Ταρώ 29/08-04/09 Εβδομαδιαία πρόβλεψη

tarot-m

Ταρώ 29/08-04/09 Εβδομαδιαία πρόβλεψη .

Ταρώ 29/08-04/09 Κριός: 6 των κυπέλλων, ανάποδα .

Διευθετείστε τις προσδοκίες σας, Κριοί. Αισθάνεστε πως έχετε κολλήσει λιγάκι στο παρελθόν και υποθέτετε πως όλα, θα είναι ακριβώς όπως ήταν πάντα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, πως οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι επιθυμίες σας πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα. Αν αλλάξετε τη νοοτροπία σας, μπορείτε να αποφύγετε περαιτέρω απογοητεύσεις.

zodia-taro-45

Ταύρος: 7 των κυπέλλων

Πρέπει να επιλέξετε σοφά, Ταύροι! Έχετε πολλές επιλογές μπροστά σας αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό πάρτε το χρόνο σας και εξερευνήστε τις ευκαιρίες.

Αυτό που αρχικά φαίνεται τόσο λαμπερό και ελκυστικό, κρύβει περισσότερα από όσα βλέπει το μάτι.

Επικεντρωθείτε στη λήψη περισσότερων πληροφοριών, πριν δεσμευτείτε εντελώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταρώ 29/08-04/09 Δίδυμοι: 4 των ράβδων

Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας, Δίδυμοι. Έχετε σκεφτεί πόση πρόοδο έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό; Πραγματικά κάνετε σωστή δουλειά και ήρθε η ώρα να τιμήσετε τα επιτεύγματα και την προσωπική σας ανάπτυξη! Πριν προχωρήσετε και θέσετε νέους στόχους, αφιερώστε χρόνο αυτήν την εβδομάδα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Καρκίνος: 9 των κυπέλλων

Καλά νέα είναι στο δρόμο, Καρκίνοι! Μια ευχή γίνεται πραγματικότητα και ένα όνειρο θα εκπληρωθεί! Συνεχίστε να εργάζεστε προς τους στόχους σας και περιμένετε μια ενθάρρυνση να έρθει αυτή την εβδομάδα για να σας παρακινήσει. Αυτή είναι η κοσμική υπενθύμισή σας για να συνεχίσετε, καθώς είστε στο σωστό δρόμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

chartomantia-098

Ταρώ 29/08-04/09 Λέων: 10 των κυπέλλων, ανάποδα

Να είστε πιστοί στον εαυτό σας, Λέοντες. Πριν δεσμευτείτε για κάτι σημαντικό αυτήν την εβδομάδα, αναρωτηθείτε αν αυτή η νέα προσπάθεια ή αποστολή ταιριάζει με τις βασικές σας αξίες. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να δεχτείτε κάτι απλά για τις εντυπώσεις ή εξαιτίας των προσδοκιών των άλλων. Αν δεν φαίνεται κατάλληλο για εσάς, τότε πιθανότατα δεν είναι.

Παρθένος: ο θάνατος

Κλείστε μια πόρτα για να ανοίξετε μια άλλη, Παρθένοι. Κάτι έχει ξεθωριάσει και ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Ήρθε η ώρα να τελειώσει αυτό το κεφάλαιο για να ξεκινήσει ένα καινούργιο! Μην αναβάλλετε περισσότερο αυτή τη στιγμή! Είστε έτοιμοι… και ήρθε η ώρα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 29/08-04/09 Ζυγός: ο πύργος ανάποδα

Η αντίσταση στις απαραίτητες αλλαγές δεν εξαφανίζει την ανάγκη του μετασχηματισμού… αλλά το γνωρίζετε ήδη. Καθώς παίρνετε μερικές σημαντικές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, υπενθυμίστε στον εαυτό σας, πως οι σημαντικές αλλαγές οδηγούν σε πρόοδο και ανάπτυξη, καθώς και σε ευκαιρίες για κάτι ακόμα καλύτερο από πριν.

Σκορπιός: η βασίλισσα των ξιφών

Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση. Αυτή η εβδομάδα απαιτεί να είστε εξαιρετικά ξεκάθαροι επικοινωνιακά, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα οικογενειακά σας. Να είστε όσο το δυνατόν πιο άμεσοι και ειλικρινείς, για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις, λόγω παρερμηνείας από τους άλλους.

taro-zodia-76

Τοξότης: 7 των πεντάκτινων, ανάποδα

Πού εστιάζετε την ενέργειά σας, Τοξότες; Έχετε αναλάβει πολλά αυτήν τη στιγμή, γι’ αυτό μην ξεχνάτε πως κάτι μπορεί να σας ξεφύγει! Αφιερώστε χρόνο για να κάνετε μια αυστηρή λίστα υποχρεώσεων, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις εργασίες σας, αυτήν την εβδομάδα.

Αιγόκερως: ο άσος των πεντάκτινων, ανάποδα

Να περιμένετε το απροσδόκητο, Αιγόκεροι. Η πρόοδός σας θα καθυστερήσει αυτήν την εβδομάδα από απρόβλεπτα εμπόδια, αλλά μην αποθαρρύνεστε από αυτήν την μικρή αναμονή! Ορισμένες περιστάσεις μπορεί να είναι πέρα από τον έλεγχό σας, αλλά μπορείτε ακόμα να εστιάσετε την ενέργειά σας σε άλλες πτυχές των σχεδίων σας για να νιώσετε παραγωγικοί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/09 – Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Σεπτεμβρίου  21

zodia-zvdia-75

Υδροχόος: 2 των ράβδων

Δώστε άλλη μια ευκαιρία, Υδροχόοι. Θυμάστε αυτό το σχέδιο που έπρεπε να εγκαταλείψετε στο παρελθόν… επειδή ο χρόνος δεν ήταν σωστός; Ήρθε λοιπόν η ώρα να του ρίξετε μια δεύτερη ματιά για να εμπνευστείτε και να προσπαθήσετε ξανά. Εντάξτε τις εμπειρίες και τη σοφία σας για να αναβιώσετε αυτήν την ιδέα. Θα μπορούσε απλά να λειτουργήσει!

Ιχθύες: ο ερημίτης ανάποδα

Συνέλθετε, Ιχθύες. Κάνατε τη δουλειά σας και περάσατε περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, μόνοι τον τελευταίο καιρό. Αυτή η μοναξιά σας επέτρεψε να σκεφτείτε πολύ για τον εαυτό σας, αλλά σας έκανε επίσης πολύ σκληρούς απέναντί του! Καλέστε έναν φίλο ή σχεδιάστε να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό… γιατί μια μικρή κοινωνικοποίηση θα σας απομακρύνει από το ψυχοπλάκωμα που νιώθετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot