Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 08/08 Τετάρτη Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 08/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια κατάσταση μπερδεμένη μέσα στην ζωή σας, που πρέπει εσείς άμεσα να την βάλετε σε μια τάξη. Σίγουρα οι διπλές καταστάσεις δεν είναι και κάτι που πρέπει να συνεχίσετε να υποστηρίζετε.
Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα, θα πρέπει να δείξετε την σοβαρότητα και την πυγμή σας. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιος πρώην σας εύκολα θέλει να επιστρέψει στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Το Τρία Σπαθί Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε ευνοημένοι όλοι οι Σκορπιοί, και αυτό θα το δείτε πρώτα στην αισθηματική σας καθημερινότητα που με την καλή διάθεση και πρωτοβουλία του ανθρώπου σας, θα πάρει μια πιο σταθερή πορεία.
Ελεύθεροι : Όλα δείχνουν να είναι ροζ και κόκκινα στον χώρο της εργασίας σας. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, καθώς ακόμη σας λείπουν πληροφορίες για όλα τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν.

astrologia-090

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Ο Κόσμος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Ο ερωτισμός σας θα αφυπνιστεί και σίγουρα θα έρθει και η καλή διάθεση μέσα στην σχέση σας, καθώς τα νέα που έρχονται από τον άνθρωπο σας, θα σας λύσουν τα χέρια για να είστε πια μαζί και επίσημα.
Ελεύθεροι : Είστε διπλωμάτες όταν θέλετε να μάθετε κάτι. Αυτό στο τώρα είναι μια καινούργια προσωπικότητα που έχει μπει στην ζωή σας, και μάλλον σας έχει τραβήξει περιέργως την δύσκολη σας προσοχή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Με τον ανάδρομο Άρη, να σας πλησιάζει εσείς θα έχετε μια παραπάνω υπερ – κινητικότητα που πιθανόν και να ενοχλήσει το ταίρι σας, που ήδη ξέρετε ότι ζηλεύει πολύ και πάντα! Κρατήστε τα προσχήματα.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να μπείτε σε διαδικασίες δέσμευσης, μιας και μέχρι τώρα έχετε δει την άσχημη πλευρά της αγάπης. Αυτό θα αλλάξει από τα μέσα του μήνα και μετά, που νέα γνωριμία θα σας ανατρέψει τις ιδέες.

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε γράψει πραγματικά μόνοι σας, τα δικά σας σενάρια γύρω από το που θα θέλατε αυτή η ερωτική σας σχέση να συμβεί. Αυτό ίσως και να πρέπει κάποια στιγμή να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει όλα τα προγράμματα σας για το φετινό Καλοκαίρι, και πουθενά δεν συμπεριλαμβάνει νέο έρωτα ή έστω κάποια επανασύνδεση. Μάλλον οι αποφάσεις των άλλων πια δεν σας αφορούν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Δύο Κύπελλο Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε δείξει ότι χρειαζόταν από την αγάπη και την πίστη σας, στο άτομο που θέλετε, και τώρα απλά περιμένετε να δείτε και την δική του αλήθεια προς το πρόσωπο σας. Ο χρόνος είναι σίγουρα σύμμαχος σας.
Ελεύθεροι : Είστε απόμακροι από όλα τα άτομα, που σας δείχνουν ότι έχουν κάποιο ενδιαφέρον για εσάς. Ίσως είναι μια εποχή, που θέλετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας αλλά… και να θέσετε τα νέα ακόμη πιο αυστηρά στάνταρντ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.