Ταρώ 22-28/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 22-28/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 22-28/05  κριός: η δύναμη ανάποδα .

Μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας εξαιτίας των πρόσφατων απογοητεύσεων. Έχετε χτυπηθεί, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψετε ξανά.

Ακολουθήστε μια νέα προσέγγιση και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό που σας επιτρέπει να στηριχθείτε στα δυνατά σας σημεία. Μην αφήσετε αυτή την ατυχία να σας κάνει να λησμονήσετε ποιοι είστε και τι θέλετε.

zodia-taro-45

ταύρος: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην καθυστερείτε άλλο.

Έχετε ωθήσει τις προθεσμίες σας στα άκρα και τώρα πρέπει να οργανωθείτε και να εστιάσετε σ’ αυτά που πρέπει να κάνετε!

Θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν περιορίσετε τους περισπασμούς σας και βάλετε το τηλέφωνό σας σε παύση, μέχρι να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 22-28/05 δίδυμοι: ο βασιλιάς των ξιφών

Μην μπλέκετε στο δράμα των άλλων. Όλοι θέλουν να ακούσετε τη δική τους πλευρά της ιστορίας! Όμως με κάθε ειλικρίνεια… σας απασχολεί καθόλου αυτή η κατάσταση; Αν πρέπει να συμμετάσχετε, ενεργήστε με δικαιοσύνη και παραμείνετε αμερόληπτοι, ώστε όλοι να αισθάνονται ότι ακούγονται.. και να προχωρήσουν.

καρκίνος: ο ιεροφάντης ανάποδα

Εμπιστευτείτε τη δική σας σοφία. Πριν προχωρήσετε στη λήψη συμβουλών από άλλους, σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε την πηγή. Σίγουρα οι φίλοι σας έχουν στο μυαλό τους τα συμφέροντά σας! Όμως αισθάνονται ιδιαίτερα προστατευτικοί απέναντί σας και ειλικρινά δεν έχουν την εμπειρία να προσφέρουν την καθοδήγηση που αναζητάτε. Αξιοποιήστε τη δική σας διαίσθηση… αφού καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

chartomantia-098

λέων: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Δώστε ό,τι μπορείτε αλλά με προσοχή. Όλοι θέλουν κάτι από εσάς αυτή τη στιγμή. Αν και είναι υπέροχο να είστε γενναιόδωρος, προετοιμάζεστε για μεγάλη απογοήτευση αν περιμένετε κάτι σε αντάλλαγμα… ειδικά αν αφορά κάποιο «δάνειο». Μην περιμένετε να δείτε αυτά τα χρήματα σύντομα.

παρθένος: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Μοιραστείτε την ιστορία σας. Μην καθυστερείτε να εκφραστείτε αυτή την εβδομάδα, γιατί οι εμπειρίες σας – καλές και κακές – είναι έτοιμες για να τις μοιραστείτε! Κάποιοι θα μπορούσαν πραγματικά να επωφεληθούν από τη σοφία σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να μοιραστείτε περισσότερα από την προσωπική σας ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 22-28/05 ζυγός: 10 των πεντάκτινων

Ανταποδώστε την καλοσύνη! Έχετε κερδίσει τεράστια ποσότητα σοφίας μέσω των πρόσφατων επιτυχιών σας. Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τον πλούτο των γνώσεων που έχετε συγκεντρώσει με τη σκληρή δουλειά σας. Ποιος θα μπορούσε να επωφεληθεί από την καθοδήγηση και τις συμβουλές σας; Αναζητήστε αυτούς τους ανθρώπους και αυξήστε τις καλές δονήσεις παντού.

σκορπιός: η βασίλισσα των ξιφών, ανάποδα

Προχωρήστε μέσα από το χάος και τη σύγχυση. Είναι πρόκληση να κάνετε μια κίνηση, όταν η κρίση σας θολώνει από τις απαιτήσεις της καρδιάς σας. Αυτή η στιγμή απαιτεί μια λογική προσέγγιση! Εστιάστε στα γεγονότα και κρατήστε την καρδιά σας μακριά απ’ αυτήν την κατάσταση για να βρείτε την καλύτερη λύση.

δωρεάν-προβλέψεις

τοξότης: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Δημιουργήστε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν τραβήξει όλη σας την προσοχή τον τελευταίο καιρό, αφήνοντάς σας λίγο ελεύθερο χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Υπάρχουν όμως περισσότερα στη ζωή από τη δουλειά! Δώστε προτεραιότητα να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή την εβδομάδα, για να νιώσετε πιο προσγειωμένοι.

αιγόκερως: 8 των ξιφών, ανάποδα

Σιωπήστε τον εσωτερικό σας κριτή. Έχετε παρατηρήσει πόσο σκληρά μιλάτε στον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό; Μπορεί να νομίζετε ότι σας παρακινεί να κάνετε βελτιώσεις, αλλά το να εστιάσετε αποκλειστικά στα λάθη… σας κάνει πολύ περισσότερο κακό, παρά καλό. Διαλύστε την αρνητικότητα αυτή την εβδομάδα μια για πάντα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 23-25/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο

xartomanteia

 

Ταρώ 22-28/05 υδροχόος: 3 των πεντάκτινων, ανάποδα

Απελευθερωθείτε από μικροπράγματα. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάστασή σας χωρίς τη βοήθεια άλλων, αλλά η συνεχής διαμάχη εμποδίζει την πρόοδό σας. Ειλικρινά, είναι κάτι από όλες αυτές τις ανοησίες σημαντικό για εσάς; Σταματήστε να τσακώνεστε και συμβιβαστείτε για να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα.

ιχθύες: ο διάβολος ανάποδα

Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Ποιος είπε ότι όλα πρέπει να γίνουν με κάποιο καθορισμένο τρόπο; Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να εξελιχθούν τα πράγματα.. και ο μόνος που σας κρατάει πίσω αυτή τη στιγμή, είστε εσείς. Μην φοβάστε να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66