Ταρώ 20-26/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 20-26/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη.

Ταρώ 20-26/03 κριός: ο ιεροφάντης, ανάποδα .

Μην περιμένετε την έγκριση των άλλων! Για να ελιχθείτε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας, πρέπει να βαδίσετε στον ρυθμό του δικού σας τυμπάνου και να είστε πιο αυτοδύναμοι.

Οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τις επιλογές και τα κίνητρά σας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία… αρκεί εσείς, να νιώθετε ικανοποιημένοι.

zodia-taro-45

ταύρος: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Ακυρώστε τα σχέδιά σας. Η κοινωνικοποίηση μοιάζει περισσότερο με υποχρέωση παρά με διασκέδαση αυτή τη στιγμή. Επομένως, γιατί να το κάνετε;

Αν προτιμάτε να εργάζεστε και να δημιουργείτε, ακολουθήστε την έμπνευσή σας με αποφασιστικότητα, χωρίς περισπασμούς. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα καταλάβουν την επιθυμία σας να μείνετε μέσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρώ 20-26/03  δίδυμοι: ο βασιλιάς των ξιφών

Παραμείνετε αντικειμενικοί. Ένα θέμα απαιτεί την κρίση σας αυτή την εβδομάδα, οπότε προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας καθώς αναζητάτε την αλήθεια. Σκεφτείτε προσεκτικά και λογικά, καθώς εξετάζετε όλα τα πιθανά αποτελέσματα, πριν δεσμευτείτε. Διαφορετικά, απλά αναζητάτε δράμα.

καρκίνος: 2 των ξιφών, ανάποδα

Πάρτε μια απόφαση. Αντιμετωπίστε τα διαφαινόμενα αισθήματα αναποφασιστικότητας αυτή την εβδομάδα, πριν οι επιλογές γίνουν πιο συντριπτικές από όσο χρειάζεται. Η σκληρή πραγματικότητα είναι… πως καμία από τις δύο επιλογές δεν είναι ιδανική. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε μία και να την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Τουλάχιστον δεν θα νιώθετε πια, κολλημένοι στη μέση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

taro-6-9

λέων: ο άσσος των ξιφών

Διαλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε αυτή την εβδομάδα, καθώς τα συναισθήματα είναι έντονα και πιθανόν να προκύψουν παρεξηγήσεις. Θυμηθείτε να αναπνέετε και να συγκεντρώνεστε, πριν από οποιεσδήποτε δύσκολες αντιπαραθέσεις, για να αποφύγετε τη δημιουργία περισσότερου χάους.

παρθένος: 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Περιορίστε τις επιλογές σας. Μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε, καθώς οι ευκαιρίες εμφανίζονται άφθονες αυτή την εβδομάδα. Αυτό είναι εξίσου, συναρπαστικό και συντριπτικό… καθώς απλά δεν μπορείτε να δεσμευτείτε για τα πάντα. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας και αφοσιωθείτε μόνο σε ό,τι σας ιντριγκάρει περισσότερο.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 20-26/03 ζυγός: 9 των πεντάκτινων

Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε! Οι επαγγελματικές νίκες, σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό περάστε αυτή την εβδομάδα γιορτάζοντας αυτήν την αίσθηση της νέας επιτυχίας. Ποιο είναι το νόημα να εργάζεστε τόσο σκληρά αν δεν μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να διασκεδάσετε; Αφεθείτε σε λίγη επιπλέον πολυτέλεια και περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

σκορπιός: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μην τα παρατάτε ακόμα, γιατί τα εμπόδια είναι προσωρινά. Έτσι, παρόλο που πλήττεστε από αναποδιές και προκλήσεις, πρέπει να συνεχίσετε! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε την κατάσταση και ζητήστε βοήθεια προτού πνιγείτε εντελώς. Μπορείτε να το κάνετε!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

τοξότης: ο ακόλουθος των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία! Μια νέα ευκαιρία είναι στον ορίζοντα, αλλά για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο, πρέπει να είστε ατρόμητοι και περιπετειώδεις. Κάντε μια τολμηρή κίνηση και μην υποκύψετε στους φόβους σας σχετικά με τις πιθανότητες του τι θα μπορούσε να πάει στραβά… όταν είναι εξίσου πιθανό ότι όλα μπορούν να πάνε καλά.

αιγόκερως: 5 των ράβδων, ανάποδα

Μην κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Ένα ζήτημα έχει μείνει άλυτο για λίγο και η δυσαρέσκεια αυξάνεται. Η αποφυγή σύγκρουσης δεν διευκολύνει την κατάσταση ούτε την κάνει να υποχωρήσει. Γι’ αυτό μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, πριν εκραγείτε… και μετανιώσετε για όσα πείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ 20-26/03 υδροχόος: ο βασιλιάς των πεντάκτινων

Αναζητήστε ποιοτική καθοδήγηση. Είχατε πολλές επαγγελματικές επιτυχίες τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο! Για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, θα ωφεληθείτε πολύ από κάποιον σοφότερο με περισσότερη εμπειρία και πρακτικές συμβουλές. Προσπαθήστε να βρείτε έναν μέντορα του οποίου η βοήθεια, θα σας κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

ιχθύες: οι εραστές

Κάντε καλές επιλογές. Κατακλύζεστε από αναποφασιστικότητα αυτή την εβδομάδα; Για να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις σας, απλά αναρωτηθείτε αν σ’ αυτή την επιλογή θέλετε να ευθυγραμμίσετε την ενέργειά σας αυτή τη στιγμή. Η αντίδραση του ενστίκτου σας, θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot