Ταρώ 28/08-03/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 28/08-03/09 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 28/08-03/09  κριός: η σελήνη .

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Κριέ. Απροσδόκητες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας αυτήν την εβδομάδα, αλλά θα τις βρείτε σε κρυφά μέρη ή μέσω εκπληκτικών συνδέσεων.

Αφήστε τη διαίσθησή σας να πρωτοστατήσει καθώς αποκαλύπτετε τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω σας και ανοίγετε τον εαυτό σας σ’ αυτές.

zodia-taro-45

ταύρος: ο ιεροφάντης ανάποδα

Να είστε ανοιχτοί σε νέες δυνατότητες. Για να επιλύσετε την τρέχουσα κατάστασή σας, θα εξερευνήσετε ιδέες που είναι δημιουργικές και ασυνήθιστες και δεν περιορίζονται ή ελέγχονται από κανόνες και παραδόσεις αυτή την εβδομάδα.

Η ίδια παλιά προσέγγιση σαφώς δεν λειτουργεί εδώ. Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι εντελώς απροσδόκητο, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ταρώ 28/08-03/09  δίδυμοι: η κρίση

Μη φοβάστε την αποτυχία. Είναι δύσκολο να νιώθετε δημιουργικοί όταν συνεχίζετε να ασκείς σκληρή κριτική και να καταρρίπτετε όλες τις ιδέες σας, πριν τους δώσετε την ευκαιρία να αναπνεύσουν και να ανθίσουν. Να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας και να μοιραστείτε το όραμά σας με άλλους αυτή την εβδομάδα. Θα εκπλαγείτε από το πόσο επιτυχημένο αποδεικνύεται.

καρκίνος: ο κρεμασμένος

Κάντε λιγάκι υπομονή. Μερικές φορές η απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσής σας δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνει άμεσα. Εξάλλου ο πραγματικός λόγος που δεν έχετε πάρει ακόμα μια απόφαση είναι ότι δεν έχετε τις πληροφορίες για να προχωρήσετε. Όλα θα αποκαλυφθούν την κατάλληλη στιγμή. Επομένως δεν χρειάζεται να βιαστείτε αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia-3-zodia

λέων: 7 των κυπέλλων, ανάποδα

Η εξάντληση και η έλλειψη έμπνευσης σας έχουν κάνει να λειτουργείτε αυτόματα χωρίς να σκέφτεστε τις ενέργειές σας, τον τελευταίο καιρό. Όμως αυτή η ενέργεια μετατοπίζεται… και αυτή η εβδομάδα σας παρέχει μια πολύ αναγκαία έκρηξη ενέργειας. Μην καθυστερείτε άλλο! Ολοκληρώστε εκείνες τις εργασίες που έχετε αναβάλει.

παρθένος: ο μάγος

Συγκεντρώστε τις σκόρπιες σκέψεις σας και επικεντρωθείτε στις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας, καθώς στοχεύετε στα αστέρια! Η ενέργεια αυτής της εβδομάδας σας ενθαρρύνει να θέσετε νέους στόχους, που υποστηρίζονται από ένα καλά οργανωμένο πλάνο καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

zwdia-zodia-33Ταρώ 28/08-03/09  ζυγός: 6 των ράβδων

Συγχαρητήρια, Ζυγέ! Εργαστήκατε με επιμέλεια για να πετύχετε τους στόχους σας και αυτή η εβδομάδα φέρνει μια νίκη που κερδίσατε με κόπο. Κερδίσατε αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, γι’ αυτό γιορτάστε την επιτυχία σας πριν προχωρήσετε στο επόμενο όνειρό σας.

σκορπιός: ο πύργος

Ξέρετε ότι αυτό που κάνετε δεν λειτουργεί πραγματικά. Ήρθε η ώρα να πάρετε τη μοίρα σας στα χέρια σας και να κάνετε μια ακραία αλλαγή. Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να δείτε αποτελέσματα είναι να τα διαλύσετε όλα και να ξεκινήσετε από την αρχή. Αυτή… είναι μια από εκείνες τις στιγμές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

τοξότης: η αυτοκράτειρα ανάποδα

Νιώθετε ότι δεν έχετε έμπνευση; Είναι δύσκολο να είστε δημιουργικοί, αν συνεχίσετε να επικρίνετε σκληρά τις ιδέες σας ή να επιμένετε πως το κοινό δεν θα μπορέσει να κατανοήσει το όραμά σας. Μην ενεργείτε έτσι, γιατί θα αποτύχετε, από τη στιγμή που δεν τους δίνετε την ευκαιρία να αναπτυχθούν.

αιγόκερως: ο τρελός

Μην υπονομεύετε τον εαυτό σας. Μια ευκαιρία ήρθε στο δρόμο σας, οπότε είναι καιρός να ρισκάρετε για να πετύχετε! Μπορεί να μην γνωρίζετε ακόμα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, όμως αυτό λειτουργεί προς όφελός σας…. καθώς η τύχη του αρχαρίου είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

xartomanteia

Ταρώ 28/08-03/09  υδροχόος: 6 των πεντάκτινων, ανάποδα

Οι ανισορροπίες στις σχέσεις θα είναι πιο αισθητές αυτή την εβδομάδα καθώς θα είναι ξεκάθαρο σε ποιες καταστάσεις δίνετε πολύ περισσότερα, από όσα λαμβάνετε. Μην φοβάστε να αποσυρθείτε για να δώσετε την προσοχή σας σε άτομα που ανταποδίδουν τις προσπάθειές σας.

ιχθύες: η εγκράτεια, ανάποδα

Μια μινιμαλιστική προσέγγιση είναι πάντα πιο αποτελεσματική. Αν το έχετε παρακάνει τελευταία και βρίσκεστε πως έχετε εξαντλήσει όλους τους πόρους σας, τότε αυτό είναι το κοσμικό σας σήμα για να επιβραδύνετε και να αναζητήσετε μια καλύτερη αίσθηση ισορροπίας! Δεν χρειάζεται να φτάνετε τα πάντα στα άκρα. Αν πρέπει να επιδοθείτε σε κάτι, κινηθείτε με μέτρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098