Ταρώ 29/04-05/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

tarot-m

 Ταρώ 29/04-05/05 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

 Ταρώ 29/04-05/05  κριός: 10 των κυπέλλων, ανάποδα .

Αξιολογήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, Κριέ. Λέτε αυτό που εννοείτε και εννοείτε αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή; Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη παρεξηγήσεις και κακή επικοινωνία!

Γι’ αυτό επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση, ειδικά αν πρόκειται να εξομαλύνετε συγκρούσεις μέσα στην οικογένειά σας. Αποφύγετε το δράμα με το να είστε ξεκάθαροι με τις προθέσεις σας.

zodia-taro-45

ταύρος: η βασίλισσα των ξιφών

Σκεφτείτε μόνος σας, Ταύρε. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε από τις απόψεις των άλλων – ιδιαίτερα από τις προσδοκίες των αγαπημένων σας προσώπων.

Όμως τώρα σας δίνεται μια ευκαιρία να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο. Οι απόψεις των άλλων δεν έχουν σημασία, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε και αφήστε το να σας οδηγήσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

 Ταρώ 29/04-05/05  δίδυμοι: η σελήνη

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, Δίδυμοι. Αν νιώθετε σύγχυση ή πως κάτι πάει στραβά, αυτή η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε τις τρέχουσες συνθήκες σας. Εμπιστευτείτε αυτό που σας λέει η εσωτερική σας σοφία και αξιοποιήστε τις ερευνητικές σας ικανότητες. Θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που αναζητάτε.

καρκίνος: 2 των πεντάκτινων

Ακολουθήστε τη ροή των καταστάσεων Καρκίνε. Να περιμένετε το απροσδόκητο αυτή την εβδομάδα, καθώς η ζωή σας φέρνει μια απροσδόκητα δυσάρεστη κατάσταση. Έχετε τον χρόνο και τον χώρο να την αναλάβετε, χωρίς να διαταράξετε τη ροή σας; Μόνο εσείς γνωρίζετε την απάντηση σ’ αυτό, αλλά ξέρετε πως ό,τι κι αν επιλέξετε… είναι για το καλύτερο.

tilefonikes-provlepsis

λέων: 5 των πεντάκτινων

Η βοήθεια είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε, Λέοντα. Αν νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα αυτή την εβδομάδα, το 5 των πεντάκτινων σας τονίζει πως δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το χάος μόνος σας. Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε έμπιστα αγαπημένα πρόσωπα για επιπλέον υποστήριξη και βοήθεια.

παρθένος: 2 των ράβδων, ανάποδα

Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να υπαγορεύσετε κάθε έκβαση στην τρέχουσα κατάστασή σας Παρθένε; Σίγουρα θα ήταν… αλλά αυτό είναι εντελώς ουτοπιστικό. Χαλαρώστε αυτή τη στιγμή και παραδοθείτε στο χάος. Είναι αυτό που είναι, οπότε αφήστε το να εξελιχθεί χωρίς την επέμβασή σας – και να ξέρετε ότι όλα θα πάνε καλά.

zodia-0988

 Ταρώ 29/04-05/05  ζυγός: 4 των κυπέλλων

Ήρθε η ώρα να μεταμορφωθείτε, Ζυγέ. Αν όλα ήταν εντελώς βαρετά και μονότονα, αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε μια σημαντική αλλαγή. Δεν νιώθετε πραγματικά κολλημένοι, αλλά κάποιες φορές, πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση για να αλλάξετε την κατάστασή σας. Να είστε προνοητικοί!

σκορπιός: 2 των ξιφών, ανάποδα

Μη διστάζετε άλλο, Σκορπιέ. Όλοι αυτοί οι συλλογισμοί, πρέπει να τελειώσουν – και μάλλον θα συμβεί αυτή την εβδομάδα. Τι σας εμποδίζει να πάρετε μια απόφαση ούτως ή άλλως; Σταματήστε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας και δεσμευτείτε σε κάτι. Να θυμάστε πως δεν υπάρχει λάθος κίνηση εδώ.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

τοξότης: 7 των κυπέλλων

Ζυγίστε προσεκτικά τις επιλογές σας, Τοξότη. Οι αποφάσεις μπορεί να φαίνονται περίπλοκες αυτήν την εβδομάδα, γι’ αυτό αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε ή να πιεστείτε για οποιαδήποτε δέσμευση αυτή τη στιγμή! Γι’ αυτό αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις ζητήσετε.

αιγόκερως: 8 των πεντάκτινων

Καθιερώστε μια ρουτίνα Αιγόκερε. Τα μεγάλα όνειρα πραγματοποιούνται πιο εύκολα, όταν τα χωρίζετε σε μικρότερα κομμάτια που μπορείτε να διαχειριστείτε. Αυτή η εβδομάδα προσφέρει μια υπέροχη στιγμή για να αναθεωρήσετε το πρόγραμμά σας και να δημιουργήσετε μικρότερους στόχους με λογικά χρονοδιαγράμματα. Να είστε επιμελείς, επίμονοι…. και πριν το καταλάβετε, θα πετύχετε αυτό που επιθυμείτε!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

 Ταρώ 29/04-05/05  υδροχόος: ο άσος των ξιφών

Εκφραστείτε Υδροχόε! Τα λόγια σας έχουν δύναμη, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τα με σύνεση αυτή την εβδομάδα – ειδικά αν κάτι έχει μείνει ανείπωτο ή έχει κρατηθεί για την κατάλληλη στιγμή. Να ξέρετε πως όταν μιλάτε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα, οι άλλοι θα σας αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο.

ιχθύες: το άρμα

Τα μάτια σας στο έπαθλο, Ιχθύες! Η μισή μάχη είναι να ξέρετε τι θέλετε. Εφόσον το έχετε ήδη καταλάβει, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε προς την κατάκτησή του! Να είστε αποφασισμένοι αυτή την εβδομάδα. Μην αφήσετε περιττά δράματα ή άλλες χαζομάρες, να σας αποσπάσουν την προσοχή.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2024 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22