Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 24/08 Παρασκευή Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 24/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Κάνετε πολλά και μεγάλα πλάνα με τον σύντροφο σας. Τα αστρολογικά του λήγοντος μηνός, είναι καλά και ειδικά από Σεπτέμβριο θα στρώσουν και τα οικονομικά σας μόνιμα.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε χρόνο αλλά ούτε και κάποια καλή διάθεση, για να εμπλακείτε σε μια νέα σχέση, που θα σας δώσει την αγάπη και την φροντίδα που τόσο πολύ σας λείπει. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε μέσα σε μια καλή διάθεση αυτές τις εβδομάδες, και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μικρό διάλειμμα, από την πεζή σας καθημερινότητα. Κάτι ανάλογο σκέφτεται και ο σύντροφος σας.
Ελεύθεροι : Οι γνωστοί σας, μάλλον σας πειράζουν που είστε ακόμη μόνοι σας, και δεν έχετε βρει κάποιο ανάλογο ταίρι. Δεν πειράζει…και αυτοί που σας το λένε ίσως και μέσα στην σχέση τους, να έχουν διαφορετικό μοτίβο, από αυτόν που παρουσιάζουν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η καλή και μετρημένη σας συμπεριφορά, έχει κάνει πολύ κόσμο να σας αγαπήσει. Μέσα σε αυτούς είναι και η οικογένεια και το στενό περιβάλλον του συντρόφου σας! Μην το χαλάσετε αυτό για κανέναν λόγο.
Ελεύθεροι : Τα όρια σας δεν τα έχετε πιάσει ακόμη, σε επίπεδο μοναξιάς. Μάλλον σας χρειάζεται και ακόμη περισσότερος χρόνος για να αποτοξινωθείτε από το παρελθόν. Νέοι έρωτες πλησιάζουν.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχετε να αποκαλύψετε στον άνθρωπο σας, για το παρελθόν που έχετε κάνει γύρω από ερωτικές σχέσεις, μάλλον δεν τον αφορούν στο καθόλου. Έχει και αυτός το δικό του.
Ελεύθεροι : Οι δυναμικές που έχετε αναπτύξει στα εργασιακά σας, σίγουρα σας κάνουν πια και σκέφτεστε πολύ πιο ώριμα και πολύ πιο σωστά για το τι θέλετε να πετύχετε πια και στην προσωπική σας ζωή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Εσείς είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της μεταβατικής εποχής. Έχετε φιλοσοφήσει τι ζητάτε από τον άνθρωπος, ξέρει και αυτός τι μπορείτε να του δώσετε.
Ελεύθεροι : Πιστεύετε ότι τα χρήματα, δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά σίγουρα φέρνουν την ηρεμία. Μέσα στο επόμενο διάστημα, τα οικονομικά σας θα ισορροπήσουν μόνιμα.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το νέο σας ερωτικό φλερτ, μάλλον σας έχει ξεσηκώσει και πλέον θέλετε όλα να τρέξουν πολύ πιο γρήγορα. Αυτό καλύτερα να το ξεχάσετε, καθώς ακόμη υπάρχουν αγκυλώσεις και στους δύο σας.
Ελεύθεροι : Μην χαλάτε την διάθεση σας, αν τελικά κάποιος που θέλετε ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητάτε. Μπορεί να έχετε τα δικά του προβλήματα, και ακόμη να μην μπορεί να σας μιλήσει πιο καθαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.