς. Καθώς ο τροχός της μοίρας γυρίζει, φέρνει μεγάλη αλλαγή. Αν είστε στα καλύτερά σας αυτό θα αλλάξει και αν δεν είστε καλά ο τροχός θα γυρίσει προς όφελός σας. Η μόνη συμβουλή μου σε εσάς, αγαπητοί Ταύροι, είναι να προσπαθήσετε να βρείτε μία θέση στο κέντρο του τροχού, όπου οι αλλαγές δεν είναι τόσο αισθητές. Βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη μέσα σας και έτσι δεν θα επηρεαστείτε από την περιστροφή του τροχού.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Λαμπερό κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Με κάθε γύρισμα επεκτείνομαι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 18-24/01 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσετε την πρόοδο, τη νίκη και τον θρίαμβο. Αυτό είναι κάτι για το οποίο έχετε αγωνιστεί πολύ και σκληρά για να το μετατρέψετε τελικά προς όφελός σας. Είναι ο θρίαμβος έναντι της αντιξοότητας. Τα καλά νέα είναι ότι όχι μόνο καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά τώρα λαμβάνετε αναγνώριση και για τις προσπάθειές σας από άλλους. Μπορεί να λάβετε βραβείο ή δημόσια αναγνώριση από τους συνομηλίκους σας για τη δουλειά σας. Μπορεί ακόμη και να είναι απλώς ένα χτύπημα στην πλάτη. Ωστόσο, αυτό δημιουργεί ένα υψηλό επίπεδο αποφασιστικότητας σε εσάς και σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά σας.

Τυχερός αριθμός: 6

Τυχερό χρώμα: Σκούρο πράσινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Αξίζω την επιτυχία.

zodia-zvdia-22

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι έχετε ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει ακόμα κάτι που δεν πάει καλά. Δώστε προσοχή στην κατάστασή σας, έχει να κάνει με το ότι οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι μη ρεαλιστικές ή να μην κάνετε κάτι ενεργά για να υλοποιήσετε το όνειρό σας. Αντί να κάνετε αυτό που νομίζετε ότι θα κάνει τους άλλους ευτυχισμένους, κάντε ό, τι θα σας κάνει εσάς ευτυχισμένους. Μείνετε μακριά από υπερβολική κατανάλωση τροφίμων, αλκοόλ και τις συνέπειες που συνεπάγονται.

Τυχερός αριθμός: 9

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ανοίγω τη γεμάτη ευγνωμοσύνη καρδιά μου στα δώρα που έρχονται στον δρόμο μου.

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 18-24/01 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι δεν αισθάνεστε τόσο καλά στο συναισθηματικό μέτωπο. Μπορεί να περιτριγυρίζεστε από την υπερβολική και παράλογη ενέργεια της αυταρχικής μητέρας σας ή μίας μητρικής φιγούρας. Πρέπει να εργαστείτε για την εξάλειψη αυτής της επιρροής στη ζωή σας και να χτίσετε εμπιστοσύνη για τις δικές σας ενέργειες. Οι κάρτες σας ενθαρρύνουν επίσης να είστε ευγενικοί και στοργικοί. Τέτοιες αρετές συχνά παραμελούνται, αλλά είναι χρήσιμες σε έναν κόσμο σκληρότητας και απάθειας. Έτσι, αντί να παλεύεται με τα γεγονότα της ζωής σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε! Οι γυναίκες Λέοντες μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη ή τον τοκετό. Ζητήστε ιατρική βοήθεια, εάν απαιτείται.

Τυχερός αριθμός: 3

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό ροζ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω ζωή στο πλούσιο μέλλον μου.

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα έχετε την εσωτερική δύναμη, την αντοχή και τη βούληση να συνεχίσετε παρά τα παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν! Σε περιόδους μεγάλης δυσκολίας και άγχους, θα έχετε πάντα τη δύναμη να αντέξετε αν το αναζητήσετε βαθιά μέσα σας. Κρατήστε τη δύναμή σας σε ετοιμότητα και να είστε προσεκτικοί με τις αντίθετες απόψεις και πάντα έτοιμοι να τις νικήσετε. Αναγνωρίστε τη δική σας δύναμη και να είστε έτοιμοι να τη χρησιμοποιήσετε για την υπεράσπισή σας. Πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι η μάχη δεν είναι πάντα η καλύτερη απάντηση. Συχνά, η αναμονή είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί νίκη.

Τυχερός αριθμός: 9

Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ωθώ τον εαυτό μου πέρα από αυτά που αντιλαμβάνομαι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ 18-24/01 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτή την εβδομάδα έχετε εσωτερική δύναμη και θάρρος. Είναι το είδος της εσωτερικής δύναμης που σας κάνει να συγχωρείτε κάποιον που σας έχει προκαλέσει βλάβη. Είναι σαν να επιλέγετε να πείτε «σ ‘αγαπώ» στο άτομο που διοχετεύει μίσος και φόβο προς την κατεύθυνση σας. Είναι καιρός να λάμψετε θαρραλέα μπροστά στο φόβο. Είστε δυνατοί και η καθαρή καρδιά σας είναι ένας φάρος φωτός για τους γύρω σας. Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά ανάσα, ηρεμήστε το πνεύμα σας και αποπνεύστε τη δύναμη της αγάπης και της συμπόνιας.

