Ταρώ 26/04-02/05 Εβδομαδιαίες προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 26/04-02/05 Εβδομαδιαίες προβλέψεις .

Ταρώ 26/04-02/05 Κριός: ακόλουθος των ράβδων, ανάποδα .

Τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους περιμένουν, Κριέ. Τώρα λοιπόν, χρειάζεστε μια υγιή δόση υπομονής!

Υπάρχουν πολλοί στόχοι που θέλετε να πετύχετε και πολλά όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αλλά η δημιουργική σας εστίαση είναι παντού! Επιβραδύνετε και καλλιεργήστε τα ταλέντα σας καθώς απολαμβάνετε τη διαδικασία όλων όσων ξεδιπλώνονται.

zodia-taro-45

Ταύρος: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην βιάζεστε, Ταύρε. Έχετε μια πρεμούρα για αλλαγή, αλλά δεν είναι η κατάλληλη εποχή για εξορμήσεις.

Επειδή βαριέστε, δεν σημαίνει πως πρέπει να προσπαθείτε να ενθουσιαστείτε με επικίνδυνες και βιαστικές αποφάσεις.

Εξετάστε τις δυνατότητες που έχετε και δημιουργείστε ένα σταθερό σχέδιο πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 26/04-02/05 Δίδυμοι: η σελήνη, ανάποδα

Μην προσποιείστε πως όλα είναι καλά. Η άρνηση των αληθινών συναισθημάτων σας δεν σας κάνει καλό τώρα! Αντιμετωπίστε τα άβολα συναισθήματα και αναγνωρίστε τους φόβους σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της αρνητικής ενέργειας, και την απομάκρυνση της τοξικότητας του πρόσφατου παρελθόντος σας.

Καρκίνος: 6 των ράβδων, ανάποδα

Πιστέψτε στον εαυτό σας, Καρκίνε! Μην δίνετε σημασία στις απόψεις των άλλων και στο τι σκέφτονται για σας. Να είστε προσεκτικοί και να μπορείτε να διαχωρίσετε τον εαυτό σας, από το πρόσωπο που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Δεν έχει σημασία τι σκέφτονται για σας…. αρκεί εσείς να είστε ευχαριστημένοι και να αισθάνεστε σίγουροι για τις ικανότητές σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/04 Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

zodia-0988

Ταρώ 26/04-02/05 Λέων: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Αποφύγετε τα ρίσκα, Λέοντα. Έχετε πιεστεί πολύ τον τελευταίο καιρό και είναι κατανοητό να θέλετε να κάνετε κάποιες συντομεύσεις για να ελαφρύνετε το ενεργητικό σας φορτίο. Ωστόσο, η εύκολη διέξοδος θα έχει σαν αποτέλεσμα περισσότερη δουλειά αργότερα, οπότε συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε. Κάποια διαλείμματα για ξεκούραση και ανανέωση… θα είναι η πιο παραγωγική επιλογή.

Παρθένος: 10 των κυπέλλων

Παρατηρήστε τις στιγμές της χαράς σας, Παρθένε. Τι σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι; Ποιος συμβάλλει στην ευτυχία σας; Εξετάστε τα όλα αυτά καθώς προχωράτε στη λήψη αποφάσεων αυτήν την εβδομάδα. Αν η κατάσταση δεν βελτιώνει την ευδαιμονία σας, μην συμμετέχετε σ’ αυτή τώρα. Η καρδιά σας ξέρει ακριβώς τι θέλετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να την ακούσετε.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 26/04-02/05 Ζυγός: η εγκράτεια, ανάποδα

Καλλιεργήστε μια αίσθηση ισορροπίας, Ζυγέ. Έχετε δουλέψει πολύ τελευταία και δεν είχατε χρόνο για διασκέδαση; Ή διασκεδάσατε λιγάκι παραπάνω και αφήσατε τις ευθύνες σας να γλιστρήσουν; Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε μια μέση οδό.

Σκορπιός: ο ιεροφάντης

Αναζητήστε καλές συμβουλές, Σκορπιέ. Ήρθε η ώρα να δείτε με διαφορετικό τρόπο την τρέχουσα κατάστασή σας, αντί να την σκέφτεστε υπερβολικά και να στριφογυρίζει στο μυαλό σας. Συμβουλευτείτε κάποιον που εμπιστεύεστε, που μπορεί να προσφέρει την πολύτιμη σοφία του, αυτή τη στιγμή.

taro-zodia-76

Τοξότης: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Ορίστε τις επιθυμίες σας, Τοξότη. Σταματήστε να περιμένετε τους άλλους να σας καθοδηγήσουν για να κάνετε την επόμενη κίνησή σας ή για να βρείτε ένα καινούργιο κίνητρο. Κανείς δεν μπορεί να καθορίσει τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, εκτός από σας! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελέγξετε ξανά τις προθέσεις σας και να δείτε τι πρέπει να επαναπροσδιοριστεί, να εγκαταλειφθεί….ή να προχωρήσει.

Αιγόκερως: 3 των ξιφών

Συγχωρήστε το παρελθόν, Αιγόκερε. Τα παλιά συναισθήματα και ο πόνος του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα και χαλάνε τη διάθεσή σας. Η καλύτερη κίνηση, είναι να αναγνωρίσετε τον πόνο και να σταματήσετε να σκέφτεστε πόσο διαφορετικά θα μπορούσατε να χειριστείτε μια κατάσταση. Κάνατε το καλύτερο που μπορούσατε με τις πληροφορίες που είχατε. Τώρα είναι ώρα να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και να προχωρήσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 25-27/04 Αισθηματικές αποκαλύψεις – Ερωτικές αντιδικίες

zwdia-66

Υδροχόος: 7 των ράβδων

Να παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας Υδροχόε! Κάποιοι δοκιμάζουν τα όριά σας και αναζητούν εξηγήσεις σχετικά με τα κίνητρά σας πίσω από τις πρόσφατες κινήσεις σας. Αν επιλέξετε να ασχοληθείτε, μην συγκρατήσετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη κάποιου, αλλά μπορείτε να εκφράσετε την άποψή σας εύγλωττα και ξεκάθαρα.

Ιχθύες: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αντισταθείτε στην τάση σας να προσφέρετε υπερβολικά, Ιχθύες. Είναι υπέροχη η γενναιοδωρία και η υποστήριξη… γιατί η βοήθεια απέναντι στους άλλους σας ευχαριστεί. Ωστόσο, αν όλοι παίρνουν και δεν επιστρέφουν τη γενναιοδωρία σας, θα αρχίσετε να αισθάνεστε άδειοι. Κάντε στον εαυτό σας μια μικρή χάρη… αυτήν την εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream