Ταρώ 26/07-01/08 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarw-taro

Ταρώ 26/07-01/08 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 26/07-01/08 Κριός: 2 των ξιφών .

Πώς είναι τα πράγματα Κριέ; Δεν θα είστε σε θέση να προχωρήσετε μέχρι να λάβετε μια σημαντική απόφαση.

Έχετε σταθμίσει τις επιλογές σας ξανά και ξανά – αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσετε τις σκέψεις… και να προχωρήσετε στη δράση.

zodia-taro-45

Ταύρος: η βασίλισσα των ράβδων

Αυτή η κάρτα θέλει να ξεχωρίζετε αυτή την εβδομάδα από το πλήθος, Ταύρε.

Θα είστε θαρραλέοι, θα εκμεταλλευτείτε τις πιθανότητες και θα ξεχωρίσετε ουσιαστικά με τη δημιουργικότητά σας.

Ντυθείτε και εκφραστείτε μέσα από τις επιλογές της μόδας. Έχετε το δικό σας προσωπικό στυλ και οι άνθρωποι σας παρατηρούν!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 26/07-01/08 Δίδυμοι: ο βασιλιάς των ξιφών

Παραμείνετε αμερόληπτοι Δίδυμοι. Οι άνθρωποι γύρω σας προσπαθούν να σας εμπλέξουν στο δράμα τους – και ειλικρινά, είναι κάτι που δεν χρειάζεστε με τίποτα. Αν όμως θέλετε να ασχοληθείτε μ’ αυτήν την κατάσταση, μπορείτε να ακούσετε όλες τις πλευρές της ιστορίας, αλλά να διατηρήσετε τις απόψεις σας για τον εαυτό σας.

Καρκίνος: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Παραμείνετε ήρεμοι και λογικοί Καρκίνοι. Κάποια εμπόδια μπαίνουν στο δρόμο σας αυτήν την εβδομάδα… που στο παρελθόν σας είχαν κάνει να χάσετε τις ισορροπίες σας. Ωστόσο, δεν συμβαίνει πλέον κάτι τέτοιο! Μην ασχολείστε με κάτι που δεν απαιτεί την ενέργειά σας και απλώς επικεντρωθείτε στις εργασίες που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

zodia-astra-tarot

Ταρώ 26/07-01/08 Λέων: 10 των ράβδων, ανάποδα

Αν κάτι δεν αξίζει τον χρόνο σας, εγκαταλείψτε το Λέων. Έχετε ξεπεράσει τα όριά σας και τώρα κάτι πρέπει να σας δοθεί! Τι απαιτεί πραγματικά την προσοχή σας; Τι μπορείτε να αναθέσετε σε κάποιον άλλο; Λάβετε αποφάσεις που υποστηρίζουν την ενέργεια και τη συναισθηματική σας ικανότητα αυτή τη στιγμή…. και θα νιώσετε αμέσως τα αποτελέσματα.

Παρθένος: 6 των ράβδων, ανάποδα

Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, Παρθένε. Οι καιροί ήταν δύσκολοι και έχουν γίνει λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε εντελώς την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας! Περάστε λίγο χρόνο αυτήν την εβδομάδα αναγνωρίζοντας τις δυνάμεις σας και γιορτάστε τα επιτεύγματά σας για να σιγήσετε τον σκληρό εσωτερικό κριτή σας.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 26/07-01/08 Ζυγός: 7 των ράβδων, ανάποδα

Απομονωθείτε από τις απόψεις των άλλων, Ζυγέ. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα αμφισβητούν τις επιλογές σας τελευταία, αλλά δεν χρειάζεται να αιτιολογήσετε τις αποφάσεις σας σε κανέναν, αυτήν τη στιγμή. Παραμείνετε σταθεροί και συνεχίστε αυτό που κάνετε, όσο σας κάνει ευτυχισμένους.

Σκορπιός: 3 των κυπέλλων, ανάποδα

Χαλαρώστε λιγάκι Σκορπιέ. Τον τελευταίο καιρό, δεν είχατε την υπομονή ή την ενέργεια να κοινωνικοποιηθείτε – γι’ αυτό και προτιμήσατε την ήσυχη μοναξιά της δικής σας παρέας. Δεν υπάρχει λόγος να πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πολλά πέρα από τη ζώνη άνεσής σας, οπότε βγείτε μόνοι σας αυτή την εβδομάδα για να γιορτάσετε το πόσο υπέροχοι είστε!

dream

Τοξότης: 2 των κυπέλλων, ανάποδα

Αυτή η κάρτα θέλει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αυτή την εβδομάδα Τοξότες. Είναι εντάξει να ανοιχτείτε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει και να του μιλήσετε για τα αληθινά σας συναισθήματα πριν η κατάσταση καταλήξει σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Αν δεν τον αφήσετε να μάθει τι συμβαίνει στο κεφάλι και την καρδιά σας, τότε πώς θα το καταλάβει; Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει πιο ευάλωτος αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως: 9 των ξιφών

Τι σας κρατάει ξάγρυπνους τη νύχτα, Αιγόκερε; Οι ανεξέλεγκτες σκέψεις σας απορροφούν το καλύτερο από εσάς και μετατρέπουν τον ξεκούραστο ύπνο… σε μια πρόκληση. Αυτή την εβδομάδα, εφαρμόστε τελετές νυχτερινής χαλάρωσης, όπως διαλογισμό, για να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε επιτέλους!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 26-29/07 Οι κλειστές πόρτες ανοίγουν

xartomanteia

Υδροχόος: 2 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πού τρέχει ο λογισμός σας Υδροχόε; Ο εγκέφαλός σας είναι λίγο διάσπαρτος και η ενέργειά σας είναι παντού αυτήν την εβδομάδα! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να δώσετε προτεραιότητα σε ό, τι χρειάζεται να γίνει. Περιορίστε τους περισπασμούς σας για να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας.

Ιχθύες: 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

Χαλαρώστε τα πρότυπα σας, Ιχθύες. Η προσπάθεια για τελειότητα είναι ένας υπέροχος στόχος… αλλά το να παραμένετε προσκολλημένοι, οδηγεί σε αδύνατες προσδοκίες! Ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε τον τρόπο που ορίζετε την επιτυχία, καθώς και να αναγνωρίσετε την τεράστια πρόοδο που έχετε σημειώσει μέχρι στιγμής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66