Ταρώ 22-28/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

 Ταρώ 22-28/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 22-28/04 κριός: 5 των ράβδων, ανάποδα .

Διαλέξτε τις μάχες σας, Κριέ. Το γεγονός πως βλέπετε το δράμα των άλλων, δεν σημαίνει πως πρέπει και να ασχοληθείτε ή να εμπλακείτε.

Το να κρατάτε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας… και απλά να ακούτε όλες τις πλευρές, είναι η καλύτερη χρήση της ενέργειάς σας. Οτιδήποτε παραπάνω, δεν αξίζει τον χρόνο σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των πεντάκτινων

Διατηρήστε τις ισορροπίες σας, Ταύρε. Έχετε βρει ένα σύστημα που σας επιτρέπει να συμβαδίζετε με τις ευθύνες σας – οπότε απλά συνεχίστε το! Αυτή η εβδομάδα αφορά τη συντήρηση κι όχι την ανάληψη περισσότερων καθηκόντων.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι πρέπει να περιορίσετε, για να μην διαταράξετε την ειρήνη που έχετε δημιουργήσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 Ταρώ 22-28/04 δίδυμοι: η σελήνη

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Δίδυμοι. Εστιάστε περισσότερο στα γεγονότα και στα συναισθήματά σας αυτή την εβδομάδα. Αν κάτι δεν σας φαίνεται καλό, πιθανότατα έτσι είναι! Επομένως κάντε ό,τι μπορείτε για να αναζητήσετε τις πληροφορίες που σας λείπουν, χωρίς να προδώσετε το ένστικτό σας. Μην πάρετε καμιά σημαντική απόφαση, μέχρι να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

καρκίνος: των πεντάκτινων, ανάποδα

Γίνεται πιο εύκολο, Καρκίνε! Αν αντιμετωπίζατε κάποιες δυσκολίες, περιμένετε να δείτε ενδείξεις για καλυτέρευση της κατάστασης αυτή την εβδομάδα. Τίποτα δεν μένει ίδιο για πάντα, συμπεριλαμβανομένων των προκλήσεων. Το φως αναδύεται στο τέλος αυτού του τούνελ.. και θα νιώσετε ανακούφιση.

tilefonikes-provlepsis

λέων: ο ιεροφάντης, ανάποδα

Προχωρήστε στο μονοπάτι σας Λέοντα. Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για τον επιθυμητό προορισμό σας – κι ένας πολυσύχναστος δρόμος δεν είναι απαραίτητα για εσάς αυτή τη στιγμή. Μην φοβάστε να ξεφύγετε από την πεπατημένη διαδρομή και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

παρθένος: το αστέρι, ανάποδα

Είστε ιδεαλιστής Παρθένε; Μια μεγάλη δόση ρεαλισμού και πρακτικότητας έρχεται για να υποστηρίξει τα όνειρά σας. Είναι υπέροχο να φαντασιώνεστε, αλλά υπάρχουν φορές που όλοι χρειαζόμαστε έναν έλεγχο πραγματικότητας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι το όνειρό σας δεν θα γίνει πραγματικότητα, αλλά πως ο τρόπος για να το υλοποιήσετε, μπορεί ν’ αλλάξει. Να είστε ανοιχτοί σ’ αυτήν την αλλαγή!

zodia-0988

 Ταρώ 22-28/04 ζυγός: ο άσος των ξιφών, ανάποδα

Πάρτε το χρόνο σας, Ζυγέ. Τα ζητήματα επικοινωνίας αφθονούν όπου κι αν κοιτάξετε αυτήν την εβδομάδα. Επομένως δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στα ηλεκτρονικά μηνύματα που δεν έχουν τον κατάλληλο τόνο ή σε σχετικές συνομιλίες που ερμηνεύονται με διαφορετικό τρόπο, από αυτόν που εννοούσατε. Επιλέξτε προσεκτικά τα λόγια σας πριν πείτε οτιδήποτε, για να αποφύγετε το περιττό δράμα.

σκορπιός: 9 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αλλάξτε την οπτική σας, Σκορπιέ. Δεν είστε στην πραγματικότητα κολλημένος, αλλά μπορεί να σας μαστίζει μια θαμπή αίσθηση πλήξης. Ελέγξτε την τρέχουσα κατάστασή σας από όλες τις πλευρές, για να καταλάβετε τι πρέπει να αλλάξει. Και ίσως παρατηρήσετε, πως αυτό που θέλετε.. έχει ήδη αλλάξει.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

dream

τοξότης: 3 των ξιφών

Δεν πάνε πάντα όπως θέλετε τα πράγματα, Τοξότη. Όταν μια ιστορία τελειώνει ξαφνικά, υπάρχει καταιγισμός συναισθημάτων. Είναι καιρός να αρχίσετε να θρηνείτε για την απώλεια αυτού που πιστεύατε πως θα κρατούσε για πάντα. Αποδεχτείτε τα συναισθήματα που νιώθετε αυτή τη στιγμή, ώστε να τα αφήσετε κάποια στιγμή πίσω σας και να προχωρήσετε.

αιγόκερως: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Κάτι συναρπαστικό ετοιμάζεται, Αιγόκερε! Θα ενθουσιαστείτε αυτή την εβδομάδα καθώς όλα τα κομμάτια ενώνονται, για να κάνετε μια νέα αρχή. Διοχετεύστε αυτόν τον ενθουσιασμό σ’ αυτήν την προσπάθεια, αλλά αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε αν έχετε όλα όσα χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε ό,τι λείπει.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Ταρώ 22-28/04 υδροχόος: 7 των πεντάκτινων

Πρέπει να διασκεδάσετε Υδροχόε! Η επαγγελματική σας ζωή ήταν πολυάσχολη και πολύ έντονη τον τελευταίο καιρό και γι’ αυτό χρειάζεστε ένα διάλειμμα! Λίγη διασκέδαση θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το κίνητρο να συνεχίσετε να προσεγγίζετε τους στόχους σας. Κάντε κάτι ευχάριστο αυτή την εβδομάδα που το είχατε αναβάλλει το προηγούμενο διάστημα.

ιχθύες: 4 των πεντάκτινων

Εκτιμήστε τα επιτεύγματά σας, Ιχθύ! Τα οικονομικά προβλήματα είναι μια κατανοητή ανησυχία που μπορεί να μην εξαφανιστεί ποτέ εντελώς. Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα δίνει ενδείξεις που σας υπενθυμίζουν τη σταθερότητα και την ασφάλεια που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας μέσω της αφοσίωσής σας. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας για όσα έχετε… και επιβραβεύστε τον εαυτό σας για τη σκληρή δουλειά σας, με μια μικρή απόλαυση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia