Ταρώ 24-30/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 24-30/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 24-30/04  κριός: η αρχιέρεια ανάποδα .

Μην δίνετε σημασία στις απόψεις των άλλων. Τα τρέχοντα προβλήματά σας θα λυθούν, αν ρυθμίσετε τον υπερβολικό θόρυβο γύρω σας και απομονωθείτε για λίγο, ώστε να σκεφτείτε ήρεμα και σοφά.

Ξέρετε ήδη ακριβώς τι να κάνετε, απλά πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 8 των πεντάκτινων

Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε. Έχετε πολλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα!

Εξαλείψτε τυχόν περισπασμούς, απενεργοποιήστε το κινητό σας και κλείστε τον υπολογιστή σας.

Μείνετε συγκεντρωμένοι κι εστιασμένοι στο έργο που έχετε αναλάβει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ταρώ 24-30/04 δίδυμοι: ο άσος των πεντάκτινων

Νέες ευκαιρίες είναι στον ορίζοντα για εσάς! Οτιδήποτε αυξάνει τη σταθερότητά σας και την καλή ενέργεια, αξίζει την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα. Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε μετά από μια προαγωγή στη δουλειά, τώρα είναι η ώρα να εφαρμόσετε αυτό το σχέδιο!

καρκίνος: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Σταματήστε να νιώθετε λυπημένοι. Μπορεί μια κατάσταση να μην λειτούργησε όπως περιμένατε, αλλά κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε λαμβάνοντας υπόψη τις περιστάσεις. Χρειάζονται δύο για το ταγκό! και το να κατηγορείτε μόνο τον εαυτό σας, δεν είναι ευγενικό! Συγχωρήστε τον εαυτό σας και ξεχάστε ό,τι θα μπορούσε να γίνει – αλλά δεν έγινε.

tarw-taro-xartomanteia

λέων: 2 των ξιφών

Μην αποφεύγετε το αναπόφευκτο! Πρέπει να πάρετε σύντομα μια σημαντική απόφαση γι’ αυτό σταματήστε να αποφεύγετε την κατάσταση και προετοιμαστείτε για τη λήψη αποφάσεων! Ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας ενώ ακούτε τόσο τη λογική, όσο και την καρδιά σας. Μην κάνετε υπερβολικές σκέψεις αυτή τη στιγμή.

παρθένος: ο τροχός της τύχης, ανάποδα

Φροντίστε να απαλλαγείτε από την ισχυρή ανάγκη σας να ελέγχετε ανθρώπους και καταστάσεις στην καθημερινότητά σας. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά μπορεί να προσπαθήσετε, ορισμένες καταστάσεις δεν είναι στο χέρι σας για να τις χειριστείτε. Παραδοθείτε στις περιστάσεις και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή. Όλα θα πάνε καλά… και οι απογοητεύσεις αυτής της εβδομάδας θα περάσουν σύντομα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 24-30/04  ζυγός: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Να είστε θετικοί. Τα πράγματα αντιστρέφονται κι αρχίζετε να βλέπετε τα σημάδια μιας κατάστασης που βελτιώνεται τώρα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τις συναρπαστικές νέες ευκαιρίες εργασίας, που έρχονται. Θα σας παρέχουν περισσότερη οικονομική σταθερότητα – που την αναζητούσατε για να αποκομίσετε επιπλέον μετρητά.

σκορπιός: ο άσος των ξιφών

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Ήσασταν μπερδεμένοι και νιώθατε νωθροί και χωρίς κίνητρο. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει αυτή την εβδομάδα! Εμφανίζεται μια δελεαστική νέα ευκαιρία, που σας επιτρέπει να επιδείξετε την έντονη διάνοιά σας και τις εξαιρετικές επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

zodia-zwdia-9988

τοξότης: ο ιππότης των ξιφών

Εστιάστε στο στόχο σας και μην παρεκκλίνετε! Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να καταφέρετε αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό κάντε ήσυχα τη δουλειά σας και διατηρήστε την εστίασή σας. Θα πάρετε ακριβώς αυτό που θέλετε, αρκεί να παραμείνετε αποφασισμένοι και να εξαλείψετε όλους τους περισπασμούς.

αιγόκερως: 9 των ξιφών

Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να σας καταβάλλουν. Η τάση σας να συνεχίζετε να αγχώνεστε για την τρέχουσα κατάστασή σας εγκαινίασε έναν ατελείωτο κύκλο βασανιστικών σκέψεων και αυξανόμενου άγχους. Βάλτε ένα τέλος σ’ αυτό τώρα, επικοινωνώντας με μέλη της οικογένειας που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτό το βάρος.

xartomanteia

Ταρώ 24-30/04  υδροχόος: 4 των ράβδων

Θα διασκεδάσετε αυτή την εβδομάδα! Πολλές σημαντικές περιστάσεις αφορούν τη διάδοση συναισθημάτων χαράς και ευτυχίας, καθώς γιορτάζετε τα πρόσφατα επιτεύγματά σας. Μικρά ή μεγάλα θα τα γιορτάσετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι ευχάριστες δονήσεις θα είναι μεταδοτικές.

ιχθύες: ο ιεροφάντης ανάποδα

Σκεφτείτε με δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο! Η δημιουργικότητά σας… είναι η δύναμή σας αυτή την εβδομάδα καθώς αντιμετωπίζετε μια δύσκολη κατάσταση που είναι σχεδόν αδύνατο να επιλυθεί. Όμως το μυστικό κλειδί θα βρεθεί από τη δικής σας μοναδική προοπτική. Δοκιμάστε κάτι εντελώς ασυνήθιστο. Μπορεί να είναι τόσο γελοίο και παράλογο…που να λειτουργήσει πραγματικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot