Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 07/08 Τρίτη Β

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 07/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτός ο δεσμός έχει μόνο καλά. Μπορεί αυτήν την εποχή το συντροφικό σας ταίρι, να μην έχει πολύ χρόνο για τους δύο σας, αλλά αυτό από τα μέσα του μήνα αλλάζει, και όλα θα βρουν τις ισορροπίες τους.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να μπείτε σε καινούργια σχέση, ούτε καν σε διαδικασία φλερτ και γνωριμιών. Έχετε καταπιαστεί με τις εργασίες – σπουδές – κοινωνικές υποχρεώσεις και αυτός μόνο σας χαροποιεί.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεστε αν είστε αληθινά ευτυχισμένοι, μέσα στην σχέση αυτή ή απλά σας παρασύρει η συνήθεια και η γενικότερη. Αυτό μόνο με τον εαυτό σας, μπορείτε να το λύσετε.
Ελεύθεροι : Έχετε ακούσει ότι κάποιος από τον επαγγελματικό σας χώρο σας, ψάχνει. Αυτό είναι και κάτι που εμπεριέχει ερωτισμό, που όμως θα πρέπει να είστε και πολύ προσεχτικοί σε αυτά τα περιβάλλοντα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε κανονίσει τα πάντα, για το τι θα πράξετε με τον άνθρωπο σας, από το Φθινόπωρο. Το μόνο που έχετε να περιμένετε είναι και κάποια χρήματα, που θα εξυπηρετήσουν … αυτόν τον σκοπό.
Ελεύθεροι : Είναι ακόμη ένα Καλοκαίρι με ερωτική απομόνωση. Αυτό είναι όμως και μια δική σας απόφαση, που εξυπηρετεί κάποιους άλλους λόγους, ίσως και ψυχολογικούς.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δεν είναι όλες οι εποχές ίδιες, και μάλλον έχετε μπει σε μια φάση ζωής που πρέπει να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, το τι πραγματικά ζητάτε από το εδώ και πέρα.
Ελεύθεροι : Αν υπάρχουν θέματα μέσα στην εργασία σας, που πρέπει να λύσετε, τότε κάντε το και μην αφήνετε σε κανέναν το περιθώριο … να παίζει με την προσωπικότητα σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αν έχουν βγει στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν σας και τις έχει μάθει ο άνθρωπος σας, τότε απλά θα πρέπει να του πείτε όλη την αλήθεια σας, και μόνο έτσι θα βρείτε την ηρεμία σας.
Ελεύθεροι : Με πολλούς καλούς φίλους σας βρίσκει αυτή η εποχή, που θέλουν να σας φτιάξουν το ηθικό. Μάλλον υπάρχει σχέδιο για να σας φέρουν σε επαφή με μια νέα γνωριμία με ένα νέο άτομο.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, είναι απόλυτα πεπεισμένο ότι είστε εσείς το καρμικό του έτερον ήμισυ. Στο δικό σας το μυαλό ακόμη αυτό …. δεν έχει καμία ισχύ και ίσως και να έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε ανοιχτά.
Ελεύθεροι : Μόνοι δεν είστε. Έχετε πολλά πρόσωπα που θα σας προσεγγίσουν για να γνωρίσουν την ζωή σας. Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα έχετε και ευθείες βολές για ερωτική σχέση. Σκεφτείτε… τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.