Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/08 Πέμπτη Β

taro-13

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 23/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει ότι μπορούσατε από την δική σας μεριά, για να διώξετε τους τρίτους και τους όποιους παρεμβολείς από την ερωτική σας ζωή. Έχετε ακριβώς και την ίδια απαίτηση από τον άνθρωπο σας.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα άτομο που σας χαροποιεί, από τον χώρο του επαγγέλματος σας. Αυτό μάλλον υπονοεί και έναν έρωτα που από την νέα εβδομάδα, θα αρχίσει να σας αποκαλύπτεται περισσότερο.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας … και μην αγχώνεστε τόσο πολύ για τον άνθρωπο σας, και τα δικά του προβλήματα. Κρατηθείτε μακριά και διακριτικά και αν χρειαστεί κάτι, σίγουρα θα σας το ζητήσει.
Ελεύθεροι : Δεν σας νοιάζει επί του παρόντος καθόλου, να βρείτε τον επόμενο σας σύντροφο. Υπάρχουν αρκετά άλλα ζητήματα που πρέπει να έρθουν … σε ισορροπία και ηρεμία.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Πολλά τα τρίτα μάτια και τα στόματα των φίλων – γνωστών, που ασχολούνται την σχέση σας και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Μάλλον έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να βάλετε ένα στοπ.
Ελεύθεροι : Έχετε γευτεί όλες τις χαρές του έρωτα και των αισθημάτων. Τώρα που είστε μόνοι σας, το ιδανικό θα ήταν να ψάξετε να βρείτε μια νέα συντροφιά που θα πληρεί όλα τα προσωπικά σας κριτήρια.

chartomantia-087

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε καταλάβει ότι το άτομο που αγαπάτε, μιλάει και με άλλες παρουσίες ανταγωνιστικές. Μην πτοείστε. Από τον νέο μήνα που τα άστρα θα είναι και πιο θετικά για εσάς και τις επιδιώξεις σας.
Ελεύθεροι : Το όνομα σας συζητιέται πολύ αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στα στόματα των φίλων σας. Μάλλον κάποιος θέλει .. να ξέρει περισσότερα πράματα για εσάς.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ο σύντροφος σας, θέλει να σας αποκαλύψει κάποια πράματα για το παρελθόν που ίσως και να τα ξέρετε. Σίγουρα ζυγίστε τα πάντα και στον δικό σας χρόνο, δώστε τις απαντήσεις σας.
Ελεύθεροι : Δεν είστε και σε καμία των περιπτώσεων έτοιμοι … για να δώσετε το πράσινο φως σε ένα νέο φλερτ που θέλει να σας κατακτήσει. Το πιο σημαντικό είναι πρώτα εσείς να πεισθείτε.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε μπερδευτεί με τις προκλητικές συμπεριφορές του συντρόφου σας. Έχει πολλές απαιτήσεις και νεύρα, και εσείς τελικά δεν εισπράττετε απολύτως τίποτα. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας θέματα πιο πολύ.
Ελεύθεροι : Οι καλοί φίλοι και γνωστοί σας, επιθυμούν να σας βάλουν σε διαδικασίες προξενιού. Το άτομο το ξέρετε ήδη, απλά προσεχώς σε κάποιο συμβάν – γεγονός διασκέδασης, θα βρεθείτε πολύ …. πιο κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.