Ταρώ 26/06-02/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 26/06-02/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 26/06-02/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

κριός: 4 των ξιφών ανάποδα .

Ηρεμήστε Κριέ. Κάντε ένα απαραίτητο διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να συνέλθετε ψυχολογικά και διανοητικά. Απομονωθείτε για λίγο από τον κόσμο, απενεργοποιήστε το κινητό σας και κλείστε τον υπολογιστή σας. Η ηρεμία που αναζητάτε, μπορεί να βρεθεί μέσα από αργούς περιπάτους στη φύση, κι όχι μέσα από την διαδικτυακή σας δραστηριότητα!

zodia-taro-45

ταύρος: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Μειώστε τις απώλειές σας, Ταύρε. Παρόλο που έχετε καταβάλει τεράστια προσπάθεια για ένα έργο, συνεχίζει να συναντά απίστευτα απογοητευτικά οδοφράγματα.

Πάρτε το σαν ένδειξη από το σύμπαν για να το σταματήσετε, πριν σπαταλήσετε περισσότερο πολύτιμο χρόνο σ’ αυτό…. κι εστιάστε την ενέργειά σας αλλού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Ταρώ 26/06-02/07  δίδυμοι: η δύναμη, ανάποδα

Να είστε ευγενικός με τον εαυτό σας, Δίδυμε. Μην αφήσετε μια πρόσφατη αναποδιά να σας απελπίσει ή να κλονίσει την εμπιστοσύνη σας στις ικανότητές σας. Αντί να εστιάζετε στις αποτυχίες και τα λάθη σας, σκεφτείτε τις νίκες σας για να δώσετε την απαραίτητη ώθηση στην αυτοεκτίμησή σας. Αυτή η στιγμή είναι προσωρινή και θα περάσει σύντομα.

καρκίνος: ο ακόλουθος των ράβδων

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, Καρκίνε. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας για να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε αυτή την εβδομάδα, αν ενεργήσετε συνεχίσετε να προχωράτε άφοβα. Μπορεί ο αυθορμητισμός να μην συγκαταλέγεται στη συνηθισμένη σας φύση, αλλά αν θέλετε να συμβεί κάτι σημαντικό αυτή τη στιγμή, θα χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

xartomanteia

λέων: ο αυτοκράτορας ανάποδα

Γίνετε πιο ευέλικτος Λέοντα. Μπορεί να έχετε φτιάξει ένα σχέδιο, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει όπως περιμένατε. Παρακάμψτε τους κανόνες! Δοκιμάστε έναν διαφορετικό τρόπο γιατί η άκαμπτη συμπεριφορά, λειτουργεί εναντίον σας και σας προκαλεί περισσότερες απογοητεύσεις. Αν ακολουθήσετε τη ροή αυτή την εβδομάδα, θα σας οδηγήσει κάπου πολύ καλύτερα… από ό,τι αρχικά φανταζόσασταν!

παρθένος: 8 των ξιφών

Πάψτε να σκέφτεστε υπερβολικά, Παρθένε. Κάποιες καταστάσεις, όπως και οι πράξεις των άλλων, δεν έχουν καμία σχέση με εσάς. Αυτή είναι η απογοήτευση που αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι προσωπική. Να είστε σίγουρος ότι η έλλειψη επικοινωνίας δεν αφορά εσάς αυτή τη στιγμή. Βγείτε έξω! Κινηθείτε! Ξεκινήστε! Μεταφέρετε την εστίασή σας αλλού, για να μπορέσετε να «ξεκολλήσετε» αυτή την εβδομάδα.

zwdia-zodia-33Ταρώ 26/06-02/07  ζυγός: ο ακόλουθος των πεντάκτινων, ανάποδα

Ζητήστε βοήθεια, Ζυγέ. Η αλλαγή της εποχής, σας φέρνει διάθεση για παιχνίδι και όχι για δουλειά αυτή την εβδομάδα, αλλά οι προθεσμίες εξακολουθούν να πλησιάζουν! Αν αισθάνεστε εξοντωμένοι από τη δουλειά που έχετε αναλάβει, ζητήστε βοήθεια, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε όλα νωρίς και να μπορέσετε να χαλαρώστε το Σαββατοκύριακο ανανεώνοντας το μυαλό σας.

σκορπιός: η σελήνη ανάποδα

Πώς νιώθετε Σκορπιέ; Η ζωή προχωρά αρκετά γρήγορα και πολλές αλλαγές έρχονται στο δρόμο σας, με αποτέλεσμα να αισθάνεστε ζαλισμένοι και ελαφρώς συγκλονισμένοι. Φροντίστε να επιβραδύνετε για να πάρετε μια ανάσα και να γειωθείτε, πριν συνεχίσετε να αναρωτιέστε για το άγνωστο που σας περιμένει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

τοξότης: 5 των κυπέλλων

Μερικές φορές δεν σας βγαίνει όπως το περιμένατε, Τοξότη. Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε τις προσδοκίες και τις φαντασιώσεις του τι θα μπορούσε να συμβεί. Όμως είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά και να απομακρυνθείτε από αυτήν την κατάσταση. Μάθατε πολλά από αυτή την εμπειρία, ακόμα κι αν το τέλος ήταν απογοητευτικό.

αιγόκερως: 5 των ξιφών, ανάποδα

Συγχωρήστε και ξεχάστε, Αιγόκερε. Αν θέλετε να ξεπεράσετε την σύγκρουση στην οποία έχετε εμπλακεί, θα πρέπει να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε με πείσμα και να δείξετε ανωτερότητα. Ζητήστε συγγνώμη για τη συμμετοχή σας σ’ αυτή τη διαφωνία, ώστε και οι δύο να προχωρήσετε. Δεν αξίζει το πρόσθετο άγχος που σας προκαλεί.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

μελλοντολόγος

Ταρώ 26/06-02/07  υδροχόος: ο κόσμος, ανάποδα

Μείνετε σταθερός στην πορεία σας, Υδροχόε. Επειδή δεν βλέπετε ακόμα τα αποτελέσματα που θέλετε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας! Η πρόοδός σας δεν έχει σταματήσει, αλλά τα νέα που περιμένατε θα πάρουν περισσότερο χρόνο, από όσο θα θέλατε αυτή τη στιγμή. Κάντε υπομονή.

ιχθύες: το άρμα

Ανασκουμπωθείτε και πιάστε δουλειά, Ιχθύ! Η δυναμική αυξάνεται στην επαγγελματική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, επομένως περιορίστε τους περισπασμούς και συγκεντρωθείτε σ’ αυτό που πρέπει να κάνετε. Με αρκετή αποφασιστικότητα, θα είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε και να κάνετε σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιούλιος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot