Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 05/08 Κυριακή Β

tarw-kosmos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 05/08 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε μια καλύτερη επικοινωνιακή επαφή με τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί, και που μάλλον θα σας οδηγήσουν και στην αρχή μιας σχέσης νέας.
Ελεύθεροι : Έχετε μαζέψει τις βαλίτσες σας και αναχωρείτε. Στον προορισμό σας περιμένουν νέοι φίλοι, ερωτικές εμπειρίες και να είστε τυχεροί, θα βρείτε και τον άνθρωπο που τόσο χρόνια περιμένετε να σας συμπληρώσει την ζωή.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Εφτά Σπαθί Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μόνιμες αμφιβολίες για τις πράξεις του συντρόφου σας, που μόνο είναι οι βασικές και ποτέ κάτι περισσότερο. Οι καταστάσεις έχουν φτάσει πια στο απροχώρητο και εσείς πρέπει … να μιλήσετε πιο καθαρά.
Ελεύθεροι : Ούτε καν μπορείτε να διανοηθείτε ότι θα μπείτε σε ερωτική σχέση με έναν φίλο σας. Μπορεί να έχετε λάβει τα σήματα, ή τις ξεκάθαρες προτάσεις από την άλλη πλευρά, αλλά καλύτερα … να κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι παράλληλες διαδρομές για εσάς, είναι δύσκολες. Μην κάνετε λάθη ή υπερβολές που μπορεί να σας στοιχίσουν την παρούσα σχέση σας και να πληγώσουν τον άνθρωπο σας. Διαλέξτε άμεσα το τι θέλετε.
Ελεύθεροι : Αυτό το Καλοκαίρι είναι δικό σας σε όλες τις έννοιες του. Εσείς που θέλετε να επανασυνδεθείτε, θα το καταφέρετε με ελάχιστο κόπο, και όσοι έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους, θα εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Ήλιος Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Αν πραγματικά είστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τον δεσμό σας, αφήστε την άκρη και απλά αγνοείστε όλα αυτά τα δέλεαρ που κατά καιρούς και με διάφορους τρόπους σας χτυπάνε την πόρτα.
Ελεύθεροι : Δεν θα είστε για πολύ ακόμη μέσα σε ερωτική απομόνωση. Έχουν αλλάξει οι καταστάσεις κατά πολύ μέσα στην ζωή του πρώην αγαπημένου σας και για αυτές προσεχώς … θέλει να σας μιλήσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Είστε από τους πιο καλούς εραστές σε όλα τα επίπεδα, άρα δεν υπάρχει λόγος αυτή η σχέση – γάμος που είστε μέσα, να είναι σε μέτρια κατάσταση. Είναι και δική σας ευθύνη … να φέρετε τις ισορροπίες.
Ελεύθεροι : Έχετε μεγάλη πέραση αυτό το διάστημα και σίγουρα … το απολαμβάνετε. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έρθει και μια ιδιαίτερη αισθηματική πρόταση που θα σας αρέσει σίγουρα.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια κακή ή μέτρια διάθεση μέσα στον δεσμό σας και αυτό έρχεται από την δύσκολη οικονομική κατάσταση, που έχει εγκατασταθεί στο μεταξύ σας, αυτούς τους τελευταίους μήνες. Αυτό πρέπει αμέσως να το αλλάξετε.
Ελεύθεροι : Αυτά που έχετε, μέσα στον μυαλό σας, θα πρέπει να τα πείτε εκεί που πρέπει και εκεί που χτυπάει η καρδιά σας. Το πιο πιθανόν είναι να κάνετε και τον άλλον, να αρχίσει να χτυπάει … και η δική του καρδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.