Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 09/08 Πέμπτη Β

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 09/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Υπάρχει αγωνία για την σχέση αυτή και που κατευθύνεται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει μόνο με τον σύντροφο σας, να το συζητήσετε και μέχρι να βρείτε … και πάλι τα κοινά σας πατήματα.
Ελεύθεροι : Ασκείτε πίεση στον πρώην σας, για κάποιες απαντήσεις, που πραγματικά στο τώρα δεν σας είναι σε τίποτα χρήσιμες. Απλά δεν θέλετε να χαθεί η θύμηση σας … από το μυαλό και την καρδιά του.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Γητευτής Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το συντροφικό σας ταίρι, επιθυμεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή, και αυτό είναι κάτι που θα σας ευχαριστήσει και εσάς. Σίγουρα κρατήστε για αρχή όλους του ‘ άσχετους ’ εκτός.
Ελεύθεροι : Μην λέτε σε κανέναν ακόμη για τις νέες σας αισθηματικές κατακτήσεις. Ούτε και εσείς ξέρετε ακόμη αν θα έχουν κάποιο σοβαρό μέλλον, άρα μην χαλάτε την εικόνα σας προκαταβολικά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει ότι μπορούσατε για να κλείσετε τις χαραμάδες από το παρελθόν του συντρόφου σας. Τώρα θα πρέπει να είστε και εσείς ακόμη πιο προσεχτικοί, με το δικό σας παρελθόν που είναι ακόμη πιο έντονο.
Ελεύθεροι : Οι σχέσεις είναι σαν το ποπ – κορν! Πρέπει να ζεσταθούν πριν ανοίξουν και δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν. Άρα στην δική σας ευχέρεια, να μην πιέσετε αλλά να περιμένετε τις καλές εξελίξεις.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αρχιερέας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε ακούσει τα άπειρα από τον άνθρωπο που θέλετε, αλλά ακόμη δεν δείχνετε να έχετε πτοηθεί. Σίγουρα ήδη κάτι περίεργο διαισθάνεστε αλλά σίγουρα μην χάνεστε … μόνο στην θύελλα του πάθους.
Ελεύθεροι : Οι νύχτες αυτού του Καλοκαιριού σας, έχουν χαρίσει ήδη πολλούς έρωτες αλλά όχι κάποιον ιδιαίτερα μεγάλο, έτσι ώστε να πείτε ότι υπάρχει και η καλή προοπτική για σχέση.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Εσείς που περιμένετε κάποιες απαντήσεις, από τον σύντροφο σας, μην κάθεστε και με τα χέρια σταυρωμένα. Σίγουρα έχετε και τα δικά σας θέματα, που πρέπει να επιλύσετε άμεσα.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν βαρύνει τον εργασιακό σας τομέα, και πρέπει σίγουρα να ανεβάσετε τις στροφές που μπορούν να σας δώσουν χρήμα … αλλά και την φήμη που τόσο πολύ αποζητάτε.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Εννέα Δηνάριο Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Αν είστε πια μέσα σας, τόσο σίγουροι για τα δικά σας ερωτικά συναισθήματα, σαφώς και δεν είναι πρόβλημα να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, αλλά και να του κάνετε τις επόμενες σας προτάσεις.
Ελεύθεροι : Είσαστε πραγματικά ανυπόμονοι και επιθυμείτε να λάβετε τώρα το μεγάλο ναι, από αυτόν που έχετε προσφάτως ερωτευτεί. Μην το κάνετε είναι λάθος. Το πολύ – πολύ να χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.