Τυχερός αριθμός: 8

Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω σκόπιμα τη συμπόνια και τη δύναμή μου.

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν απώλεια ή πόνο. Νιώθετε προδομένοι από την στάση κάποιου που είναι τόσο κοντά σας. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ορισμένοι από εσάς να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που τελείωσε άσχημα. Εάν έχετε μια δύσκολη στιγμή αυτήν την περίοδο, να ξέρετε ότι αυτή είναι μια στιγμή στη ζωή, και όπως κάθε άλλη, θα περάσει. Θα το ξεπεράσετε. Οι πληγές σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέα ξεκινήματα και να βρείτε μεγάλη χαρά. Το σκοτάδι που έχετε μέσα στην ψυχή σας θα συναντηθεί με μια φωτισμένη νέα αυγή!

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Θεραπεύομαι καθημερινά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα η ζωή σας φαίνεται να είναι εκτός ισορροπίας, ίσως λόγω της εγωιστικής φύσης κάποιου άλλου. Θα πρέπει να αποφύγετε αυτό το άτομο. Επαγγελματικά, είναι καιρός να αναζητήσετε μια καριέρα όπου μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργικότητα στον τρόπο ολοκλήρωσης της εργασίας σας. Όσοι βρίσκονται σε μια σχέση μπορεί να αισθάνονται ότι ο σύντροφος τους έχει γίνει κτητικός και κυριαρχικός, αφαιρώντας την ατομική τους ελευθερία. Αυτό φέρνει τεράστια πίεση στη σχέση, οπότε ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να χτίσετε τη σχέση που επιθυμείτε.

Τυχερός αριθμός: 4

Τυχερό χρώμα: Μπλε

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Καθοδηγώ την εξέλιξή μου με αποφασιστικότητα και γενναιότητα.

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της έναν πολύ ισχυρό, θετικό οιωνό. Είναι καιρός να ορίσετε μια πρόθεση που έχετε και στη συνέχεια να αναλάβετε δράση. Οι κάρτες σας υπενθυμίζουν ότι είστε ισχυροί. Σας υπενθυμίζουν ότι αξίζετε να ολοκληρώσετε τα όνειρά σας, είτε μεγάλα είτε μικρά, και ότι έχετε όλα όσα χρειάζεται για να το κάνετε. Εάν δείτε εμπόδια στο δρόμο σας, βρείτε λύσεις ή βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης. Το Σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Έχετε στη διάθεσή σας τη δύναμη και τη μαγεία.

Τυχερός αριθμός: 1

Τυχερό χρώμα: Χρυσό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκφράζω τη ζωή που επιθυμώ με ενέργεια και πρόθεση.

chartomantia-098

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτήν την εβδομάδα φαίνεται να γίνεστε τόσο εμμονικοί που έχετε κολλήσει στις λεπτομέρειες και απλά δεν μπορείτε να προχωρήσετε. Δεν κάνετε δουλειά σας με ευκολία απλώς και μόνο επειδή δεν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον εαυτό σας σχετικά με το αν θα πρέπει πραγματικά να το κάνετε αυτό εφόσον δεν είναι κάτι που θέλετε. Εκείνοι που βρίσκονται σε μία σχέση μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν παγιδευτεί στη ρουτίνα τους και έτσι η σπίθα της αγάπης κάπου μειώνεται. Ήρθε η ώρα να αναζωπυρώσετε τη σπίθα της αγάπης καθώς και να είστε μια σταθερή υποστήριξη για την αγαπημένη σας.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Πορφυρό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Σπυρί σπυρί καλλιεργώ το μέλλον μου με τα σταθερά θεμέλια της πίστης.

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αυτή την εβδομάδα, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω την ιστορία της Γέννησης από το Ευαγγέλιο του Ευαγγελιστή Ματθαίου, όπου το Αστέρι της Βηθλεέμ φώτισε τους ουρανούς και καθοδήγησε τους Τρεις Μάγους από την Ανατολή προς τη γενέτειρα του Ιησού. Οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του Αστέρα στη ζωή σας. Μπορεί να φαίνεται ότι έχετε χαθεί, αλλά δεν έχετε χάσει τίποτα πέρα από το βλέμμα σας για την πορεία προς τη φώτιση. Εμπιστευτείτε το παρόν και το μέλλον σας καθώς το Αστέρι θα φωτίσει τον δρόμο σας. Έχετε πίστη, πιστέψτε στην καλοσύνη και η ευγένεια, η ελπίδα, η νίκη και οι λύσεις θα εκδηλωθούν στη ζωή σας.

Τυχερός αριθμός: 17

Τυχερό χρώμα: Ασημί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Περιμένω θαύματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098