Ταρώ 29-30/07 Σαββατοκύριακο – Μεγάλες αποφάσεις

tarot-m

Ταρώ 29-30/07 Σαββατοκύριακο .

Ταρώ 29-30/07  ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων .

Η σκληρή δουλειά, σας φέρνει ευχαρίστηση… κι αυτό το διήμερο, θα αφοσιωθείτε σ’ αυτήν. Νιώθετε πως κάνετε εξαιρετική δουλειά, αλλά θα θέλατε να ανταγωνιστείτε τον εαυτό σας γιατί πάντα πιστεύετε ότι μπορείτε να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Θα εργαστείτε ακόμη πιο δυναμικά αυτό το σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο άσος των πεντάκτινων

Έρχεται η ανταμοιβή των κόπων σας. Περιμένατε αυτά τα χρήματα εδώ και καιρό…. και είτε πρόκειται για πραγματικό μισθό είτε για μια ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα, θα είστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους ήρθε η «σειρά σας». Όλα καλά αυτό το διήμερο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ 29-30/07 ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: 3 των κυπέλλων

Θα περάσετε όμορφες στιγμές με καλούς φίλους. Θα σας δοθεί μάλιστα η ευκαιρία να συναντηθείτε και με παλιούς φίλους. Αυτό το σαββατοκύριακο, έχει να κάνει με τη φιλία για εσάς. Συναντιέστε με τους φίλους σας, οι οποίοι σας αφήνουν να εκφράσετε τα παράπονά σας. Σας ακούν και σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα για … τα πάντα.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ράβδων

Μπορεί να είναι σκληρή η δουλειά, αλλά πάτε για το έπαθλο αυτό το διήμερο! Θα διαπιστώσετε πως αν δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες, θα κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο, με αποτέλεσμα να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Είστε εργατικοί και οργανωμένοι.

chartomantia-098

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Έχετε μεγάλη υπομονή. Βλέπετε τον στόχο και επιμένετε όσο πρέπει, ενώ αυτό το διήμερο σας ενημερώνει ότι είστε πολύ κοντά στο στόχο. Να είστε σε εγρήγορση και θα φτάσετε στην επιτυχία που λαχταράτε.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο κόσμος

Αυτό το διήμερο, σας δείχνει ότι όλη η σκληρή δουλειά σας αποδίδει. Νιώθετε αισιόδοξοι για πρώτη φορά μετά από χρόνια – και δεν υπάρχει τίποτα που να θεωρείτε πλέον αδύνατο. Το έργο με το οποίο ασχοληθήκατε πρόσφατα αποδίδει καρπούς κι αυτό είναι υπέροχο για εσάς. Τα καταφέρατε!

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

zodia-zvdia-75

Ταρώ 29-30/07 ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Οι μεγάλες αποφάσεις οδηγούν σε νέα εγχειρήματα στη ζωή σας αυτό το διήμερο. Νιώθετε σίγουροι για τις επιλογές που έχετε κάνει και είστε έτοιμοι να σταθείτε στο λόγο σας. Η ζωή πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο για εσάς και είστε ενθουσιασμένοι με την κίνηση και την ορμή. Μείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού…. και διατηρήστε την ενέργεια και την δυναμική σας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο ιππότης των ράβδων

Κάνετε κάποιες αλλαγές αυτό το διήμερο. Συζητάτε με τους ανθρώπους της ζωής σας, για κάποιες ιδέες σας. Στην αρχή, μπορεί να είναι διστακτικοί, αλλά η φυσική σας ικανότητα να γοητεύετε τους άλλους…. θα τους κάνει να «τρώνε τελικά από τα χέρια σας». Είστε τολμηροί και θαρραλέοι και είστε εκεί για τους ανθρώπους στη ζωή σας.

μελλοντολόγος

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Κάποιος εδώ φαίνεται πως θα πάρει αυτό που του αξίζει … με όλους τους σωστούς τρόπους. Μερικές φορές νιώθετε ότι ο κόσμος σας έχει γυρίσει την πλάτη, ωστόσο αυτό το διήμερο σας ενημερώνει ότι σας βλέπουν, σας ακούνε και σας εκτιμούν όλοι. Δεν είστε μόνοι στους αγώνες σας. Είστε αγαπημένοι και θα αναγνωριστείτε για τις ατελείωτες προσπάθειές σας αυτό το σαββατοκύριακο.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 8 των πεντάκτινων

Μπορείτε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα αυτό το διήμερο. Η σκληρή δουλειά σας πάντα αποδίδει…. κι αυτό γιατί τυχαίνει να είστε εξαιρετικοί σ’ αυτό που κάνετε. Επίσης, το απολαμβάνετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Κι αυτό το διήμερο, έχετε εκπληκτικές αποδόσεις!

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-3-zodia

Ταρώ 29-30/07 ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των ράβδων, ανάποδα

Δεν είναι τόσο υπέροχο όσο περιμένατε, αλλά αυτό δεν σας κάνει να χάσετε την ελπίδα σας. Αυτό που βιώνετε, είναι μια νέα κατάσταση. Η αλλαγή θέλει πάντα χρόνο για να την συνηθίσει κάποιος. Στην αρχή, μπορεί να αναστατωθείτε, αλλά έχετε αρκετή εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να ξέρετε ότι αυτό θα περάσει και κάτι καλό θα βγει από τη δύσκολη στιγμή. Νέοι ορίζοντες σας περιμένουν. Είναι στο χέρι σας, να καταφέρετε να προσαρμοστείτε.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : η βασίλισσα των πεντάκτινων

Αν εξαρτάται από εσάς να είστε το άτομο που θα πάρει τις μεγάλες αποφάσεις αυτό το διήμερο… τότε ας είναι. Συχνά βρίσκεστε στη θέση να αποφασίζετε τι θα κάνουν τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτό το σαββατοκύριακο δεν είναι διαφορετικό! Κι ενώ θα εκτιμηθείτε για την εξυπνάδα σας, θα πρέπει να κάνετε τη δουλειά που απαιτείται. Είναι απλά μια δουλειά.. αλλά είναι η δική σας δουλειά και την κάνετε σωστά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Αύγουστος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45