Ταρώ 29/11-05/12 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

tarot-m

Ταρώ 29/11-05/12 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις .

Ταρώ 29/11-05/12  Κριός: 3 των ράβδων .

Αυτήν την εβδομάδα θα μεταφέρετε τα σχέδιά σας στο επόμενο επίπεδο, Κριέ. Θυμάστε κάποια όνειρα που είχατε… και τα αφήσατε στην άκρη για λίγο καιρό? Αυτά που αναβάλλατε?

Ναι, αυτά. Στρέψτε τώρα όλη την προσοχή σας εκεί. Κοιτάξτε πέρα από τις τρέχουσες περιστάσεις σας.. κι εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα!

zodia-taro-45

Ταύρος: η βασίλισσα των ξιφών

Να είστε άμεσος Ταύρε. Μην μασάτε τα λόγια σας και μην συγκρατείτε αυτό που σκέφτεστε.

Πρέπει να πείτε τη γνώμη σας τώρα και να αφήσετε τους άλλους να γνωρίζουν τι συμβαίνει στο κεφάλι σας!

Γιατί αν κάτι δεν αγγίζει τα πρότυπά σας, θα πρέπει να γίνει γνωστό. Ξεκαθαρίστε τις προσδοκίες που έχετε από τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ταρώ 29/11-05/12  Δίδυμοι: η δύναμη, ανάποδα

Ξεκουραστείτε, Δίδυμοι. Οι τρέχουσες προκλήσεις έχουν εξαντλήσει την ενέργειά σας και κατακλύζουν την αυτοπεποίθησή σας. Περάσατε πολύ δύσκολα τελευταία. Πιέζατε πολύ έντονα τον εαυτό σας, αλλά τώρα έχετε εξαντληθεί! Φροντίστε λοιπόν τον εαυτό σας και αποκαταστήστε το πνεύμα σας.

Καρκίνος: 10 των ξιφών

Κάθε πρόκληση έχει ένα μάθημα, Καρκίνε – ακόμα και η πιο επώδυνη. Οι πιο δύσκολες στιγμές, μας δείχνουν την αληθινή μας δύναμη! Και οι τρέχουσες δυσκολίες, σας προσφέρουν μια στιγμή, για να σκεφτείτε τη σοφία που αποκτήσατε από όλες τις ταλαιπωρίες και τις στενοχώριες που βιώσατε. Καθώς κλείνετε αυτό το κεφάλαιο, διαλογιστείτε τι θα κάνετε διαφορετικά, την επόμενη φορά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/11 Συναισθηματικά Σταυροδρόμια

xartomanteia

Λέων: το άρμα, ανάποδα

Καθορίστε μια στρατηγική στο σχέδιό σας, Λέοντα. Όλα φαίνονται ανάποδα επειδή οι σκέψεις σας είναι διάσπαρτες. Και για να είμαι ειλικρινής, σας λείπει σε μεγάλο βαθμό η εστίαση, αυτή τη στιγμή. Η έλλειψη κατεύθυνσης αρχίζει να φαίνεται αποπροσανατολιστική. Βάλτε ως προτεραιότητα να βρείτε μια λύση στο ζήτημα που σας στοιχειώνει αυτή τη στιγμή: επιλέξτε μια κατεύθυνση και ακολουθήστε την.

Παρθένος: 3 των ξιφών

Δύσκολη η απώλεια, Παρθένε! Αυτή είναι μια επώδυνη απογοητευτική περίοδος, αλλά η αντιμετώπιση των συναισθημάτων που αναδύονται τώρα, θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Σκεφτείτε το σαν μια στιγμή για προσωπική ανάπτυξη και μεταμόρφωση. Μαζέψτε τα κομμάτια σας και κρατήστε το κεφάλι ψηλά… γιατί κι αυτό θα περάσει.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρώ 29/11-05/12  Ζυγός: η εγκράτεια

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, Ζυγέ. Δυστυχώς, η τρέχουσα κατάστασή σας δεν εξελίσσεται ακριβώς όπως σχεδιάζατε ή μέσα στο χρονοδιάγραμμα που επιθυμούσατε. Είναι απίστευτα απογοητευτικό, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να το επιταχύνετε! Να είστε υπομονετικοί και θα τα καταφέρετε.

Σκορπιός: 3 των κυπέλλων

Διασκεδάστε λιγάκι Σκορπιέ! Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε να διασκεδάσετε? Μια απολαυστική βραδιά με φίλους, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή, για να νιώσετε τονωμένοι και ανανεωμένοι. Ξεχάστε τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας – που είναι τόσο εκνευριστικές τον τελευταίο καιρό – και χαθείτε μέσα σε μια καλή παρέα!

dream

Τοξότης: 9 των πεντάκτινων

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, Τοξότη! Αναγνωρίστε τα επιτεύγματά σας και όλη τη σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει… δείχνοντας λίγη επιείκεια στον εαυτό σας. Κλείστε ένα ραντεβού για μασάζ ή αγοράστε στον εαυτό σας αυτό το δώρο που θέλατε, αλλά κάνατε πίσω στο παρελθόν. Η καλή δουλειά… αξίζει μια υπέροχη ανταμοιβή!

Αιγόκερως: ο μάγος ανάποδα

Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας, Αιγόκερε. Η ιδέα του τι θέλετε να κάνετε στη συνέχεια… είναι εδώ! Όμως δεν έχετε κάνει ακόμη μια κίνηση για να πραγματοποιήσετε αυτή την προσπάθεια. Αγκαλιάστε τα ταλέντα σας και αναβαθμίστε τις ικανότητές σας για να προχωρήσετε. Οι άλλοι θα σας βοηθήσουν στην πορεία… εκεί που το χρειάζεστε περισσότερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 28-30/11 Συναισθηματικά Σταυροδρόμια

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ 29/11-05/12  Υδροχόος: 8 των κυπέλλων

Φτάνει πια, Υδροχόε! Τρέφατε μεγάλες ελπίδες πως αυτή η κατάσταση θα αναστραφεί και όλα θα βελτιωθούν… όμως αυτός, είναι ο έλεγχος της κοσμικής σας πραγματικότητας. Οι περιστάσεις δεν θα αλλάξουν από μόνες τους, όσο κι αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό! Η καλύτερη κίνηση που πρέπει να κάνετε είναι να φύγετε και να αναζητήσετε κάτι άλλο.

Ιχθύες: ο βασιλιάς των πεντάκτινων, ανάποδα

Αγκαλιάστε τις νέες δυνατότητες, Ιχθύες! Ήρθε η ώρα να σταματήστε να είστε τόσο πεισματάρηδες και σοβαροί! Μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάτι ασυνήθιστο και εντελώς απροσδόκητο αυτή την εβδομάδα. Αν νιώθετε πως έχετε κολλήσει, ανακινείστε λιγάκι τα πράγματα στην παλιά σας ρουτίνα, με μια καινοτόμο προσέγγιση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Δεκέμβριος 21 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098