Ταρώ 18-24/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 18-24/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 18-24/09  κριός: 7 των ξιφών .

Μπορείτε να κρατήσετε μυστικό, Κριέ; Όταν κάποιος σας εμπιστεύεται προσωπικές πληροφορίες αυτή την εβδομάδα, κρατήστε τις κρυφές και αντισταθείτε στον πειρασμό να τις μοιραστείτε με τους άλλους στον κύκλο σας.

Τα επιπόλαια κουτσομπολιά θα επιστρέψουν για να σας δαγκώσουν και η κλονισμένη εμπιστοσύνη, είναι δύσκολο να επιδιορθωθεί.

zodia-taro-45

ταύρος: 5 των ξιφών

Αξίζει η διαμάχη, Ταύρε; Προσέξτε τα λόγια σας αυτή την εβδομάδα καθώς τα έντονα συναισθήματα σας βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να έχετε δίκιο… και με ποιο κόστος; Σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε έναν συμβιβασμό προτού εμπλακείτε σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο, μόνο και μόνο για να ακουστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ 18-24/09 δίδυμοι: ο κόσμος ανάποδα

Υπάρχουν καθυστερήσεις μπροστά, Δίδυμοι! Ένα μεγάλο έργο πλησιάζει στο τέλος του, αλλά δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Ένα απροσδόκητο εμπόδιο μπλοκάρει το σύστημα, αλλά μην το αφήσετε να σας πετάξει εντελώς από την πορεία σας επειδή μπορείτε να το αντιμετωπίσετε! Χρησιμοποιήστε το ως σημάδι για να ελέγξετε ξανά την εργασία σας και να εξετάσετε τις λεπτομέρειες.

καρκίνος: 3 των ξιφών, ανάποδα

Οι περιστάσεις σας βελτιώνονται, Καρκίνε. Μπορεί να μην έχετε βγει ακόμα από το δάσος, αλλά η τρέχουσα κατάστασή σας δείχνει ουσιαστικά σημάδια θεραπείας. Η μόνη διέξοδος είναι να περάσετε μέσα από αυτό. Επομένως συνεχίστε να επεξεργάζεστε κάθε συναίσθημα που εμφανίζεται, καθώς είναι ελεύθερο από αυτοκριτική.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

taro-zodia-098

λέων: 7 των πεντάκτινων

Συγκεντρωθείτε, Λέοντα. Οποιαδήποτε προσπάθεια αυτή τη στιγμή έχει τη δυνατότητα για μεγάλη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Όμως θα χρειαστεί υπομονή για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην εγκαταλείπετε ένα όνειρο… γιατί τα καλά πράγματα χρειάζονται χρόνο! Αργά και σταθερά θα κερδίσετε αυτόν τον αγώνα.

παρθένος: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην δεσμεύεστε υπερβολικά Παρθένε. Η ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή, είναι κάπως αδύναμη αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό επειδή το ημερολόγιό σας είναι γεμάτο με πολλή δουλειά και δεν υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο. Κάντε μια αναδιάταξη σε μερικά πράγματα, ώστε να έχετε ελεύθερο χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 18-24/09  ζυγός: 10 των ράβδων, ανάποδα

Ζητήστε βοήθεια, Ζυγέ. Όταν η λίστα υποχρεώσεων σας είναι τεράστια, γιατί προσπαθείτε να αναλάβετε ακόμα περισσότερα; Υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα (και όσο κι αν αντιστέκεστε, λίγος από αυτόν τον πολύτιμο χρόνο χρειάζεται για να κοιμηθείτε!). Οπότε μην φοβάστε να αναθέσετε αυτό που δεν μπορείτε να χειριστείτε μόνοι σας.

σκορπιός: 9 των κυπέλλων

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε, Σκορπιέ. Όταν σταματήσετε να ψάχνετε έξω από τον εαυτό σας για το επόμενο μεγάλο επίτευγμα ορόσημο, θα έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε όλα όσα έχετε ήδη δημιουργήσει. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην παρούσα στιγμή αυτή την εβδομάδα, καθώς εστιάζετε στην ευγνωμοσύνη για την αφθονία όσων έχετε κατακτήσει.

taro-zodia-76

τοξότης: ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Πιστέψτε στον εαυτό σας, Τοξότη! Αυτή η εβδομάδα προσφέρει μια ευνοϊκή στιγμή για να ενισχύσετε και να επιδιώξετε ουσιαστικά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή, ακόμα κι αν δεν νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το βήμα. Λίγη αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτά τα πρώτα βήματα, προς τα μεγαλύτερα όνειρά σας.

αιγόκερως: 7 των κυπέλλων

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας, Αιγόκερε. Νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας αυτή την εβδομάδα με υποσχέσεις για φαινομενικά εύκολο χρήμα. Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό ή αξίζει να ενθουσιαστείτε; Κάντε τις σωστές ερωτήσεις και λάβετε περισσότερες πληροφορίες, προτού δεσμευτείτε περαιτέρω.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ 18-24/09 υδροχόος: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Νιώθετε πλήξη, Υδροχόε; Μπορεί να τελείωσε ο μήνας του μέλιτος της συγκεκριμένης φάσης της ζωής σας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ώρα να τα παρατήσετε και να προχωρήσετε. Τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά! Καταβάλλετε λίγη περισσότερη προσπάθεια, για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα.

ιχθύες: 8 των κυπέλλων

Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν λειτουργεί, Ιχθύ. Απομακρυνόμενοι από μια κατάσταση που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, δημιουργείτε χώρο για μια νέα ευκαιρία, που αισθάνεστε πολύ πιο ικανοποιητική και ευθυγραμμισμένη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia