Ταρώ 27/06-03/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 27/06-03/07 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 27/06-03/07 Κριός: η εγκράτεια .

Διαχειριστείτε το χρόνο σας με σύνεση Κριοί. Προσέξτε να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας με πάρα πολλές δεσμεύσεις αυτήν την εβδομάδα. Τώρα, χρειάζεστε πραγματικά λίγο χρόνο με τον εαυτό σας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, οπότε μην αισθάνεστε την ανάγκη να λέτε «ναι» σε κάθε πρόσκληση.

Αν είστε επιλεκτικοί με την ενέργειά σας, αυτό θα σας εξυπηρετήσει καλά, ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στη δική σας συναισθηματική ευεξία.

zodia-taro-45

Ταύρος: 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Μειώστε τις επιλογές σας, Ταύροι. Δεν μπορείτε να προχωρήσετε μέχρι να πάρετε μια απόφαση, αλλά αισθάνεστε κολλημένοι επειδή οι επιλογές μπροστά σας φαίνονται απεριόριστες!

Ελέγξτε τον εαυτό σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας για να δείτε τι πραγματικά συντονίζεται με το μέλλον σας. Και δεν χρειάζεστε τη συμβολή των άλλων τώρα, καθώς αυτό θα σας μπερδέψει περισσότερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρώ 27/06-03/07 Δίδυμοι: ο βασιλιάς των κυπέλλων ανάποδα

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Η έλλειψη ελέγχου και η συνολική απογοήτευση με τις τρέχουσες περιστάσεις, σας κάνουν να νιώθετε ευμετάβλητοι και ενοχλημένοι. Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε περισσότερο. Το χρειάζεστε!

Ταρώ 27/06-03/07 Καρκίνος: 4 των ράβδων

Τιμήστε αυτή την ξεχωριστή στιγμή, Καρκίνοι! Τα πρόσφατα επιτεύγματά σας έχουν νόημα και πριν προχωρήσετε στον επόμενο στόχο σας, ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε τη σκληρή δουλειά που σας έφερε εδώ που βρίσκεστε τώρα. Ακόμα κι αν δεν είναι η σημαντικότερη στιγμή, γιορτάστε το γεγονός πως έχετε φτάσει μέχρι εδώ, με γλέντι και χορό.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/06 – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 27/06-03/07 Λέων: 5 των πεντάκτινων, ανάποδα

Τα χειρότερα τελείωσαν, Λέοντες! Ακόμη τα σκέφτεστε, αλλά το οριστικό κλείσιμο των προκλήσεων που αντιμετωπίσατε, πλησιάζει. Η αποκατάσταση είναι ένας μακρύς δρόμος, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχετε υποστήριξη από τους γύρω σας. Απευθυνθείτε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει αυτήν την εβδομάδα και σχεδιάστε να κάνετε κάτι μαζί, για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα προβλήματά σας.

Παρθένος: 8 των κυπέλλων

Το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη πλευρά, Παρθένοι. Μερικές φορές εκδηλώνουμε ευκαιρίες, που φαίνονται καλύτερες στη θεωρία, παρά στην πράξη. Μήπως βιώνετε μια από αυτές τις στιγμές, τώρα; Κάντε ένα διάλειμμα και αξιολογήστε πώς αισθάνεστε για την τρέχουσα κατάστασή σας, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε ή να ξεκόψετε και να απομακρυνθείτε.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 27/06-03/07 Ζυγός: ο θάνατος

Η αλλαγή έρχεται Ζυγοί… αλλά θα την καλωσορίσετε; Αν κάτι πρέπει να τελειώσει, εγκαταλείψτε το. Ποιο είναι το νόημα να κρατάτε κάτι που δεν σας εξυπηρετεί πλέον; Κλείνοντας την πόρτα, δημιουργείτε την ευκαιρία για ένα νέο και πιο ευθυγραμμισμένο ξεκίνημα! Αντί να θρηνείτε για την απώλεια, αρχίστε να νιώθετε ενθουσιασμό, γι’ αυτό που σας περιμένει.

Σκορπιός: η βασίλισσα των κυπέλλων

Τι προσπαθεί να σας πει η καρδιά σας, Σκορπιοί; Για να προχωρήσετε μπροστά και να λάβετε σωστές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό που φαίνεται σωστό. Μην σκεφτείτε πολύ τις επιλογές σας και μην εμπλακείτε σε λογικές προσεγγίσεις. Είναι εντάξει να συμμετέχετε συναισθηματικά.

zodia-zvdia-75

Τοξότης: ο ιππότης των ράβδων

Πρέπει να προγραμματίσετε την επόμενη περιπέτειά σας, Τοξότες! Που θέλετε να πάτε? Τι θέλετε να κάνετε; Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε με αυθορμητισμό τα πλάνα σας και να τα πραγματοποιήσετε. Κάντε ένα ταξίδι και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί την εξαιρετική γοητεία σας. Αξιοποιήστε τη σωστά… και μπορεί να πετύχετε ακόμη και αναβάθμιση δωματίου ή κάποιο άλλο ταξιδιωτικό μπόνους!

Αιγόκερως: ο ιππότης των ξιφών, ανάποδα

Θέλετε πραγματικά να το κάνετε αυτό, Αιγόκεροι; Πριν προχωρήσετε, σκεφτείτε προσεκτικά τις κινήσεις σας, γιατί μπορεί να κάνετε ένα φρικτό λάθος! Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα – κι αυτή η στιγμή δεν αποτελεί εξαίρεση – αλλά ας αποφύγετε έναν περιττό πονοκέφαλο, δείχνοντας μεγαλύτερη προσοχή στα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 27-29/06 – Ερωτικές προτάσεις – Λόγια από ερωτευμένο

μελλοντολόγος

Υδροχόος: 2 των ράβδων

Στηριχτείτε στις δυνατότητές σας, Υδροχόοι. Ήρθε η ώρα να επεκταθείτε πέρα από την τρέχουσα κατάστασή σας, οπότε κάντε τις ανάλογες κινήσεις και αποδεχτείτε τη νέα πρόκληση που σας περιμένει! Αν εξακολουθείτε να σκέφτεστε τις επιλογές σας ή αισθάνεστε αβέβαιοι, απλώς θυμηθείτε πως αν κάτι σας κάνει να νιώθετε λίγο άβολα, τότε πρέπει να το ψάξετε και να δείτε πού οδηγεί.

Ιχθύες: η βασίλισσα των ράβδων, ανάποδα

Μην αφήσετε μια μικρή ανατροπή να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας, Ιχθύες! Ακόμα κι αν εμφανιστεί κάποιο εμπόδιο στο μονοπάτι σας, γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα να το χειριστείτε και να ελιχθείτε! Πριν πέσετε σε απογοήτευση, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε… και δημιουργήστε τη λύση που χρειάζεστε ώστε να επιστρέψετε στην παραγωγικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot