Ταρώ 25-31/01 εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarw-taro

Ταρώ 25-31/01 εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 25-31/01 Κριός .

Αγαπητοί Κριοί, αυτήν την εβδομάδα οι κάρτες προβλέπουν πως θα έχετε χρόνο για να λάμψετε, να κοινωνικοποιηθείτε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Η επαφή σας με άλλα άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια εποχή που η συναισθηματική σας κατάσταση είναι καλή, ό, τι κι αν συμβεί σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας. Είναι καιρός να αγαπήσετε, να καλλιεργήσετε και να χαρείτε τις επαφές σας. Βγείτε για να περάσετε καλά. Η κοινωνική σας ζωή είναι στα καλύτερά της.

Τυχερός αριθμός: 3 Τυχερό χρώμα: Φούξια . Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Συνδέομαι σε αυτήν την αδελφότητα και σε αυτήν την εκτεταμένη εμπειρία προσωπικής μαρτυρίας.

zodia-taro-45

Ταρώ 25-31/01 Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν την ένωση δύο διαφορετικών δυνάμεων, θα μπορούσαν ακόμη και να αναφερθούν στη επανένωση σχέσεων, φιλιών και συνεργασιών. Οι κάρτες επίσης προβλέπουν ότι θα έχετε αρμονικές στιγμές στο μέλλον.

Προσπαθήστε να επιτύχετε ισορροπία σε καταστάσεις. Ξεκινήστε να διορθώνετε τα πράγματα προτού ξεπεράσουν την ισορροπία και δεν μπορύν να διορθωθούν. Η υγεία σας θα είναι καλή. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεπεράσετε παλιές συνήθειες ή εθισμούς. Η εσωτερική σας δύναμη είναι έτοιμη να σας θεραπεύσει και να σας κάνει πιο δυνατούς.

Τυχερός αριθμός: 14

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Επιλέγω τη μεσαία οδό και τρέφω την ολότητα.

Διαβαστε τις αστρολογικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

xartomanteia

Ταρώ 25-31/01 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, αυτή η εβδομάδα φέρνει μαζί της καλά νέα για τα οικονομικά σας. Οι κάρτες προβλέπουν πως θα βρείτε μία νέα δουλειά. Ένα νεαρό άτομο μπορεί να φέρει ευτυχία στη ζωή σας. Μπορεί να είναι ένας επιμελής εργαζόμενος ή ένας αποτελεσματικός διευθυντής, ο οποίος χρησιμοποιεί την κοινή λογική περισσότερο από τη διαίσθηση και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες αντί να παίρνει ρίσκα. Ακόμη, οι κάρτες σας ζητούν να συγκεντρώσετε τις πηγές σας και να τις χρησιμοποιήσετε με σοφία, γιατί μόνο μέσω αυτής της σοφίας μπορεί να επιτευχθεί επιτυχία. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αναπτύξετε και να εκφράσετε τις νέες σας ιδέες για να έχετε επιτυχία.

Τυχερός αριθμός: 2

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό πράσινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να είμαι πρακτικός και ρεαλιστικό και ακόμα και τότε να προσπαθώ να επιτύχω τα όνειρά μου.

Ταρώ Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Προσπαθείτε να χειριστείτε δύο αντίπαλες δυνάμεις, ανθρώπους ή καταστάσεις. Εάν δείξετε προτίμηση στον ένα, ο άλλος θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ αν χειριστείτε τον δεύτερο με επιείκεια, τότε ο πρώτος θα χάσει την ισορροπία του. Αυτή είναι η στιγμή που η σταθερότητα σας και η υπομονή σας θα σας φανούν χρήσιμες. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε ή να επιστρέψετε σε μια πρακτική διαλογισμού, βρίσκοντας τακτικά χρόνο για να βουτήξετε βαθιά στο δικό σας υποσυνείδητο και να εξασκηθείτε στο να καθησυχάσετε όλες τις «ενοχλητικές σκέψεις» σας.

Τυχερός αριθμός: 2

Τυχερό χρώμα: Μωβ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Όταν τυφλώνομαι από το άγνωστο, βασίζομαι στον εαυτό μου για να βρω το φως.

μελλοντολόγος

Ταρώ 25-31/01 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, αυτή η εβδομάδα είναι παρόμοια με την προηγούμενη εβδομάδα. Έχετε εσωτερική δύναμη, ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα. Δεν εξουσιάζετε τους άλλους προσπαθώντας να τους ελέγξετε. Τους επηρεάζετε και τους πείθετε χωρίς να το καταλάβουν. Μπορείτε να ελέγξετε μια κατάσταση χωρίς να βάλετε υπερβολική δύναμη. Με τον τρόπο αυτό πετυχαίνετε την νίκη. Ωστόσο, αυτή η νίκη δεν θα επιτευχθεί με επιθετικότητα αλλά με αγάπη και καλοσύνη! Αυτή είναι η στιγμή για να αναπτύξετε πραγματική δύναμη. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία στις απόψεις σας. Αυτή είναι μια σημαντική καρμική περίοδος και οι ενέργειες που κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είναι οι σπόροι για το αύριό σας. Η υγεία σας θα είναι καλή. Θα αναρρώσετε από προηγούμενες ασθένειες που είχατε.

Τυχερός αριθμός: 8

Τυχερό χρώμα: Λαμπερό Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εκπέμπω σκόπιμα την συμπόνια και τη δύναμή μου.

Ταρώ Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, αυτή την εβδομάδα αισθάνεστε πληγωμένοι και απογοητευμένοι. Η καρδιά σας έχει διαπεραστεί από τα βέλη των οδυνηρών λέξεων, των ενεργειών και των προθέσεων των άλλων που σας έχουν προκαλέσει έντονα συναισθήματα πόνου και θλίψης. Τα καλά νέα είναι ότι θα περάσει αυτή η οδυνηρή περίοδος. Ήρθε η ώρα να επεκτείνετε την προοπτική σας και να δείτε τι συμβαίνει γενικότερα γύρω σας. Ο πόνος και η θλίψη είναι προσωρινοί. Θα καταφέρετε να ανακάμψετε. Τα σύννεφα θα εξαφανιστούν και σύντομα θα έχετε καλύτερη εικόνα για το τι μπορείτε να μάθετε μέσα από την εμπειρία.

Τυχερός αριθμός: 3

Τυχερό χρώμα: Μωβ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Η καρδιά μου παραμένει τρυφερή και ανοιχτή.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρώ 25-31/01 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, αυτήν την εβδομάδα αισθάνεστε απίστευτη έμπνευση και ενθουσιασμό για να προχωρήσετε με την αναζήτηση μιας νέας ιδέας ή έργου που έχετε στο μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας ενέργεια και το πάθος σας για να κάνετε τα πρώτα βήματα και να ξεκινήσετε αυτό το έργο. Οι κάρτες επίσης προβλέπουν μια στιγμή στη ζωή σας όπου έχετε μια «σημαντική στιγμή» και αισθάνεστε μία έμπνευση και ώθηση για μια συγκεκριμένη ιδέα ή πάθος. Οι ορίζοντές σας έχουν ανοίξει σε έναν εντελώς νέο κόσμο και τώρα είστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για τη δημιουργία νέων σχέσεων.

Τυχερός αριθμός: 1

Τυχερό χρώμα: Φλογερό Κόκκινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω λαμπρές στιγμές πνευματικής διαύγειας.

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες υποδηλώνουν ότι αναζητάτε την ολοκλήρωση ενός ζητήματος. Όσοι βρίσκονται σε μια σχέση μπορεί να αισθάνονται ότι η σχέση τους σας έχει μία στασιμότητα. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας αφήσατε τα πράγματα να ξεφύγουν,όμως τώρα πρέπει να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση για να σώσετε τη σχέση σας. Εάν, ωστόσο, προσπαθήσατε να βοηθήσετε τη σχέση σας, αλλά δεν φαίνεται να βελτιώνεται, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε εάν αυτή είναι η σωστή σχέση για εσάς. Στο επαγγελματικό μέτωπο, φαίνεται πως πλησιάζετε στη «γραμμή τερματισμού» με κάποιο τρόπο. Επικεντρωθείτε τώρα στο έργο σας και μην χαλαρώσετε στο τέλος αυτού του μεγάλου ταξιδιού σας.

Τυχερός αριθμός: 21

Τυχερό χρώμα: Κίτρινο

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Κατακτώ νέα επίπεδα συνειδητοποίησης.

