Ταρώ 20-26/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 20-26/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 20-26/02 κριός: 3 των ράβδων, ανάποδα .

Μην το παίζετε άνετος, Κριέ. Τι νόημα έχει να συγκρατείτε τον εαυτό σας; Αν θέλετε κάτι, προχωρήστε το… ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια δυσφορία που θα εκτείνεται πέρα από την τρέχουσα κατάστασή σας.

Οι αυξανόμενοι πόνοι θα είναι προσωρινοί, ενώ αυτό που περιμένει… θα είναι μαγικό!

zodia-taro-45

ταύρος: ο ιππότης των ξιφών

Να είστε προνοητικός Ταύρε. Στο παρελθόν, ήταν εύκολο να μπουν εμπόδια στο δρόμο σας και να επιβραδύνουν την πρόοδο της πραγματοποίησης των ονείρων σας.

Όμως αυτή η ιστορία έχει πλέον τελειώσει. Δεν μπορείτε να περιμένετε άπραγοι, για να σας παραδώσει κάποιος αυτά που επιθυμείτε. Αν θέλετε κάτι, κάντε μια σημαντική κίνηση αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ 20-26/02  δίδυμοι: ο μάγος ανάποδα

Ζήστε στο ύψος των δυνατοτήτων σας, Δίδυμε. Αυτή την εβδομάδα επιθυμείτε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας: περισσότερη έμπνευση, περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερες προκλήσεις. Ήρθε η ώρα να ψάξετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, για περισσότερες πολύτιμες ευκαιρίες. Βγείτε έξω και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας.

καρκίνος: η βασίλισσα των ράβδων

Μάθετε την αξία σας, Καρκίνε. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα.. και για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, πρέπει να αναγνωρίσετε τα τεράστια ταλέντα σας και την αξία σας. Μην φοβάστε να ζητήσετε κάτι παραπάνω από αυτό που προσφέρεται. Να έχετε αυτοπεποίθηση… και να ξέρετε ότι αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – 3ο Δεκαήμερο Φεβρουάριος 2023

xartomanteia

λέων: ο θάνατος

Αγκαλιάστε το άγνωστο, Λέοντα. Ξέρετε ότι κάτι δεν λειτουργεί εδώ! Και η πραγματικότητα είναι ότι πρέπει να αλλάξει σύντομα! Γιατί να αποφύγετε το αναπόφευκτο, ειδικά όταν το επόμενο βήμα γίνεται για να καλυτερέψουν τα πράγματα; Παρόλο που φοβάστε να κάνετε μια τέτοια μετάβαση, αυτό που σας περιμένει, θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ό,τι φανταζόσασταν.

παρθένος: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Δουλέψτε ομαδικά Παρθένε. Μπορεί να νιώθετε άνετα που κάνετε τα πάντα μόνος σας, ειδικά βασιζόμενος στις υψηλές προσδοκίες και τις τάσεις τελειομανίας σας. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα σας υπενθυμίζει, πόσο σημαντικό είναι να δεχόμαστε βοήθεια από τους άλλους. Μπορεί να αισθάνεστε πως πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνος σας… αλλά δεν χρειάζεται .

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 21-23/02 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 20-26/02 ζυγός: ο ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα

Μην τα παρατάτε, Ζυγέ. Επειδή οι πρώτες σας προσπάθειες δεν αποδίδουν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε. Στηριχτείτε στη δημιουργικότητά σας γιατί αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείτε το όλο σενάριο, από μια διαφορετική οπτική γωνία και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Και ποιος ξέρει; Ίσως να είναι πολύ καλύτερο από το αρχικό σας σχέδιο.

σκορπιός: 3 των κυπέλλων

Δώστε προτεραιότητα στις φιλίες σας, Σκορπιέ. Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχατε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συναντηθείτε με τους στενούς σας φίλους αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορούσατε να διασκεδάσετε και να ξεδώσετε.

 

dream

τοξότης: ο άσος των ράβδων

Ακολουθήστε το πάθος σας, Τοξότη. Αν βαριέστε και ψάχνεστε για κάτι νέο – είτε για μια αλλαγή σκηνικού ή για να μάθετε μια νέα δεξιότητα – αυτή την εβδομάδα μπορείτε να το κάνετε! Κλείστε ένα ταξίδι, εγγραφείτε σε ένα μάθημα κι αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει στην επόμενη περιπέτειά σας!

αιγόκερως: ο άσος των ξιφών

Μιλήστε, Αιγόκερε. Μένατε ήσυχος και κρατάγατε το στόμα σας κλειστό για πολύ καιρό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να καθαρίσετε τον αέρα και να ξεκαθαρίσετε προηγούμενες παρεξηγήσεις. Αντιμετωπίστε το ζήτημα. Μην το αναβάλλετε άλλο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ 20-26/02 υδροχόος: η δικαιοσύνη, ανάποδα

Μην είστε τόσο σκληρός με τον εαυτό σας, Υδροχόε! Δεν είναι κακό να έχετε υψηλά πρότυπα, όμως δεν είναι χρήσιμο να έχετε προσδοκίες που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Σταματήστε να είστε τόσο σκληρός και υπερβολικά σχολαστικός, ειδικά όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Δεν υπάρχει τέλειο!

ιχθύες: 7 των ράβδων

Μείνετε σταθεροί στις αξίες σας, Ιχθύ. Όταν σας δίνεται η ευκαιρία να κάμψετε τους κανόνες και να συμβιβάσετε τις αξίες σας, η απάντηση είναι αρκετά εύκολη: μην το κάνετε! Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια ευκαιρία για εύκολα χρήματα, αλλά σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο. Κάντε υπομονή για μια καλύτερη επιλογή, που θα σας παρέχει πραγματικά αυτό που χρειάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot