Ταρώ 28/11- 04/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 28/11- 04/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

Ταρώ 28/11- 04/12 κριός: η βασίλισσα των κυπέλλων, ανάποδα .

Φροντίστε τον εαυτό σας, Κριέ. Τον τελευταίο καιρό, οι ανάγκες των άλλων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας, αφήνοντας λίγο χρόνο για να εστιάσετε σ’ αυτό που χρειάζεστε.

Είναι υπέροχο να υποστηρίζετε αυτούς που αγαπάτε, αλλά πρέπει να ξεκλέβετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας.

zodia-taro-45

ταύρος: 2 των ράβδων, ανάποδα

Μην το παίζετε εκ του ασφαλούς Ταύρε. Σας παρουσιάστηκε μια συναρπαστική ευκαιρία, γι’ αυτό μην ανησυχείτε και μην φοβάστε να την αναλάβετε!

Αυτό το εγχείρημα απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό, χωρίς να χρειάζεται να κολλήσετε στις λεπτομέρειες. Σταματήστε να το αναλύετε διεξοδικά…και απλώς ακολουθήστε τη διαίσθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρώ 28/11- 04/12 δίδυμοι: ο ακόλουθος των ράβδων

Αναλάβετε ρίσκα Δίδυμε. Σας περιμένουν επαγγελματικές προκλήσεις και θα ήταν σοφό να τις αναλάβετε και να τις διεκπεραιώσετε. Μια δημιουργική πρόκληση είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να ανανεώσετε την εσωτερική σας σπίθα! Ωστόσο, προσπαθήστε να μην επιταχύνετε την πρόοδο, για να μην εμπλακείτε σε δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε.

καρκίνος: ο ήλιος

Κοιτάξτε τη θετική πλευρά, Καρκίνε. Έχετε παρατηρήσει πόσες καταστάσεις έχουν γυρίσει υπέρ σας τον τελευταίο καιρό; Είναι δύσκολο να διατηρήσετε το κίνητρό σας, αν βλέπετε μόνο τα αρνητικά. Εστιάστε περισσότερο σ’ αυτά που πηγαίνουν καλά… παρά σε αυτά που δεν έχουν αποδώσει, για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-6-9

λέων: ο ακόλουθος των κυπέλλων, ανάποδα

Τι έχετε να χάσετε, Λέοντα; Μια νέα δημιουργική ιδέα διεισδύει σιγά σιγά στο μυαλό σας, αλλά χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνο για να αναδυθεί πλήρως. Μπορεί να είναι κάτι πολύ καλό, αλλά δεν θα σημειώσει πρόοδο, αν το απορρίψετε πριν πάρει σχήμα. Μην είστε τόσο επικριτικοί και δείτε πού σας οδηγεί η έμπνευση!

παρθένος: η δικαιοσύνη, ανάποδα

Χαλαρώστε Παρθένε. Κανείς δεν έχει ανοσία στα λάθη. Ακόμη και με όλο τον προγραμματισμό και την προσοχή στη λεπτομέρεια, μερικές φορές κάποια στοιχεία ξεφεύγουν. Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον εαυτό σας γι’ αυτό, ειδικά αφού δεν είναι κάτι σπουδαίο. Κατανοήστε το πρώτα… και μετά προχωρήστε.

zwdia-zvdia-alexΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 28/11- 04/12 ζυγός: ο μάγος

Τι περιμένετε, Ζυγέ; Μπορείτε να δείτε παντού τα σημάδια που σας παραπέμπουν να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Όμως μπορείτε να είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας επειδή τον συγκρατείτε. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη! Κάντε μια σημαντική κίνηση αποδεχόμενοι μια πρόκληση αυτή την εβδομάδα.

σκορπιός: 7 των κυπέλλων

Σκάψτε λίγο πιο βαθιά, Σκορπιέ. Πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες σας παρουσιάζονται τώρα – όμως είναι όλα όπως φαίνονται; Περισσότερα χρήματα με λιγότερη δουλειά ακούγεται υπέροχο.. αλλά είναι σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κάντε την έρευνά σας για να δείτε αν ισχύουν όσα σας υπόσχονται.

taro-zodia-76

τοξότης: 8 των ξιφών

Κάντε πέρα τους περιορισμούς, Τοξότη. Είναι δύσκολο να νιώθετε έμπνευση όταν επιβάλλετε τόσα πολλά όρια στον εαυτό σας! Υπάρχει άραγε μόνο ένας τρόπος για να πετύχετε τον στόχο σας και να ολοκληρώσετε τα πράγματα; Τι θα γινόταν αν υπήρχε κι άλλος τρόπος; Σταματήστε να κρατάτε τον εαυτό σας πίσω και δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση.

αιγόκερως: η αυτοκράτειρα

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί, Αιγόκερε. Αν δεν έχετε έμπνευση τον τελευταίο καιρό, αυτή η εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να αναζωπυρώσετε την εσωτερική σας σπίθα. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες δυνατότητες βλέποντας τον κόσμο σας με νέο πρίσμα, μαθαίνοντας κάτι νέο, αλλάζοντας τη ρουτίνα σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 27-29/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

κρυσταλλομαντεία

Ταρώ 28/11- 04/12 υδροχόος: ο άσος των κυπέλλων, ανάποδα

Δώστε προτεραιότητα στη δική σας ευημερία, Υδροχόε. Όταν αναλαμβάνετε πάρα πολλά, συνήθως υποφέρει η φροντίδα του εαυτού σας. Για να εξισορροπήσετε τις ευθύνες σας, πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας, ειδικά αυτή την εβδομάδα που είστε σε υπερένταση! Κάντε ενδιάμεσα διαλείμματα κι αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και την ξεκούραση σας.

ιχθύες: 7 των ράβδων, ανάποδα

Μπορείτε να χειριστείτε τις καταστάσεις, Ιχθύ. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα, καθώς η λίστα εργασιών σας φαίνεται ατελείωτη και εντελώς συντριπτική. Φαίνεται πως αναλάβατε πολλά και υποτιμήσατε τον χρόνο σας. Όμως να έχετε πίστη στον εαυτό σας, πως όλα θα γίνουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66