Ταρώ 24-30/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 24-30/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 24-30/09  κριός: 5 των ράβδων .

Υποτάξτε τον εγωισμό σας, Κριέ. Θέλετε να έχετε τον τελευταίο λόγο ή να διασφαλίσετε πως όλοι γνωρίζουν πως έχετε δίκιο.

Ειλικρινά όμως… ποιο είναι το νόημα όλων αυτών; Εκφράστε απλά την άποψή σας και μην δημιουργείτε περιττές συγκρούσεις ή περιττές διαφωνίες.

zodia-taro-45

ταύρος: 7 των ράβδων

Μη χάνετε την ελπίδα σας Ταύρε. Αυτή η εβδομάδα θα έχει απροσδόκητες αναποδιές για να εμποδίσουν την πρόοδό σας, αλλά μην αφήσετε αυτά τα εμπόδια να σας παρασύρουν.

Παραμείνετε ακλόνητοι και σταθεροί στις ικανότητές σας, γιατί οι προσπάθειες και η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την κατάσταση.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

taro-provlepseis-01

Ταρώ 24-30/09  δίδυμοι: 8 των πεντάκτινων

Να είστε συνεπής, Δίδυμε. Όλα όσα θέλετε να πετύχετε αυτή τη στιγμή θα γίνουν, αλλά θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και σκληρή δουλειά. Απλώς συνεχίστε με επιμονή και επιμέλεια. Θα σας ωφελήσει επίσης να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και την κατάσταση.

καρκίνος: 6 των κυπέλλων

Σκεφτείτε τα συναισθήματά σας, Καρκίνε. Οι αναμνήσεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας με συναισθήματα νοσταλγίας και λαχτάρας για επανασυνδέσεις, ειδικά με άτομα που χάσατε επαφή. Πριν προσπαθήσετε να επανασυνδεθείτε όμως, αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναρωτηθείτε τους λόγους που χάσατε επαφή. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε πως είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν.

xartomanteia

λέων: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Να έχετε επίγνωση των ικανοτήτων σας, Λέοντα. Συμβαίνουν πολλά αυτή τη στιγμή, επομένως γιατί να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες; Προσπαθήστε να μην αναλάβετε πολλά αυτή την εβδομάδα, για να μπορείτε την εστιάσετε σ’ αυτά που έχετε ήδη στην ατζέντα σας. Μην δημιουργείτε περιττό άγχος στον εαυτό σας.

παρθένος: 2 των κυπέλλων

Δεν περιστρέφονται όλα γύρω σας, Παρθένε. Πριν πάρετε αποφάσεις αυτή την εβδομάδα, έχετε σκεφτεί αυτά που θέλετε; Αν μια δέσμευση επηρεάσει κάποιον άλλο (και φαίνεται πως θα το κάνει), θα πρέπει να ελέγξετε τις επιθυμίες του άλλου ατόμου, πριν διαμορφώσετε τα τελικά σας σχέδια.

dream

Ταρώ 24-30/09  ζυγός: 10 των ξιφών

Κάτι πρέπει να αλλάξει, Ζυγέ. Ξέρετε πως δεν μπορείτε να συνεχίσετε στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, σωστά; Αν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας και να νιώσετε καλύτερα, κάτι πρέπει να εγκαταλειφθεί. Αφήστε αυτό που σας κουράζει και κάντε καλύτερες επιλογές έχοντας κατά νου τη δική σας ευημερία.

σκορπιός: η Βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα

Φροντίστε τον εαυτό σας Σκορπιέ. Αισθάνεστε καταπονημένος και εντελώς εξαντλημένος; Αυτή είναι η κλήση αφύπνισης για να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και στην φροντίδα του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα. Απλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κινείστε μ’ αυτούς τους ρυθμούς και να φροντίζετε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας, χωρίς διάλειμμα και καθόλου ξεκούραση.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-tarw-1

τοξότης: η εγκράτεια

Μην είστε των άκρων, Τοξότες. Αν μείνετε προσκολλημένος σε μια ιδέα για τον εαυτό σας ή τους άλλους γύρω σας, θα νιώσετε στρυμωγμένοι σε μια γωνία και πνιγμένοι. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει κάπου στη μέση! Τι γίνεται αν μπορεί να είναι κάτι περισσότερο ή και όλα τα παραπάνω; Μην είστε μονόπλευροι.

αιγόκερως: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Ανάψτε ξανά τη σπίθα, Αιγόκερε. Νιώθατε πως όλα ήταν μονότονα τελευταία; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εβδομάδα για να διώξετε την πλήξη και να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες λίγο πιο συναρπαστικές. Μερικές φορές, σημασία δεν έχει μόνο τι κάνετε, αλλά πώς το κάνετε. Βάλτε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής ενώ εργάζεστε και παρατηρήστε πώς αλλάζει η διάθεσή σας.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

Ταρώ 24-30/09 υδροχόος: ο αυτοκράτορας ανάποδα

Αντιμετωπίστε τις ευθύνες σας, Υδροχόε. Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε τώρα! Επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, ακόμα κι αν προτιμάτε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Λίγη αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε στη λίστα με τις πολύ σημαντικές υποχρεώσεις σας.

ιχθύες: η σελήνη ανάποδα

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Ιχθύες. Αν έχει συμβεί κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε, η καλύτερη κίνηση είναι να περιμένετε για να δείτε τις εξελίξεις. Όλα θα έρθουν στο φως και η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σύντομα. Εν τω μεταξύ, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, που σας λέει να είστε προσεκτικοί.

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zwdia-9988