Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 10/08 Παρασκευή Β

tarw-krisi

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 10/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Οι αποσκευές είναι έτοιμες, και περιμένετε και τον άνθρωπο σας, να λήξει τις δικές του υποχρεώσεις … για να περάσετε λίγες ημέρες κοινές διακοπές. Σίγουρα αυτό θα σας κάνει να πείτε και πολλά περισσότερα.
Ελεύθεροι : Αν έχετε μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, μην κάνετε το λάθος που κάνουν τελικά όλοι, να ψάξετε τον πρώην σας, κάτω από την διακριτική τιτλέζα ‘ αλά φιλικά ’. Δεν πιάνει πια.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες είναι έντονες … για όλα τα ζώδια του νερού, και ειδικά για εσάς που έχετε ήδη καταλάβει ότι ο άνθρωπος σας, δεν είναι το ίδιο ενθουσιώδης μαζί σας, όπως τυχόν να ήταν παλιά.
Ελεύθεροι : Κάποιες μικρές αποδράσεις, σίγουρα θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας να ανέβει, και να ξεφύγει από την ρουτίνα και την καθημερινότητα που σας έχει … πραγματικά αποσυντονίσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι καταστάσεις από την μεριά της οικογένειας και των επαγγελματικών του συντρόφου σας, είναι άσχημες. Μην ανακατευτείτε καθόλου, πολλά είναι αυτά που ακόμη … δεν ξέρετε για αυτούς.
Ελεύθεροι : Μπορεί να έχετε πληγωθεί πολύ από τα λάθη του παρελθόντος, αλλά σίγουρα τώρα … έχετε μόνο διάθεση να απολαύσετε τις μέρες του Καλοκαιριού και του φίλους σας, που είναι πάντα κοντά σας.

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς που είστε μπλεγμένοι σε παράλληλες διαδρομές, μην αφήσετε τελικώς αυτήν την κατάσταση να κάνει κακό στον δεσμό σας. Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να δώσετε τέλος στην μία … ή στην άλλη υπόθεση.
Ελεύθεροι : Πολλά τα επαγγελματικά σας θέματα, που σας αναγκάζουν να είστε συνεχώς απασχολημένοι και να μην προλαβαίνετε καν να ανταποκριθείτε σε φλερτ που βγαίνουν στον δρόμο σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε μιλήσει για τους εσώτερους σας προβληματισμούς στον σύντροφο σας, να είστε βέβαιοι, ότι θα κάνει ότι περισσότερο και καλύτερο μπορεί … για να είστε καλά.
Ελεύθεροι : Μην κάνετε υπερβολές στον έρωτα και ειδικά με άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αποτέλεσμα θα είναι να μείνετε εκτεθειμένοι ή και πάλι μόνοι. Όποιος μπορεί, ας σας πλησιάσει από μόνος του.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Είστε οι ευλογημένοι του σύμπαντος και πάνω σε ερωτικές υποθέσεις, αυτό το διάστημα. Ακόμη και εσείς που έχετε τσακωθεί ή απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας … σύντομα θα είστε και πάλι μαζί.
Ελεύθεροι : Έχετε εντοπίσει κάποιον νέο άνθρωπο… που σας έχει τραβήξει την προσοχή . Μην κάνετε κάτι ακόμη. Μετά την λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 19 Αυγούστου, μιλήστε και προσεγγίστε με φιλικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.