Ταρώ 22-28/08 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 22-28/08 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 22-28/08 κριός: 7 των ξιφών .

Δουλέψτε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά Κριέ. Τα εμπόδια αφθονούν αυτή την εβδομάδα και μπαίνουν στο δρόμο σας για να απειλήσουν την αποτελεσματικότητα της αυστηρά οργανωμένης ρουτίνας σας.

Πριν απογοητευτείτε… απλά ακολουθήστε μια πιο λογική προσέγγιση. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα και τις οξυδερκείς δεξιότητές σας στην επίλυση προβλημάτων, για να απαλύνετε όλη αυτή την απογοήτευση.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των κυπέλλων

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Ταύρε.

Η ευαισθησία είναι δώρο, αλλά μην την αφήσετε να σας κυριεύσει. Εστιάστε περισσότερο στο πώς νιώθετε παρουσία νέων ανθρώπων με τους οποίους αλληλεπιδράτε αυτήν την εβδομάδα.. κι αυτό το πρώτο ένστικτο θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Μην κάνετε δεύτερες εικασίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 22-28/08 δίδυμοι: ο ήλιος

Νιώθετε πεσμένοι Δίδυμοι; Αλλάξτε τη στάση σας καθώς κάνετε τον απολογισμό όλων των απλών απολαύσεων που κάνουν τη ζωή σας να είναι πιο άνετη. Δείχνοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε…. θα νιώσετε πιο ισορροπημένοι και συνειδητοποιημένοι απέναντι στα νέα άτομα, μέρη και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

καρκίνος: ο άσος των ράβδων

Εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, Καρκίνε. Όλα ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας, καθώς η ενέργεια αυτής της εβδομάδας παρέχει τον βέλτιστο χρόνο για να κάνετε μια σημαντική κίνηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας χωρίς δισταγμό, ακόμα κι αν σας φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό! Πείτε ναι, αποδεχτείτε τη συμφωνία και υπογράψτε το συμβόλαιο!

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

chartomantia-098

λέων: 10 των πεντάκτινων, ανάποδα

Τα χρήματα δεν είναι το παν, Λέων! Όλοι γνωρίζουμε πως σίγουρα, δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Ελέγξτε προσεκτικά τη σχέση που έχετε με τα οικονομικά σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς εξετάζετε αν αξίζει να καταβάλλετε ενέργεια, αναλαμβάνοντας όλη την επιπλέον δουλειά που έρχεται στο δρόμο σας. Ένα διάλειμμα, είναι εξίσου ωφέλιμο σ’ αυτό το σημείο.

παρθένος: η δικαιοσύνη

Μη νιώθετε πως πρέπει όλα να τελειώσουν γρήγορα. Παρθένε. Έχετε μια σημαντική απόφαση να πάρετε, αλλά χρειάζεστε χρόνο για να το κάνετε. Γιατί να βιαστείτε; Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτό το χρόνο προς όφελός σας, εξετάζοντας προσεκτικά όλες σας τις επιλογές, πριν δεσμευτείτε πλήρως για οτιδήποτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Ταρώ 22-28/08 ζυγός: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην κάνετε σχέδια που εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, Ζυγέ. Μια νέα ευκαιρία εργασίας έρχεται στο δρόμο σας, που φαίνεται αρκετά προσοδοφόρα. Όμως μην παρασυρθείτε και αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θα ξοδέψετε τα επιπλέον χρήματα από τον καινούργιο σας μισθό! Περιμένετε μέχρι να υπογραφεί πρώτα το επίσημο συμβόλαιο.

σκορπιός: 8 των ξιφών

Μην το πολυσκέφτεστε Σκορπιέ. Όσο περισσότερο έχετε εμμονή με την τρέχουσα κατάστασή σας και σκέφτεστε τις πιθανότητες, τόσο περισσότερο θα αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας στη λήψη αποφάσεων. Ακολουθήστε το πρώτο σας ένστικτο κι αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στην επιλογή σας, για να συνεχίσετε ακάθεκτοι.

dream

τοξότης: 7 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα για έναν έλεγχο πραγματικότητας, Τοξότη. Το κεφάλι σας έχει γεμίσει με φαντασιώσεις … και τελευταία πετάει στα σύννεφα, αφήνοντας στην άκρη, κάθε λογική. Ήταν διασκεδαστικό όσο διήρκεσε, αλλά η φάση του μήνα του μέλιτος πλησιάζει τώρα στο τέλος της. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο.

αιγόκερως: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα

Τι αποφεύγετε, Αιγόκερε; Αισθάνεστε σαν να ψάχνετε οπουδήποτε, εκτός από εκεί που πρέπει να εστιάσετε! Οι περισπασμοί μπορεί να είναι διασκεδαστικοί, αλλά μπορούν επίσης να αυξήσουν το άγχος σας καθώς αποφεύγετε οτιδήποτε πρέπει να αντιμετωπίσετε. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας, περιορίζοντας τις εκτροπές.

Διαβαστε επισης : Μεγάλο Ερωτικό Ταρωσκόπιο Σεπτέμβριος 2022

xartomanteia

Ταρώ 22-28/08 υδροχόος: η αρχιέρεια

Δείτε τι εκτυλίσσεται Υδροχόε. Η τωρινή σας κατάσταση είναι μάλλον μυστηριώδης, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να είναι κακό! Τώρα είναι η ώρα για να απολαύσετε το άγνωστο αντί να βιαστείτε να κάνετε μια τολμηρή κίνηση. Απολαύστε τη μοναξιά της ηρεμίας, όπως και κάθε ευκαιρία για γαλήνη, για να σκεφτείτε την επόμενη κίνησή σας.

ιχθύες: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Δείξτε την εκτίμησή σας, Ιχθύες. Ανοίξτε την καρδιά σας αυτή την εβδομάδα και πείτε στους αγαπημένους σας πόσο ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς. Σε όλους αρέσει να νιώθουν ότι τους εκτιμούν, γι’ αυτό αναγνωρίστε όλους τους τρόπους με τους οποίους σας υποστηρίζουν και δείξτε την ευγνωμοσύνη σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Σεπτέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia