Ταρώ 27/02-05/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

taro

Ταρώ 27/02-05/03 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 27/02-05/03  κριός: 8 των πεντάκτινων

Ασχοληθείτε με τη δουλειά σας αυτήν την εβδομάδα γιατί θα χρειαστεί την πλήρη προσοχή σας για να την ολοκληρώσετε.

Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υπόλοιπες ευθύνες σας, ώστε να μπορέσετε να εστιάσετε πλήρως και να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 9 των ράβδων, ανάποδα

Μην είστε τόσο πεισματάρηδες.

Τώρα βρίσκεστε σε αδιέξοδο και θα παραμείνετε μέχρι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα αυτής της κατάστασης και τους περιορισμούς που έχετε θέσει στον εαυτό σας.

Αν θέλετε να προχωρήσετε, πρέπει να υποχωρήσετε λίγο και να συμβιβαστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 27/02-05/03 δίδυμοι: ο ιππότης των κυπέλλων

Γίνετε δημιουργικοί. Θέλετε να εκφραστείτε και να λερώσετε τα χέρια σας αυτή την εβδομάδα. Πώς μπορείτε να διοχετεύσετε όλα τα συναισθήματά σας σε ένα συναρπαστικό έργο; Ζωγραφική, γραφή, μαγείρεμα, ό,τι κι αν είναι, δοκιμάστε κάθε δημιουργική μέθοδο! Μην το σκέφτεστε υπερβολικά, απλά ξεκινήστε και δείτε πού σας οδηγεί η έμπνευσή σας.

καρκίνος: η βασίλισσα των ξιφών

Μιλήστε καθαρά και ειλικρινά. Για να μπορέσετε να ελιχθείτε σε οποιεσδήποτε απροσδόκητες καταστάσεις αυτή την εβδομάδα, πρέπει να είστε ξεκάθαροι και άμεσοι στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Διαφορετικά… τα λόγια σας θα παρερμηνευθούν και θα δημιουργήσουν ακόμη περισσότερο δράμα! Σκεφτείτε πριν μιλήσετε και επιλέξτε τι θα πείτε, με σύνεση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27/02-01/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zodia-zvdia-22

λέων : 3 των ράβδων, ανάποδα

Μην τα παρατάτε! Επειδή υπάρχει μια απροσδόκητη καθυστέρηση που εμποδίζει την πρόοδό σας, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα έχουν χαθεί ή ότι πρόκειται να αποτύχετε. Εστιάστε την προσοχή σας σε κάτι άλλο αυτήν την εβδομάδα και επιστρέψτε σ’ αυτό…. όταν ο συγχρονισμός είναι λίγο καλύτερος.

παρθένος: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην βιάζεστε. Πριν δεσμευτείτε σε μια νέα εργασιακή ευκαιρία δείξτε τη δέουσα επιμέλεια κι αξιολογείστε την κατάσταση. Αξίζει πραγματικά την επένδυση του χρόνου και της ενέργειάς σας; Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας, πριν προχωρήσετε σ’ αυτήν τη συμφωνία.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 27/02-05/03 ζυγός: ο αυτοκράτορας

Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης! Οι περιστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι απογοητευτικές, αλλά πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματά σας έξω από αυτό. Αντίθετα, θα πρέπει να ακολουθήσετε μια πρακτική προσέγγιση για να τερματίσετε αυτή τη στάση και να προχωρήσετε αυτήν την εβδομάδα. Σαν ένα χρήσιμο πρώτο βήμα, δημιουργήστε μια οργανωμένη λίστα υποχρεώσεων με λογικά χρονοδιαγράμματα… και ξεκινήστε από εκεί.

σκορπιός: 6 των πεντάκτινων

Διευκολύνετε μία κατάσταση. Βρεθήκατε σε ένα άνετο, πιο ισορροπημένο μέρος τον τελευταίο καιρό, που σας πρόσφερε περισσότερη ενέργεια για να επιστρέψετε σ’ αυτούς που θα μπορούσαν πραγματικά να χρησιμοποιήσουν το χρόνο και την τεχνογνωσία σας. Αν παρατηρήσετε πως κάποιος κοντά σας δυσκολεύεται, προσφέρετέ του, την υποστήριξή σας.

zvdia-zwdia-tarw

τοξότης: 9 των κυπέλλων, ανάποδα

Τι σας λείπει; Αυτή την εβδομάδα, αισθάνεστε στοιχειωμένοι από μια γενική αδιαθεσία που συνοδεύεται από μεγάλη δυσαρέσκεια. Ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσετε αυτό το συναίσθημα είναι να εστιάσετε σε δραστηριότητες που ανανεώνουν τα συναισθήματά σας και επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σας. Απολαύστε περισσότερες από τις απλές απολαύσεις στη ζωή.

αιγόκερως: η δύναμη

Μείνετε ήρεμοι. Περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας αυτή την εβδομάδα απειλούν να σας οδηγήσουν σε κατάσταση αγωνίας, αλλά μην ανησυχείτε γιατί δεν θα υπάρξει καμία καταστροφή! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε την κατάσταση πριν απαντήσετε. Φροντίστε να μιλήσετε καθαρά και με σιγουριά. Το έχετε!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27/02-01/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Ταρώ 27/02-05/03 υδροχόος: ο ερημίτης, ανάποδα

Βγείτε από τη χειμερία νάρκη. Έχετε κοπιάσει εστιάζοντας σε ένα μεγάλο έργο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα διάλειμμα και να απομακρυνθείτε από τη δουλειά σας. Χαλαρώστε λίγο και σχεδιάστε κάτι διασκεδαστικό με τους φίλους σας για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να συνέλθετε.

ιχθύες: το άρμα ανάποδα

Τακτοποιείστε τις εκκρεμότητές σας. Η έλλειψη κινήτρων καθώς και η έλλειψη κατεύθυνσης σας αφήνουν σε αδιέξοδο χωρίς ιδιαίτερη επιθυμία να βρείτε το δρόμο σας αυτή την εβδομάδα. Πάρτε τον έλεγχο της κατάστασης και ολοκληρώστε αυτό που ξεκινήσατε δημιουργώντας ένα νέο πρόγραμμα για τον εαυτό σας με μια λεπτομερή περιγραφή, του τι πρέπει να επιτευχθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάρτιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot