Ταρώ 26/03-01/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro-sex

Ταρώ 26/03-01/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 26/03-01/04  κριός: 8 των ράβδων .

Όλα πρόκειται να επιταχυνθούν, καθώς προχωράτε δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων σας αυτή την εβδομάδα. Θα δείτε σημαντική πρόοδο καθώς τα εμπόδια φαίνονται να εξαφανίζονται ως δια μαγείας!

Κινηθείτε με ενθουσιασμό και αφήστε τον να σας ωθήσει προς τα εμπρός καθώς τα σχέδιά σας μπαίνουν στη θέση τους.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Νιώθετε πως δεν έχετε κίνητρο, Ταύρε; Επικεντρωθείτε στο να αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας σπίθα αυτή την εβδομάδα.

Αν δεν έχετε έμπνευση στη δουλειά, προσπαθήστε να θυμηθείτε τι σας οδήγησε αρχικά στην τωρινή επαγγελματική σας πορεία.

Η σύνδεση με αυτό που αγαπάτε στη δουλειά σας θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε αυτό το πάθος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 26/03-01/04  δίδυμοι: ο άσος των ράβδων

Μετά από ένα μακροσκελές δημιουργικό μπλοκάρισμα, η ενέργεια έχει μετατοπιστεί.. και η έμπνευση είναι πλέον άφθονη! Όλα γίνονται ξανά συναρπαστικά καθώς ο κόσμος σας γεμίζει με ζωηρά χρώματα! Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει αυτή την εβδομάδα, ειδικά όταν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα δημιουργική προσπάθεια. Σταματήστε να σκέφτεστε… και απλώς αναλάβετε δράση!

καρκίνος: ο άσος των ξιφών

Τι είναι σημαντικό για εσάς Καρκίνε; Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και μοιραστείτε τις απόψεις σας για τα τρέχοντα γεγονότα με τους αγαπημένους σας αυτή την εβδομάδα. Εκφράστε τις απόψεις σας… ενώ κρατάτε χώρο για άλλες απόψεις. Αν επικοινωνείτε ανοιχτά, θα νιώσετε μεγαλύτερη κατανόηση ο ένας για τον άλλον και τελικά αυτό, θα σας φέρει πιο κοντά.

zwdia-zvdia-taro-00

λέων: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Μείνετε συγκεντρωμένοι. Η σκληρή δουλειά σας, μπορεί να αποδίδει καρπούς.. αλλά υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να κάνετε για να φτάσετε εκεί που θέλετε! Μερικές από τις ευθύνες σας είναι μάλλον κοσμικές και βαρετές, αλλά προσπαθήστε να τα κάνετε όλα χωρίς να ψάχνετε για περισπασμούς που θα σας παρασύρουν από το στόχο σας.

παρθένος: 6 των πεντάκτινων

Να είστε γενναιόδωροι. Μια επιπλέον δόση καλοσύνης μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αυτή την εβδομάδα. Νιώθετε καλύτερα και είστε ισορροπημένοι τον τελευταίο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περισσότερη ενέργεια να δώσετε στους άλλους. Το να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο σε όσους το χρειάζονται ακούγεται απλό, αλλά θα έχει μεγάλη επίδραση.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 26/03-01/04  ζυγός: 5 των κυπέλλων

Μαζέψτε τα κομμάτια σας. Είναι απογοητευτικό, που οι συνθήκες δεν εξελίσσονται όπως ελπίζατε! Αυτή η στιγμή είναι αρκετά οδυνηρή, γι’ αυτό θρηνήστε για την απώλεια, νιώστε όλα τα συναισθήματα για να θεραπευτείτε… και προχωρήστε. Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε τώρα, αλλά οι πιο ηλιόλουστες μέρες, είναι μπροστά.

σκορπιός: ο ιππότης των ράβδων, ανάποδα

Αντισταθείτε στον πειρασμό να γίνετε καταστροφικοί. Το ότι βαριέστε δεν είναι δικαιολογία για να γίνεστε απερίσκεπτοι ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Αντί να είστε παρορμητικοί και δραματικοί, εστιάστε σε κάτι πιο παραγωγικό που έχει να κάνει με την ανήσυχη ενέργειά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να πάτε στο γυμναστήριο!

zodia-zwdia-9988

τοξότης: ο ιππότης των κυπέλλων ανάποδα

Λάβετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε. Πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ξεκαθαρίστε τα γεγονότα. Πιθανότατα, βλέπετε τα πράγματα δυσανάλογα και αφήνετε τις ανασφάλειες και τα συναισθήματα ζήλιας να κυριαρχούν. Αποφύγετε τα δράματα… γιατί είναι τελείως περιττά.

αιγόκερως: ο ακόλουθος των ράβδων

Είστε στα πρόθυρα ενός συναρπαστικού ταξιδιού, γι’ αυτό μην συγκρατείτε τον εαυτό σας, απλά και μόνο λόγω έλλειψης εμπειρίας. Έχετε περισσότερη σοφία από ό,τι πιστεύετε, γι’ αυτό αγκαλιάστε αυτήν την ευκαιρία για την δική σας προσωπική ανάπτυξη. Απλά προχωρήστε!

dream

Ταρώ 26/03-01/04  υδροχόος: ο ιππότης των πεντάκτινων

Αργά και σταθερά κερδίζετε αυτόν τον αγώνα, Υδροχόε. Δεν θα δείτε τη γρήγορη δυναμική που ελπίζατε αυτή την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν είναι κακό σημάδι. Συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε και θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αποφασισμένοι και αφοσιωμένοι είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού.

ιχθύες: 9 των ράβδων, ανάποδα

Εστιάστε στο δικό σας μονοπάτι. Νιώθετε πως όλοι είναι έτοιμοι να σας ανταγωνιστούν αυτή τη στιγμή; Συνάδελφοι και φίλοι που θα έπρεπε να είναι συνεργάσιμοι… μήπως τους νιώθετε τώρα πιο ανταγωνιστικούς; Προσπαθήστε να μην αποσπάτε την προσοχή σας από αυτά που κάνουν ή λένε οι άλλοι για εσάς. Μείνετε στη γραμμή σας… και αυτή η στιγμή θα περάσει σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia