Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 06/08 Δευτέρα Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 06/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Με αυτήν την σχέση δεν είστε πλέον καθόλου ικανοποιημένοι πια. Αυτό έχει να κάνει και με το χάσιμο του συντρόφου σας, μέσα σε εργασία και προσωπικές δυσκολίες.
Ελεύθεροι : Μια προσωρινή σχέση εσάς, δεν σας αφορά, καθόλου. Αυτά τα έχετε κάνει στο παρελθόν και μάλλον τώρα τα αποφεύγετε. Το καλό είναι ότι γύρω σας υπάρχουν μνηστήρες. Η τελική επιλογή είναι μόνο δική σας.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Απογοητευμένους σας βρίσκει αυτός ο μήνας, καθώς όλα αυτά που κάποτε σας είχε υποσχεθεί ο άνθρωπος σας, δεν έχουν ακόμη γίνει πράξη. Μιλήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.
Ελεύθεροι : Το τελευταίο που σας απασχολεί φέτος είναι να πάτε διακοπές και να ψάξετε για ένα νέο ταίρι. Αυτά που προέχουν είναι τα οικονομικά σας και κάποια ζητήματα … μέσα στην οικογένεια σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα πρέπει να σκεφτείτε και να απαντήσετε στο ταίρι σας, για το ποια θα θέλατε να είναι η πορεία αυτής της καλής σας σχέσης μέσα στο Φθινόπωρο.
Ελεύθεροι : Πολλά τα φλερτ που έχουν έρθει από την εργασία σας, και μάλλον έχετε μπει σε μια δύσκολη φάση – θέση. Προσοχή στην θέση και την εικόνα σας, καθώς κάποιοι μπορεί απλά να παίζουν.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Το Άρμα Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Κανένας, δεν έχει από τους δύο σας, πάρει κάποια αυστηρή πρωτοβουλία για να λύσει τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Και οι δύο σας κάτι κρύβετε.
Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας, σας σπρώχνουν στην κυριολεξία, στο να βρείτε έναν νέο σύντροφο που μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε από τα παλιά και να βρείτε την χαρά, που τόσο σας έχει λείψει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Εννέα Δηνάριο Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Τα ψέματα μέσα σε αυτόν τον δεσμό, πάνε και έρχονται. Αυτό είναι και κάτι που έχει την βαρύτητα του για την όποια πορεία σας. Από την δική σας τη μεριά θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσετε.
Ελεύθεροι : Τρέχετε με πολλά χιλιόμετρα και μάλλον θα χάσετε τον σωστό δρόμο. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα γύρω σας, αλλά μόνο αν σκεφτείτε τι θέλετε εσείς, θα βρεθεί το ένα και το μοναδικό.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Εσείς οι δύο μέσα στην σχέση σας, δεν είστε καλά και αυτό φαίνεται. Οι εντάσεις και οι λογομαχίες, είναι μόνο πια γύρω από τα οικονομικά και το ερωτικό παρελθόν … του καθενός.
Ελεύθεροι : Τις ισορροπίες σας θα τις βρείτε, μέσα από τους φίλους σας που κάνουν πραγματικά ότι μπορούν για να είστε εσείς καλά, μετά από όλα αυτά τα δύσκολα και τα άδικα στην αγάπη, που περάσατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.