Ταρώ 18-24/09 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 18-24/09 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 18-24/09  κριός: 6 των κυπέλλων, ανάποδα .

Αφήστε πίσω σας το παρελθόν, Κριέ. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει έναν αναζωογονητικό έλεγχο πραγματικότητας, μέσω της υπενθύμισης ότι έχετε αλλάξει.

Εξαιτίας αυτού, πρέπει να αλλάξουν και άλλες πτυχές της ζωής σας. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας, ώστε να εστιάσετε σε κάτι νέο και συναρπαστικό που ευθυγραμμίζεται με τις τρέχουσες επιθυμίες σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Ανανεώστε τις ικανότητές σας, Ταύρε. Αν σκέφτεστε να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας, τώρα είναι η ώρα!

Ακολουθήστε την ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίου για να επιστρέψετε στο σχολείο- και αναζητήστε εκείνα τα μαθήματα που θα σας δώσουν τη γνώση που θέλετε να ενσωματώσετε στο επαγγελματικό σας πεδίο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταρώ 18-24/09  δίδυμοι: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Προσέχετε τα λόγια σας, Δίδυμε. Είναι σημαντικό να λέτε την αλήθεια σε όλες τις συναλλαγές σας αυτή την εβδομάδα! Όμως είναι εξίσου σημαντικό να ξέρετε πώς να μεταφέρετε αυτό που θέλετε να πείτε. Να θυμάστε ότι δεν είναι απαραίτητο να είστε βάναυσοι! Οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν πολύ καλύτερα, αν μεταδώσετε τα μηνύματά σας με ευγένεια.

καρκίνος: 10 των κυπέλλων

Διασκεδάστε Καρκίνε! Αυτή η εβδομάδα προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε! Διασκεδάστε ήρεμα και ήσυχα καθώς ασχολείστε με κάτι που είναι μόνο για εσάς και σας φέρνει χαρά. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν νιώθετε πως δεν έχετε έμπνευση ή σας λείπουν τα κίνητρα! Λίγη ξεκούραση και διασκέδαση, μπορεί να σας αναζωογονήσει!

tilefonikes-provlepsis

λέων: 3 των ξιφών

Προχωρήστε Λέοντα. Κρατάτε μέσα σας κάτι οδυνηρό καιρό τώρα – κι ό,τι κι αν είναι αυτό – τώρα είναι η στιγμή σας να το απελευθερώσετε. Αυτή η εμπειρία σας δίδαξε πάρα πολλά, όμως τώρα πρέπει να προχωρήσετε μπροστά, χωρίς συναισθηματικές αποσκευές. Το μόνο που πρέπει να κρατήσετε, είναι τα μαθήματα που αποκτήσατε.

παρθένος: ο ακόλουθος των ξιφών, ανάποδα

Αντισταθείτε στην παρόρμηση, Παρθένε. Μπορεί να θέλετε να βιαστείτε για κάτι αυτή τη στιγμή ή να πάρετε μια γρήγορη απόφαση- αλλά θα ήταν παρακινδυνευμένο. Πάρτε το χρόνο σας για να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες, πριν προχωρήσετε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 18-24/09 ζυγός: 8 των ξιφών, ανάποδα

Λειτουργείστε με ήθος, παρόλες τις αντιξοότητες, Ζυγέ. Όλοι μπορεί να παγιδευτούμε στην αρνητικότητα και τα ανόητα κουτσομπολιά, όμως δεν πρέπει να εστιάσετε εκεί η προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Η κριτική είναι μεταδοτική, γι’ αυτό μην σπαταλάτε το χρόνο σας με το να ασχολείστε με τους κυνικούς, όταν μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι πολύ πιο αναζωογονητικό και παραγωγικό!

σκορπιός: η αυτοκράτειρα

Κάντε μια ήπια προσέγγιση, Σκορπιέ. Αν θέλετε κάτι να σας πάει καλά, η επιθετική προσέγγιση δεν πρόκειται να αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ξέρετε πως μπορείτε να πιάσετε περισσότερες μύγες με το μέλι παρά με το ξύδι, σωστά; Αυτή η εβδομάδα θέλει γλύκα – οπότε πράξτε ανάλογα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

τοξότης: 7 των ξιφών, ανάποδα

Παραδεχτείτε τα λάθη σας Τοξότη. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί ριζική ειλικρίνεια. Ήρθε η ώρα να παραδεχτείτε αυτό που κάνατε! Μην περιπλέκετε την κατάσταση, προσπαθώντας να δικαιολογηθείτε. Ξέρετε ότι θα είναι πολύ χειρότερο να αφήσετε αυτό το λάθος να αποκαλυφθεί από κάποιον άλλον.

αιγόκερως: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Επικεντρωθείτε στις προτεραιότητές σας, Αιγόκερε. Οι περισπασμοί είναι άφθονοι αυτή την εβδομάδα, καθώς συνεχίζουν να προσφέρονται ευκαιρίες και προσκλήσεις για διασκέδαση, παρά την επιθυμία σας να πάτε στη δουλειά. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, επομένως μην δεσμεύεστε υπερβολικά με την επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρώ 18-24/09 υδροχόος: 2 των κυπέλλων

Ανοιχτείτε Υδροχόε. Αυτή η εβδομάδα παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε λίγο πιο ευάλωτοι… και ν’ αφήσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει να μάθει πώς νιώθετε πραγματικά. Αν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση, είναι χρήσιμο να ενημερώσετε τους άλλους για το τι περνάτε, ώστε να σας προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη.

ιχθύες: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Μείνετε ήρεμοι, Ιχθύες. Νιώθετε ότι τα χτυπήματα δεν τελειώνουν ποτέ, καθώς απροσδόκητα εμπόδια συνεχίζουν να εμφανίζονται.. και απειλούν να σας βγάλουν από την πορεία σας αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι εντελώς απογοητευτικό, αλλά θα τα καταφέρετε! Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Απλά πάρτε μια ανάσα και αντιμετωπίστε τις δυσκολίες.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw