Ταρώ 19-25/04 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 19-25/04 Εβδομαδιαίες προβλέψεις .

Ταρώ 19-25/04 Κριός: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα .

Αναζητήστε την έμπνευση, Κριέ! Μήπως αισθάνεστε δημιουργικά αποκλεισμένοι και δεν μπορείτε να παράγετε κάτι που ανταποκρίνεται στα πολύ υψηλά σας πρότυπα αυτήν τη στιγμή;

Απελευθερώστε την πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας και κάντε ένα διάλειμμα. Καθαρίστε το κεφάλι σας κάνοντας μια βόλτα στη φύση ή χαλαρώστε ακούγοντας μουσική. Επιστρέφοντας με μια ανανεωμένη νοοτροπία, οι δημιουργικοί σας χυμοί θα ρέουν ξανά.

zodia-taro-45

Ταύρος: η δικαιοσύνη

Αναλάβετε την ευθύνη των πράξεων σας Ταύρε. Ξέρετε ποιο είναι το σωστό στην τρέχουσα κατάστασή σας, γι’ αυτό και πρέπει να ενεργήσετε ανάλογα.

Αν κάνατε λάθος, αποδεχτείτε το και ενεργήστε με ακεραιότητα.

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα λάβουν υπόψη τον τρόπο που το χειριστήκατε και θα εμπνευστούν από την ειλικρίνειά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 19-25/04 Δίδυμοι: 10 των ξιφών

Ήρθε η ώρα να ανασυνταχτείτε, Δίδυμοι. Πριν προχωρήσετε όμως μπροστά, σιγουρευτείτε πως κάνατε ό, τι μπορούσατε για να σώσετε την κατάσταση και πως η μόνη λύση πλέον, είναι να απομακρυνθείτε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Μια πόρτα έκλεισε, αλλά μια άλλη πρόκειται να ανοίξει. Με τι θα ασχοληθείτε στη συνέχεια;

Καρκίνος: 10 των ράβδων, ανάποδα

Ήρθε η ώρα να απλοποιήσετε και να διευκολύνετε τη ζωή σας, Καρκίνε. Αυτή την εβδομάδα απαιτείται μια σημαντική ανοιξιάτικη καθαριότητα! Καθαρίστε τις ντουλάπες σας και ξεφορτωθείτε – ή δωρίστε- τα επιπλέον πράγματα που καταλάμβαναν πολύ χώρο στο σπίτι σας. Μόλις ξεσκαρτάρετε…θα βρείτε τη χαλαρωτική ηρεμία που αναζητάτε.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

 

xartomanteia

Ταρώ 19-25/04 Λέων: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Αποδεχτείτε την αποτυχία, Λέοντα. Μέχρι τώρα οδεύατε στην επιτυχία και ταξιδεύατε γρήγορα με ορμή προς τα εμπρός… αλλά οι απροσδόκητες καθυστερήσεις σταμάτησαν την επιταχυνόμενη πρόοδό σας. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά αποδεχτείτε αυτήν τη στιγμιαία παύση, σαν μια μαθησιακή εμπειρία. Τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε τώρα για να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία στο εγγύς μέλλον;

Παρθένος: η εγκράτεια

Παραμείνετε αμερόληπτοι, Παρθένε. Όλοι θα προσπαθήσουν να σας πάρουν με το μέρος τους αυτήν την εβδομάδα, αλλά πρέπει να παραμείνετε ουδέτεροι. Μη διστάσετε να ακούσετε όλες τις πλευρές και τις διάφορες απόψεις για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Όμως περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ή να πάρετε θέση επί του θέματος.

κρυσταλλομαντείαΤαρώ 19-25/04 Ζυγός: ο βασιλιάς των ξιφών, ανάποδα

Δημιουργήστε μια νέα ρουτίνα, Ζυγέ. Τα πάντα φαίνονται λιγάκι χαοτικά τον τελευταίο καιρό καθώς προσαρμόζεστε στις πρόσφατες αλλαγές της ζωής σας. Όμως η πραγματική ρίζα του προβλήματος, οφείλεται στην παντελή έλλειψη προγραμματισμού σας. Για να νιώσετε πιο πρακτικοί και σταθεροί, δοκιμάστε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει καλύτερα στην ενέργειά σας, αυτήν τη στιγμή.

Σκορπιός: 5 των ξιφών

Αξίζει πραγματικά να παλέψετε, Σκορπιέ; Φαίνεται πως ζυγίζετε στο μυαλό σας μια πρόσφατη σύγκρουση στην οποία είχατε εμπλακεί. Πριν πιέσετε όμως την κατάσταση – και πιθανώς δημιουργήσετε μεγαλύτερο χάος- αναρωτηθείτε αν αυτό το ζήτημα είναι στην πραγματικότητα τόσο εξωφρενικό όσο φαίνεται, ή είναι απλώς μια μικρή παρεξήγηση. Είναι κάτι στο οποίο θέλετε να επενδύσετε περισσότερη ενέργεια;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Τοξότης: 8 των ξιφών

Αγκαλιάστε μια νέα προοπτική, Τοξότη. Ακόμα κι αν αισθάνεστε παγιδευμένοι στην τρέχουσα κατάστασή σας, εξακολουθεί να υπάρχει διέξοδος, αν αναζητήσετε μια άλλη άποψη ή συμβουλή. Σταματήστε να μπλοκάρετε το μυαλό σας σκεπτόμενη συνεχώς το πρόβλημα με απογοήτευση. Πάρτε τη βοήθεια που σας προσφέρουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας. Έχουν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις ήδη διαθέσιμες λύσεις.

Αιγόκερως: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Παραμείνετε ουδέτεροι, Αιγόκερε. Πρόκειται να σας ζητηθούν πολλές συμβουλές αυτήν την εβδομάδα, καθώς γνωρίζουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, πως μπορούν να βασίζονται σε σας. Ξέρουν πως είστε ισορροπημένοι και έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε μια σταθερή προοπτική. Προσφέρετε τη σοφία σας… αλλά κρατήστε τις απόψεις σας, για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας μιλάει για αταίριαστες σχέσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Υδροχόος: η βασίλισσα των ξιφών

Να είστε άμεσοι Υδροχόε. Δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο γυροφέρνοντας γύρω από ένα θέμα ή δίνοντας περιττές εξηγήσεις. Η σύντομη και σαφής επικοινωνία, θα κερδίσει το σεβασμό των άλλων. Στην πραγματικότητα, μην εκπλαγείτε αν όλοι έρχονται σε σας ακόμη και για ανόητες συμβουλές, από τώρα και στο εξής.

Ιχθύες: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Σταματήστε με τις συνεχείς αναβολές, Ιχθύες. Στη εργασία σας αυτήν την εβδομάδα, θα είστε πιο παραγωγικοί… αν κάνετε τη δουλειά μόνοι σας, χωρίς τη συμμετοχή των συναδέλφων σας. Σταματήστε να αναβάλλετε τις δουλειές σας εξαιτίας των περισπασμών που δημιουργούν οι άλλοι. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia