Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 17/08 Παρασκευή Β

taro-sex

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 17/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει κάποιες θετικές και πρακτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και από τον Σεπτέμβριο και οι δύο σας θα μπείτε σε διαδικασία να τις ολοκληρώσετε.
Ελεύθεροι : Δεν σας είναι και τόσο εύκολο, να μένετε ακόμη αισθηματικά μόνοι σας. Το κάνετε όμως και μέχρι να βρεθεί το άτομο που μπορεί να φέρει την γαλήνη και την ασφάλεια στην καρδιά σας.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μπορεί να υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ζητήματα, που απασχολούν τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς από την σχέση σας, δεν έχει κόψει ή μετριάσει το παραμικρό.
Ελεύθεροι : Αν ανήκετε στους φανατικούς εργένηδες, τότε απολαύστε αυτό το τελευταίο καλοκαιρινό διάστημα, καθώς από τις αρχές του Φθινοπώρου κάποιος νέος έρωτας θα έρθει και θα ταράξει την καθημερινότητα σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα Η Σελήνη Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Μην δένετε μόνο γύρω από την προσωπική σας ζωή, όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητας σας. Αυτό είναι λάθος και σίγουρα πολύ καταπιεστικό για τον άνθρωπο σας, που ήδη το παρατηρεί.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που αντιλαμβάνεστε ότι, σας θέλουν ερωτικά. Μην κάνετε ακόμη κάποια πρώτη κίνηση, καθώς από την νέα εβδομάδα, θα έχετε προτάσεις και επικοινωνίες, που θα σας αρέσουν!

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Έξι Ράβδος Ο Κόσμος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Έχετε κάποια δικά σας προβλήματα, που πρέπει από μόνοι σας να μπείτε στην διαδικασία να τα λύσετε. Αυτό σίγουρα το παρατηρεί ο άνθρωπος σας και σε ότι θέλετε, θα είναι δίπλα σας.
Ελεύθεροι : Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, που θέλετε να γνωρίσετε από κοντά, δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο από το να του μιλήσετε πρώτα σε ένα φιλικό – κοινωνικό επίπεδο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Εφτά Κύπελλο Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η τάση σας είναι να μείνετε και λίγο μόνοι, για να μπορέσετε να σκεφτείτε τι πρέπει να γίνει από τις επόμενες εβδομάδες, στην σχέση σας, που δεν έχει και τον πιο στρωτό δρόμο επικοινωνιών.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε πάρει ακόμη κάποιο ξεκάθαρο σινιάλο, από το άτομο που ξέρετε ότι σας θέλει με τον δικό του τρόπο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα γίνουν κάποιοι πιο θετικοί διάλογοι, που θα επιτρέψουν την αρχή μιας σχέσης.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας Ο Αρχιερέας Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Το να είστε συνέχεια τόσο κολλημένοι πάνω στο ταίρι σας, και την ζωή του, μάλλον δεν σας πάει πουθενά. Αυτό είναι κάτι που ήδη σας κάνει και δείχνετε υπερβολικά ανασφαλείς και φοβισμένοι γενικότερα.
Ελεύθεροι : Όσο θα υπάρχουν καλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, εσείς δεν θα μπείτε σε πειρασμό να πάτε και πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν. Είναι θέμα χρόνου το μυαλό σας, να καταπιαστεί με κάτι άλλο νέο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.