Ταρώ 24-30/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 24-30/01 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 24-30/01 κριός: 9 των πεντάκτινων .

Έχετε εργαστεί σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας και όλα πλέον είναι στη θέση τους για να προχωρήσετε μπροστά. Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά που κάνατε διάλειμμα;

Όχι ένα μεσημεριανό διάλειμμα… αλλά μια πραγματική ανάπαυλα ώστε να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε; Αυτή την εβδομάδα αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ευχαρίστηση και τη διασκέδασή σας!

zodia-taro-45

ταύρος: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Ο συγχρονισμός δεν είναι σωστός, Ταύρε. Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε, όταν κάτι εμποδίζει το δρόμο σας σε κάθε στροφή.

Αποδεχτείτε πως αυτό είναι σημάδι από το σύμπαν, ότι αυτή η ευκαιρία δεν εναρμονίζεται με τις επιδιώξεις σας τη συγκεκριμένη στιγμή… και διοχετεύστε την ενέργειά σας αλλού.

Η εστίασή σας σε κάτι άλλο, θα ανακουφίσει τις απογοητεύσεις και την ανησυχία που έχετε βιώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia

Ταρώ 24-30/01 δίδυμοι: 10 των ράβδων

Κάντε ένα διάλειμμα που το έχετε ανάγκη. Πώς μπορείτε να έχετε συνεχώς έμπνευση… αν είστε διαρκώς εξαντλημένος και δημιουργικά αποστραγγισμένος; Δώστε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα, αναθέτοντας σε άλλους ό,τι δεν απαιτεί την προσοχή σας, ώστε να εστιάσετε περισσότερο στην ξεκούραση σας.

καρκίνος: 4 των ράβδων

Αν έχετε σκοπό να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, μπορείτε να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και άνετο. Ανανεώστε και βελτιώστε το σπίτι σας χωρίς να το αναβάλλετε άλλο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κάτι πολυτελές… όπως νέα κλινοσκεπάσματα ή έξτρα φανταχτερές πετσέτες.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

zodia-zvdia-75

λέων: η σελήνη

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Λέοντα! Αν κάτι δεν φαίνεται σωστό… τότε μάλλον δεν είναι. Ψάξτε πιο βαθιά για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες – και στο μεταξύ, μην αισθανθείτε πίεση για να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη κίνηση είναι να μην κινηθείτε καθόλου.

παρθένος: 5 των κυπέλλων

Ακολουθήστε μια προοπτική, Παρθένε. Μπορεί να νιώθετε κάπως άσχημα αυτή τη στιγμή, αλλά το να εστιάζετε περισσότερο σ’ αυτά που δεν έχετε, παρά σ’ αυτά που έχετε, θα ενισχύσει μόνο τα συναισθήματα απογοήτευσης και απώλειας. Σκεφτείτε όλα τα καλά που έχετε αυτή τη στιγμή σε αφθονία και εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας, για να ανέβει η διάθεσή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Ταρώ 24-30/01 ζυγός: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Περιορίστε τους περισπασμούς σας, Ζυγέ. Οι συσσωρευμένες δουλειές που περιμένουν την τακτοποίησή τους, γίνεται πιο συντριπτικές από όσο χρειάζεται. Γι’ αυτό είναι ώρα να ανασκουμπωθείτε και να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση της λίστας υποχρεώσεων που έχετε παραμελήσει αυτή την εβδομάδα. Κάντε τα πάντα, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάτι άλλο.. χωρίς ενοχές.

σκορπιός: 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Τι σας λείπει, Σκορπιέ; Μια γενική έλλειψη ικανοποίησης και συναισθηματικής ολοκλήρωσης σας ταλανίζει τελευταία και κάνει τη ζωή σας να φαίνεται λίγο βαρετή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επανασυνδεθείτε με ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και να βρείτε τρόπους να φέρετε περισσότερα από αυτά στη ζωή σας. Σκεφτείτε να γίνετε εθελοντής για έναν σκοπό που σας φαίνεται σημαντικός.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zvdia-zwdia-tarw

τοξότης: η βασίλισσα των πεντάκτινων, ανάποδα

Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Μην απογοητεύεστε με τις επιτυχίες των άλλων. Μπορεί να είναι η ώρα τους να λάμψουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γευθείτε κι εσείς τη δική σας στιγμή στον ήλιο. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και μείνετε συγκεντρωμένοι στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

αιγόκερως: ο ήλιος

Μετρήστε τα πλεονεκτήματά σας, Αιγόκερε. Παρατηρήστε πώς αρχίζουν να αλλάζουν όλα αυτήν την εβδομάδα, καθώς τακτοποιούνται τα πάντα… ομαλά. Εκφράστε ευγνωμοσύνη για τα επιτεύγματά σας και υιοθετήστε μια αισιόδοξη στάση, καθώς συνεχίζετε να δημιουργείτε περισσότερες ευκαιρίες για τον εαυτό σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 23-25/01 Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 24-30/01 υδροχόος: ο ακόλουθος των κυπέλλων

Να περιμένετε το απροσδόκητο, Υδροχόε! Καλά νέα πλησιάζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς μια ευκαιρία, παρουσιάζεται νωρίτερα από το αναμενόμενο. Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Καθόλου! Αποδεχτείτε την πρόσκληση και ενθουσιαστείτε για το πού θα σας οδηγήσει στη συνέχεια.

ιχθύες: η αυτοκράτειρα ανάποδα

Προσέχετε τα έξοδά σας, Ιχθύες. Μια απροσδόκητη δαπάνη εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό εστιάστε στον προϋπολογισμό σας. Δώστε προσοχή στο πού μπορείτε να εξοικονομήσετε λίγα επιπλέον χρήματα… κι αν κάτι σας φαίνεται σαν επιπόλαια αγορά, συγκρατηθείτε προς το παρόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-098