Ταρώ 27/12-02/01 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

taro-13

Ταρώ 27/12-02/01 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 27/12-02/01  κριός: 3 των ξιφών .

Τι σας βαραίνει Κριέ; Όλοι περνάμε κατά καιρούς δύσκολες στιγμές ή βιώνουμε μακροχρόνιο πόνο από φαντάσματα του παρελθόντος.

Όμως η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα είναι να αναγνωρίσετε τι σας ενοχλεί για να το ξεπεράσετε. Είναι ώρα να το αφήσετε να φύγει μια για πάντα.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ακόλουθος των πεντάκτινων

Έχετε πίστη στον εαυτό σας, Ταύρε! Μην αφήσετε τα νεύρα ή το άγχος να σας εμποδίσουν να πραγματοποιήσετε αυτό το μεγάλο όνειρο που πάντα επιθυμούσατε.

Σας παρουσιάζονται συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες αυτή τη στιγμή… κι αυτό οφείλεται στα αποδεδειγμένα ταλέντα και τις ικανότητές σας.

Μην ξεχνάτε αυτό το σημαντικό μέρος της ιστορίας σας!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ταρώ 27/12-02/01  δίδυμοι: 5 των κυπέλλων, ανάποδα

Μην αφήσετε μια μικρή αναποδιά να σας οδηγήσει σε απόγνωση γιατί αυτή δεν είναι μια στιγμή αποτυχίας! Μπορείτε ακόμα να ανατρέψετε την κατάσταση, αρκεί να μάθετε από τα λάθη σας και να κάνετε μερικές στρατηγικές αλλαγές, στο αρχικό σας σχέδιο.

καρκίνος: 6 των ράβδων

Αγκαλιάστε τα φώτα της δημοσιότητας, Καρκίνε! Οι άλλοι παρατηρούν τις καλές σας πράξεις και επιθυμούν να γιορτάσουν την επιτυχία σας. Τι σας εμποδίζει να γιορτάσετε; Λάβετε μέρος στο πάρτι και απολαύστε τα επιτεύγματά σας αυτή την εβδομάδα.

xartomanteia

λέων: ο ιεροφάντης ανάποδα

Σκεφτείτε πιο ανοιχτόμυαλα Λέοντα. Η συνήθης ανταπόκρισή σας απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό αν θέλετε να βρείτε μια αποτελεσματική λύση στην τρέχουσα κατάστασή σας, θα χρειαστεί να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Γίνετε δημιουργικοί με τις λύσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε… για να τα καταφέρετε.

παρθένος: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Μην διστάζετε, Παρθένε. Φυσικά το γεγονός πως σας προσφέρεται μια ευκαιρία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε αμέσως. Αν αισθάνεστε την ανάγκη να σταματήσετε και να σκεφτείτε, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Η απόρριψη της πρόσκλησης, είναι ίσως για το καλύτερο αυτή τη στιγμή.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 27/12-02/01 ζυγός: ο βασιλιάς των κυπέλλων, ανάποδα

Μείνετε ήρεμος, Ζυγέ. Περιμένετε να εμφανιστούν πολλά εμπόδια και απροσδόκητοι εκνευρισμοί αυτή την εβδομάδα, αλλά μην αφήσετε αυτές τις ενοχλήσεις να σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.. επειδή μπορείτε να συγκρατηθείτε! Κρατήστε τον θυμό σας υπό έλεγχο και ακολουθήστε τη ροή καθώς αντιμετωπίζετε ένα προς ένα τα προβλήματα που εμφανίζονται.

σκορπιός: 8 των πεντάκτινων, ανάποδα

Αντισταθείτε στον πειρασμό να ακολουθήσετε συντομεύσεις, Σκορπιέ. Τώρα δεν είναι η ώρα για βιασύνες! Μπορεί να εξοικονομήσετε άμεσα λίγο χρόνο αλλά τα ανόητα λάθη θα ξεφύγουν της προσοχής σας και θα περάσουν απαρατήρητα, μέχρι να τα αντιληφθείτε και να κάνετε τη δουλειά από την αρχή. Επιβραδύνετε, αφιερώστε χρόνο και ελέγξτε τα πάντα.

dream

τοξότης: Η δύναμη, ανάποδα

Αναλάβετε τις ευθύνες σας, Τοξότη. Όλοι κάνουν λάθη, αλλά αυτό που είναι πολύ πιο σημαντικό… είναι πώς τα χειρίζεστε. Μην αφήσετε ένα πρόσφατο λάθος να κλονίσει εντελώς την αυτοπεποίθησή σας! Παραδεχτείτε το λάθος σας, διορθώστε το και προχωρήστε.

αιγόκερως: ο ερημίτης

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας Αιγόκερε. Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση της αναζωογόνησης που αναζητούσατε μετά από μια σειρά πολυάσχολων εβδομάδων. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να διαβάσετε αυτό το βιβλίο που αγοράσατε πριν από λίγο καιρό, αλλά δεν έχετε προλάβει να το ανοίξετε ακόμα.

zwdia-66

Ταρώ 27/12-02/01 υδροχόος: 8 των ξιφών

Δουλέψτε μέσα στα όριά σας, Υδροχόε. Οι τρέχουσες συνθήκες είναι τόσο περιοριστικές και ανυποχώρητες, που νιώθετε πως βιώνετε το ρητό «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσετε ή έχετε εξαντλήσει πραγματικά όλες τις επιλογές σας; Ερευνήστε το λίγο πιο προσεκτικά και δείτε τι ανακαλύπτετε.

ιχθύες: οι εραστές

Δεν μπορείτε να το αναβάλλετε άλλο Ιχθύες, καθώς μια σημαντική απόφαση πρέπει να ληφθεί αυτή την εβδομάδα. Ακολουθήστε την καρδιά σας και εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όσο αφοσιώνεστε στις αξίες σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098