Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 15/08 Τετάρτη Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 15/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε μπορέσει να κάνετε πια μεγάλη πρόοδο με τον σύντροφο σας. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο έτσι ώστε τα οικονομικά του να μπουν σε μια σειρά. Από Σεπτέμβριο … όλα θα είναι υπέροχα!
Ελεύθεροι : Αυτό που εσείς ζητάτε, είναι να βρείτε ένα αληθινό σύντροφο θα τον βρείτε αυτό το διάστημα, και όχι με δική σας πρωτοβουλία. Οι μέρες έχουν και οικονομικές επιτυχίες για το ζώδιο σας. Ενεργοποιηθείτε λοιπόν.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Κάποια λόγια σας ήταν ακραία και δύσκολα πάνω στον εγωισμό του συντρόφου σας, και αυτό είναι κάτι που τώρα τον έχει κάνει και έχει παγώσει … τις όποιες συνομιλίες και επαφές μαζί σας.
Ελεύθεροι : Θα δείτε ότι σιγά – σιγά μια ιδιαίτερη γνωριμία – φιλία να εξελίσσεται σε έρωτα. Αυτό έχει συμβεί και στο παρελθόν, αλλά μόνο τώρα είναι οι σωστές συνθήκες … για να το δείτε και πιο σοβαρά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μπορεί να έχετε καιρό να αντικρύσετε το ταίρι σας, αλλά μην χάνετε το κουράγιο σας. Από την επόμενη σεζόν οι καταστάσεις, θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ περισσότερο μαζί.
Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι μόνο μέσα από την προσωπική σας ισορροπία και ανασκόπηση θα βρείτε που είναι να τα λάθη … που σας έχουν οδηγήσει σε μια παρατεταμένη μοναξιά.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε αφήσει για λίγο τη εργασία και τους φίλους, και έχετε εστιάσει πιο προσεχτικά στον άνθρωπο και στην ερωτική σας σχέση. Σίγουρα όλα τώρα θα πάνε πολύ καλύτερα… και πιο ήρεμα.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλές καρδιές που χτυπούν για εσάς, αλλά μάλλον ακόμη μια νέα σχέση δεν είναι εντός των άμεσων σχεδίων σας. Σίγουρα θα πρέπει πρώτα … να λύσετε άλλα τρίτα σας προβλήματα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι ιστορίες από το ερωτικό παρελθόν του συντρόφου σας, καμία φορά σας προκαλούν παραπάνω από ότι χρειάζεται, αλλά αυτό είναι μόνο ευθύνη της άλλης πλευράς, για να το ρυθμίσει.
Ελεύθεροι : Ξέρετε ότι βιώνετε μια άκρως μπερδεμένοι εποχή, που όλα έχουν γίνει μέσα στην καρδιά σας, ένα κουβάρι. Αυτό καλείστε μόνο εσείς να το σταματήσετε και να μην χαλάτε άλλο …. την διάθεση σας.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Όσα βλέπετε και αισθάνεστε να έρχονται ,,, από την μεριά του συντρόφου σας, είναι αλήθεια. Σίγουρα υπάρχουν και δύσκολες ημέρες, αλλά κατά κύριο λόγο είστε και θα παραμείνετε καλά.
Ελεύθεροι : Αυτά που συζητάτε γενικά για τις σχέσεις, έχουν πιαστεί στα αυτιά κάποιου από την παρέα σας, που δείχνει να του αρέσετε πάρα πολύ σαν άνθρωποι. Οι εξελίξεις θα είναι … όμορφες και απολαυστικές.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.