Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 18/08 Σαββάτο Β

taro-ilios

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 18/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Η μέρα έχει πραγματικά πολύ τρέξιμο και μάλλον θα πρέπει να συντονίσετε τα προγράμματα σας. Σίγουρα μέχρι την νύχτα, θα έχετε χαλαρώσει δίπλα στον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεται να φωνάζετε για να σας ακούσει κάποιος. Είσαστε πολύ έντονες παρουσίες, και αυτό είναι αρκετό για να προσελκύσετε άτομα που μπορούν να γίνουν ταίρι σας. Ετοιμαστείτε … για εκπλήξεις!

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Εφτά Κύπελλο Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε αφοσιωθεί με όλο σας το είναι, στο πως θα κάνετε αυτή την σχέση να λειτουργήσει καλύτερα, αλλά και πως θα είναι ο άνθρωπος σας, ακόμη πιο ευτυχισμένος. Όλα τα άλλα τα δίνει … το σύμπαν.
Ελεύθεροι : Είστε μέσα σε καλές παρέες και μια εποχή, που σας έχει δώσει οικονομική άνεση. Αυτά επί του παρόντος σας είναι αρκετά, για να έχετε την προσωπική σας ισορροπία, μετά από τις δύσκολες ημέρες … που περάσατε.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, έχει αποφασίσει ότι θέλει να σας γνωρίσει στον κύκλο του, και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια του. Αυτό είναι και ένα επόμενο βήμα σε αυτήν την σχέση, που θα φέρει και τα επόμενα.
Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν ακόμη αναψυχή και διασκέδαση για εσάς. Αυτό φροντίστε να το απολαύσετε το μέγιστο, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα έχετε νέα σχέση, που θα απαιτεί το όλο …. της ερωτικής σας προσοχής.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Γητευτής Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, και δεν πιέζετε τον εαυτό σας, ίσως και τελικά ο άνθρωπος σας, να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Επίσης, δώστε σημασία και στα οικονομικά σας … που έχουν άνοδο.
Ελεύθεροι : Έχετε κόψει μαχαίρι όλες τις επικοινωνίες, με το παρελθόν σας καθώς αυτό μόνο σας αποσυντονίζει από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι έρωτες θα έρθουν από τα τέλη του μήνα και μετά.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Ήλιος Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη καταλάβει … τι σας λέει το συντροφικό σας ταίρι, ή έστω το άτομο που σας αφορά. Είναι μια εποχή, που είτε θα πάτε πολύ καλύτερα, είτε ο καθένας θα τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.
Ελεύθεροι : Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Υπάρχουν νέες συνθήκες και νέα άτομα γύρω σας, που επιθυμούν τον έρωτα σας. Ακόμη και από τον χώρο της εργασία σας, θα έχει πλησιάσματα που πρέπει όμως να προσέχετε.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το πολύ καλό για το ζώδιο σας, αυτήν την εποχή είναι ότι χρήμα και αγάπη – σχέση, έχουν καλή πορεία και έτσι θα συνεχίσουν και τους επόμενους μήνες. Φροντίστε … όλα αυτά να τα κρατήσετε όρθια.
Ελεύθεροι : Τα αισθηματικά λόγια και τα ερωτικά υπονοούμενα που πετάει κάποιος κατά καιρούς, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, σας έχουν τραβήξει σίγουρα την προσοχή, αλλά δεν σας ενδιαφέρει κάτι περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.