Διαβαστε τις αστρολογικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι δεν έχετε ιδιαίτερα καλή διάθεση. Μπορεί να περιτριγυρίζεστε από την υπερβολική ενέργεια μιας μητρικής φιγούρας ή της μητέρας σας. Πρέπει να εργαστείτε για την εξάλειψη αυτής της επιρροής στη ζωή σας και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη στις δικές σας ενέργειες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να φοβούνται ότι δεν τους αρκεί κάτι. Αυτό μπορεί να είναι αγάπη, χρήματα, κατανόηση ή ασφάλεια. Οι κάρτες μετριάζουν τους φόβους σας και σας υπενθυμίζουν ότι είστε σε ένα Σύμπαν αφθονίας. Υπάρχει μια πληθώρα καλών εμπειριών που σας περιμένουν εκεί έξω.

Τυχερός αριθμός: 3

Τυχερό χρώμα: Ανοιχτό Ροζ

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Δίνω ζωή στο άφθονα πλούσιο μέλλον μου.

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα οι κάρτες προτείνουν να τιμήσετε τις οικογενειακές παραδόσεις. Ακόμη, μπορείτε να προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα τελετουργικό όπως η καθημερινή προσευχή. Ήρθε η ώρα να βρείτε τη σοφία του ουρανού μέσα στην ψυχή σας. Οι κάρτες υποδηλώνουν πως θα βρείτε την ευτυχία στην αγάπη. Εάν είστε ελεύθεροι, κάποιος που σας έχει προσελκύσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει αναπτύξει ενδιαφέρον για εσάς. Εάν είστε σε σχέση να περιμένετε ότι η σχέση σας θα βελτιωθεί. Πρόκειται να εισέλθετε σε μια νέα φάση της καριέρας σας. Μερικοί από εσάς θα συνεργάζεστε με νέους ανθρώπους και ένας από αυτούς θα εμφανιστεί ως μέντορας, κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και καρό, αλλά μπορεί να μην το είχατε συνειδητοποιήσει.

Τυχερός αριθμός: 5

Τυχερό χρώμα: Λευκό

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι ο γκουρού του εαυτού μου και η υψηλότερη καθοδήγησή μου στηρίζεται στην πίστη.

Διαβαστε επισης : Οι Ρούνοι προβλέπουν για τον Φεβρουάριο 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη ηρεμία, φιλία, αφοσίωση και ευδαιμονία. Θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες για να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα διασκεδάσετε με φίλους και συγγενείς. Οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο! Η ηρεμία και η ειρήνη βρίσκονται στον αέρα και για μια στιγμή μπορείτε απλά να ξεχάσετε όλα τα υλικά προβλήματα του κόσμου γύρω σας. Αυτή η επιτυχία δεν είναι φευγαλέα ή προσωρινή, αλλά μια διαρκής γαλήνη και αρμονία που μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να μετανιώνετε σχετικά με το παρελθόν, ούτε να ανησυχείτε για το μέλλον, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη στιγμή και να αδράξετε τη μέρα.

Τυχερός αριθμός: 10

Τυχερό χρώμα: Πορτοκαλί

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ζω σε μία κατάσταση ενότητας φέρνοντας αρμονία και αγάπη στις σχέσεις μου.

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, δεν υπάρχει τίποτα μόνιμο στη ζωή, εκτός από την αλλαγή. Αυτή η εβδομάδα αποτελεί μια στιγμή μετάβασης. Θα πρέπει να προχωρήσετε ή να απομακρυνθείτε, ίσως μπορείτε να ακολουθήσετε ένα νέο πάθος και να ξανασκεφτείτε τις φιλοδοξίες σας. Ίσως πρέπει να εγκαταλείψετε μια παλιά επιθυμία που πλέον ξέρετε ότι δεν θα αποφέρει ποτέ καρπούς. Αυτή είναι μια περίοδος όπου μπορείτε να επιδιώξετε την επίτευξη υψηλότερου σκοπού στη ζωή σας και πιο ουσιαστικών στόχων. Ξεκινήστε μια νέα πορεία, ακολουθήστε μια διαφορετική διαδρομή και το πιο σημαντικό είναι να αποδεχτείτε ότι η αλλαγή είναι επωφελής. Ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι σας υποδεικνύεται επίσης από τις κάρτες.

Τυχερός αριθμός: 8

Τυχερό χρώμα: Σκούρο Μπλε

Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Απομακρύνομαι από την αρνητικότητα και επικεντρώνομαι σε μία επαναστατική πράξη αγάπης του εαυτού μου.

Διαβαστε τις αστρολογικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream