Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 16/08 Πέμπτη Β

tarw-kosmos

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 16/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Αυτήν την εποχή, και για τους δικούς λόγους, δεν θέλετε να φέρετε την σχέση σε ένα αδιέξοδο και να την τερματίσετε. Μάλλον έχετε κουραστεί πια αλλά επιθυμείτε … να μην πληγωθεί κανείς.
Ελεύθεροι : Έχετε χαρεί ιδιαίτερα που βλέπετε γύρω σας, να ξεπηδούν νέα πρόσωπα και να σας φλερτάρουν. Είχατε πραγματικά πολύ καιρό αυτό να το ζήσετε, άρα τώρα ίσως και να συμβεί … κάτι ιδιαίτερο.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Σαφώς και ακόμη έχετε πολύ χρόνο για να βρεθείτε με τον άνθρωπο σας, σε κάποια παραλία – διακοπές – ψυχαγωγία, και να ανανεώσετε τους μεταξύ σας ερωτικούς επικοινωνιακούς δεσμούς.
Ελεύθεροι : Το πάθος που υπάρχει ακόμη άσβεστό μέσα στην καρδιά σας, για έναν πρώην σύντροφο σας, είναι και η παγίδα, που δεν σας αφήνει να βγείτε έξω από αυτόν τον φαύλο κύκλο σκέψεων, και να ξανα – ερωτευτείτε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς έχετε δώσει ότι καλύτερο μπορούσατε από το μυαλό και την ψυχή σας, σε αυτήν την δύσκολη σχέση, και το μόνο που πρέπει τώρα να αναμένετε… είναι το πολλαπλάσιο. Σίγουρα … θα το έχετε.
Ελεύθεροι : Δεν δηλώνετε σε κανέναν ότι είστε μόνοι. Απλά έχετε μια ίδια γενική απάντηση για όλους, που τους κάνει και στέκονται μακριά σας. Ακόμη έχετε πιθανόν πολλά να λύσετε ….με την ψυχολογία σας.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μπορεί να αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει άσχημη διάθεση στον σύντροφο σας, αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να του τραβήξετε την προσοχή. Το ξέρει και προσεχώς …. θα το κάνει.
Ελεύθεροι : Ελπίζετε, ότι όλα αυτά τα υπέροχα που έχετε προσφέρει σε κάποιον πρώην σας, να τα αναγνωρίσει έστω και μετά από καιρό και να μπορέσετε να βρει το θάρρος … για να σας μιλήσει – προσεγγίσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε αλλάξει πολύ τώρα που έχετε μπει σε μια σοβαρή μόνιμη σχέση, και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση, για να στρώσετε όλα τα άλλα θέματα … που σας απασχολούν αυτούς τους τελευταίους 5 – 6 μήνες.
Ελεύθεροι : Είσαστε απορροφημένοι με πολλά ζητήματα, στην εργασία και στην προσωπική σας καθημερινότητα που δεν έχετε καθόλου χρόνο για να επενδύσετε σε νέα αγάπη, καθώς σίγουρα θα την αδικούσατε.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Έχετε αισθανθεί πολύ παράξενα … με όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, για το μέλλον του και το τι θέλει τελικά από εσάς. Μάλλον θα πρέπει και εσείς να πείτε και τις δικές σας αλήθειες και προτάσεις.
Ελεύθεροι : Δεν αισθάνεστε και τόσο καλά, που βλέπετε τον πρώην σας να εξελίσσει την προσωπική του ζωή, και εσείς όχι. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να σας πλήττει, αλλά να σας βάζει… σε παραγωγικές σκέψεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.