Ταρώ 27/02-05/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 27/02-05/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 27/02-05/03 κριός: 4 των πεντάκτινων, ανάποδα .

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε, Κριέ; Σκέφτεστε αλτρουιστικά τελευταία.. κι αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να εξετάσετε πώς θα είστε πιο χρήσιμοι στην κοινότητά σας.

Αν συνήθως αφιερώνετε περισσότερο από τον χρόνο ή τα χρήματά σας για λόγους στους οποίους πιστεύετε, τώρα είναι ώρα να γίνετε επιπλέον γενναιόδωροι.

zodia-taro-45

ταύρος: 8 των ράβδων

Πρόσω ολοταχώς Ταύρε. Όλα φαίνονταν μάλλον στάσιμα τελευταία, όμως το σκηνικό αλλάζει αυτήν την εβδομάδα καθώς η δυναμική αυξάνεται, για να σας ωθήσει προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Οι πόρτες ανοίγουν και οι ευκαιρίες είναι άφθονες! Παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, κάντε γρήγορες αλλά με αυτοπεποίθηση κινήσεις… και μείνετε συγκεντρωμένος στην πορεία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

δίδυμοι: 2 των πεντάκτινων

Διαχειριστείτε τον χρόνο σας με σύνεση, Δίδυμε. Είναι ωραίο να είστε παραγωγικός και είστε απίστευτα απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Μήπως όμως αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε αυτήν την εβδομάδα; Σίγουρα θα τα καταφέρετε όλα, αλλά να θυμάστε να κάνετε διαλείμματα… πού και πού, για να μην «καείτε».

Ταρώ 27/02-05/03 καρκίνος: η βασίλισσα των κυπέλλων

Ακολουθήστε το ρεύμα Καρκίνε. Το γεγονός πως επικρατεί χάος γύρω σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επηρεαστείτε! Επιμείνετε στη συνηθισμένη σας ρουτίνα και επικεντρωθείτε στην κάλυψη των δικών σας αναγκών αυτή την εβδομάδα, καθώς αυτή η δυναμική καταιγίδα… σας προσπερνά.

 

chartomantia-098

λέων: ο ακόλουθος των ράβδων

Δεν είναι κακό να μην γνωρίζετε, Λέοντα. Όταν σας παρουσιαστεί μια νέα ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, πάρτε την χωρίς προκαταλήψεις. Ξεχάστε αυτά που σκεφτόσασταν παλαιότερα.. ότι δηλαδή τα σαφώς καθορισμένα σχέδια είναι αναγκαιότητα επιτυχίας! Γράψτε την δική σας ιστορία και προσεγγίστε αυτή τη στιγμή με ανοιχτό μυαλό, για να την αξιοποιήσετε στο έπακρο.

 

παρθένος: η σελήνη ανάποδα

Όλα είναι λογικά, Παρθένε! Κάποιες παρεξηγήσεις από το πρόσφατο παρελθόν παρακολουθούνται και διευκρινίζονται περαιτέρω. Ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο μεγάλη υπόθεση! Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε κατανοώντας καλύτερα αυτές τις περιστάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρώ 27/02-05/03 ζυγός: 5 των ράβδων

Συμφωνείστε πως διαφωνείτε Ζυγέ. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά θα προσπαθήσετε αυτή την εβδομάδα, ίσως απλά να μην μπορέσετε να κάνετε κάποιον άλλον να δει την δική σας άποψη. Αντί να εκνευρίζεστε, να απογοητεύεστε και να μην βγάζετε άκρη… αφήστε το και προχωρήστε. Έχετε ανάγκη πραγματικά να πείτε την τελευταία λέξη;

σκορπιός: ο ιππότης των πεντάκτινων, ανάποδα

Ολοκληρώστε αυτό που ξεκινήσατε, Σκορπιέ. Η δουλειά φαίνεται απίστευτα απογοητευτική αυτή τη στιγμή – ειδικά ένα συγκεκριμένο έργο που απλά δεν μπορεί να ξεκινήσει. Ωστόσο, δεν είναι καιρός να το εγκαταλείψετε ή να χάσετε εντελώς την ελπίδα! Αντί να αναζητάτε περισπασμούς… δεσμευτείτε για να το ολοκληρώσετε.

μελλοντολόγος

τοξότης: 2 των ξιφών, ανάποδα

Κάντε μια επιλογή, Τοξότη. Γνωρίζετε ότι πρέπει να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση, ωστόσο σέρνετε τα πόδια σας και προσπαθείτε να καθυστερήσετε το αναπόφευκτο. Να είστε ειλικρινείς. Γιατί αυτό προκαλεί μόνο πίεση και δημιουργεί περισσότερο άγχος! Επιλέξτε κάτι.. πριν το κάνει για εσάς ο χρόνος.

αιγόκερως: η αρχιέρεια

Σκάψτε λίγο βαθύτερα, Αιγόκερε. Αν δεν είστε σίγουρος για την κίνηση που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προχωρήσει πέρα από αυτό που φαίνεται στην επιφάνεια. Τι λείπει στην πραγματικότητα εδώ; Το ένστικτό σας είναι σε θέση να το αντιληφθεί, ειδικά όταν οι συνθήκες δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται. Εμπιστευτείτε το.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 27/02-05/03 υδροχόος: ο βασιλιάς των ράβδων, ανάποδα

Προσαρμόστε τις προσδοκίες σας, Υδροχόε. Το εξαιρετικά φιλόδοξο πνεύμα σας σας εξυπηρετεί καλά, αλλά μπορεί να είναι άκρως απογοητευτικό όταν δεν το ελέγχετε. Επαναφέρετέ το αυτή την εβδομάδα, προσαρμόζοντας τη λίστα των υποχρεώσεών σας ώστε να αντικατοπτρίζει τους αργούς ρυθμούς που χρειάζεστε για να ταιριάζουν με την τρέχουσα ενέργειά σας.

ιχθύες: 10 των κυπέλλων

Θα μπορούσε να είναι πραγματικά τόσο καλό, Ιχθύ; Σίγουρα ναι! Τα όνειρά σας πραγματοποιούνται μετά από πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Αυτή η εβδομάδα σας δείχνει ότι οι πόρτες ανοίγουν και οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και απολαύστε τη συναισθηματική ικανοποίηση της κάθε στιγμής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA