Ταρώ 20-26/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 20-26/02 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Ταρώ 20-26/02 κριός: 4 των κυπέλλων, ανάποδα .

Αναζητήστε νέες σχέσεις. Δεν θα ήταν ωραίο να γνωρίσετε μερικούς νέους ανθρώπους; Για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για περιπέτεια, απευθυνθείτε σε κάποιον που μόλις γνωρίσατε και βγείτε ραντεβού.

Προσκαλέστε έναν συνάδελφο για καφέ ή ενεργοποιήστε τις εφαρμογές γνωριμιών και ξεκινήστε την εξερεύνηση. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από το διαδίκτυο που ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

zodia-taro-45

ταύρος: 3 των πεντάκτινων

Η συνεργασία είναι το κλειδί.

Για να δημιουργήσετε μια βαθύτερη σχέση με το ταίρι σας αυτή την εβδομάδα, αναζητήστε ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κάτι μαζί.

Αυτό μπορεί να είναι κάτι ουσιαστικό, όπως ένα έργο για τη βελτίωση του σπιτιού σας.. ή κάτι διασκεδαστικό. Δουλεύοντας ομαδικά, θα έρθετε πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 20-26/02 δίδυμοι: 2 των ξιφών

Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε. Έχετε μαλώσει με το ταίρι σας ή με αγαπημένα σας πρόσωπα τελευταία; Αυτή η κατάσταση έχει φτάσει σε αδιέξοδο γιατί κανείς από τους δύο δεν βλέπει πραγματικά την άποψη του άλλου. Ήρθε η ώρα να συζητήσετε ήρεμα και να βρείτε μια μέση οδό ώστε να προχωρήσετε.

καρκίνος: 10 των ξιφών, ανάποδα

Βρίσκεστε στο στάδιο της θεραπείας. Μια ραγισμένη καρδιά είναι άσχημο πράγμα… αλλά οι ρομαντικές προκλήσεις και ο πόνος, φέρνουν μυριάδες μαθήματα για το τι πρέπει να κάνετε διαφορετικά στην επόμενη σχέση σας. Σίγουρα χρειάζεται τεράστια δύναμη, για να ξεκινήσετε από την αρχή! Οι πληγές της καρδιάς σας σιγά σιγά θεραπεύονται.. και προχωράτε με ελπίδα προς το μέλλον.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zvdia-75

λέων : οι εραστές ανάποδα

Η επικοινωνία είναι το κλειδί! Φοβάστε τις δεσμεύσεις αυτή τη στιγμή; Μετριάστε την πίεση αφιερώνοντας λίγο χρόνο για μια μικρή ενδοσκόπηση αυτή την εβδομάδα για να ελέγξετε τις επιθυμίες που έχετε για το δεσμό σας. Μοιραστείτε αυτές τις ανακαλύψεις με το άτομο που αγαπάτε, ώστε να μπορέσετε να το συζητήσετε και να το αντιμετωπίσετε μαζί.

παρθένος: 5 των ξιφών, ανάποδα

Αξίζει τον κόπο να καβγαδίσετε γι’ αυτό; Μικρές φιλονικίες μπορεί να μετατραπούν σε μεγάλους καβγάδες, όταν δεν ξέρετε πότε να υποχωρήσετε. Πριν κλιμακώσετε μια διαφωνία, αναρωτηθείτε αν αξίζει αυτή η στιγμή η σύγκρουση. Αν πιστεύετε πως αξίζει… τότε συζητήστε σοβαρά και με ειλικρίνεια με το ταίρι σας. Διαφορετικά ξεχάστε το.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 20-26/02 ζυγός: 9 των ράβδων

Μοιραστείτε τις προσδοκίες σας. Οι σχέσεις θέλουν πολλή δουλειά και απαιτούν απαραίτητο έλεγχο, με ανοιχτή επικοινωνία. Αφιερώστε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα για να σκεφτείτε τις προσαρμογές που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας και μετά μοιραστείτε τα ευρήματά σας με το ταίρι σας. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα οδηγήσει σε ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.

σκορπιός: 4 των κυπέλλων

Νιώθετε πλήξη; Όσο περνά ο καιρός, ο ενθουσιασμός εξασθενεί, αλλά η επιθυμία του ενός για τον άλλον, δεν χρειάζεται να μειώνεται. Ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας μαζί… και αλλάξτε τα πράγματα με μερικούς πειραματισμούς στη σχέση σας αυτή την εβδομάδα. Ανάψτε ξανά τη σπίθα δοκιμάζοντας κάτι εντελώς νέο και περιπετειώδες μαζί. Μην ντρέπεστε!

zvdia-zwdia-tarw

τοξότης: 10 των ράβδων

Φροντίστε τον εαυτό σας. Αισθάνεστε πως επωμίζεστε επιπλέον ευθύνες σε όλους τους τομείς της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Για να διαχειριστείτε το άγχος τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας! Τιμήστε τις δικές σας ανάγκες και μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια όταν αισθάνεστε καταβεβλημένοι.

αιγόκερως: ο ιππότης των ράβδων

Γίνετε παρορμητικοί έστω για λίγο! Δεν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στην καθημερινότητά σας; Προγραμματίστε ένα αυθόρμητο ραντεβού με το ταίρι σας ή κάντε μια αυτοσχέδια απόδραση με τον καλύτερό σας φίλο. Μια περιπέτεια της τελευταίας στιγμής είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να διώξετε την πλήξη που νιώθετε τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Ταρώ 20-26/02 υδροχόος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Τον τελευταίο καιρό, σκέφτεστε περισσότερο να ζήσετε τη στιγμή με τις εκάστοτε σχέσεις σας… παρά τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Αυτό είναι απολύτως εντάξει – αρκεί να ενημερώσετε τα πιθανά ραντεβού σας για τις πραγματικές σας προσδοκίες. Έτσι θα αποφύγετε τα πληγωμένα συναισθήματα αργότερα.

ιχθύες: 6 των ξιφών, ανάποδα

Ξεχάστε πια το παρελθόν. Παλιές σχέσεις είναι στο μυαλό σας τελευταία, αλλά για τη δική σας ευημερία, είναι καλύτερα να αντισταθείτε στον πειρασμό να τηλεφωνήσετε σε οποιονδήποτε πρώην αυτή την εβδομάδα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πρώην για κάποιο λόγο! Προσπαθήστε να εστιάσετε στο παρόν… και απλώς προχωρήστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot