Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 04/08 Σαββάτο Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 04/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει μια μεγάλη κουβέντα αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, με τον άνθρωπο σας και έχετε συμφωνήσει και οι δύο να κάνετε κάποια πράματα. Υπομονή και θα δείτε που θα καταλήξει όλο αυτό.
Ελεύθεροι : Εσείς έχετε γοητευτεί από κάποιον φίλο – γνωστό σας αλλά ακόμη δεν τολμάτε να το αποκαλύψετε. Πιθανόν και να έχει πιάσει κάτι στον αέρα, αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος για να έρθετε πιο κοντά.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Η Σελήνη

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει πολλές αλλαγές μέσα στην εργασία σας, και μάλλον αυτό έχει ενοχλήσει τον σύντροφο σας, που όσο περνάει ο καιρός σας βλέπει όλο και λιγότερο. Ίσως και αυτό να πρέπει να το προσέξετε.
Ελεύθεροι : Έχει υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, μια πρόταση για αλλαγές που ίσως και να σας οδηγήσουν σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Μην το απορρίψετε άμεσα, ίσως και αυτό να αλλάξει την ζωή σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε οι λάθος και το ξέρετε μέσα σε αυτή την σχέση. Είναι η δική σας η σειρά, για να μιλήσετε και να δώσετε κάποιες εξηγήσεις. Ίσως και με αυτόν τον τρόπο να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.
Ελεύθεροι : Εσείς είστε ερωτευμένοι με κάποιο άτομο που είναι ακατάλληλο για εσάς. Αυτό είναι και μια κατάσταση που θα πρέπει εσείς και το πολύστροφο μυαλό.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μείνει πολύ καιρό με τον σύντροφο σας, σε σταθερή κατάσταση. Μάλλον κάνει ήδη σκέψεις έτσι ώστε μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι να μπορέσετε να δεσμευτείτε ή και να συγκατοικήσετε για αρχή
Ελεύθεροι : Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά σας και ακόμη δεν έχετε καταλάβει, ποιοι είναι οι φίλοι σας, και ποιοι αυτοί που σας πλησιάζουν για τα δικά τους μόνο συμφέροντα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Με το δυναμικό σας κυβερνήτη να γυρίζει από τιε 07/08 σε ανάδρομη φορά, εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες μέσα στον ερωτικό σας βίο, να τροποποιήσετε τις καταστάσεις όπως θα θέλατε και επιθυμούσατε.
Ελεύθεροι : Έχετε φέρει τα οικονομικά σας σε ένα σημείο, που τώρα πια αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό ασχέτως το τι κόπο έχει, φροντίστε να μην το ξανα- χάσετε.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Εφτά Σπαθί Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Από σήμερα και μέχρι να λήξει ο ανάδρομος Ερμής, θα έχετε πολλά νέα από τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει σκεφτεί μέχρι και το σενάριο του γάμου.
Ελεύθεροι : Είσαστε τυχεροί στην αγάπη, άσχετα αν αυτό το διάστημα δεν έχετε ακόμη βρει κάτι που να σας ενδιαφέρει. Από τα μέσα του μήνα και μετά, οι νέοι έρωτες θα προβάλουν… με έντονο τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.