Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/08 Σαββάτο Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 25/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Θα έχετε πολλές και καλές συναντήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, από τα περιβάλλοντα του ταιριού σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να δείτε και τι μπορεί να κρύβεται … στο παρελθόν του.
Ελεύθεροι : Πολλά τα πρόσωπα που σας κοιτούν! Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το δείτε πιο χαλαρά, επιλογές έχετε. Αυτήν την φορά κοιτάξτε με μια πιο … ώριμη ματιά.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Τρία Σπαθί Η Σελήνη

Δεσμευμένοι : Έχετε καταλάβει ότι τα θέλω σας και τα θέλω του συντρόφου σας, είναι πάνω σε διαφορετικές ερωτικές τροχιές. Σίγουρα μέσα από ένα διάλογο, από κοντά και όχι από το τηλέφωνο.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε για εσάς, αυτή την εποχή καμία απολύτως βαρύτητα για το αν είστε μόνοι ή αν έχετε επιλέξει τον εργένικο δρόμο. Είστε καλά, οι φίλοι σας έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά, και οι οικονομικές σας δράσεις …. θα ολοκληρωθούν.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Ο Γητευτής Το Εφτά Σπαθί Ο Κόσμος

Δεσμευμένοι : Δεν είστε εσείς μόνο οι υπεύθυνοι για αυτήν την σχέση. Είναι και η άλλη πλευρά, που μάλλον έχει επαναπαυτεί σε όλα αυτά … που εσείς με την δική σας δράση και πρωτοβουλία προσφέρετε.
Ελεύθεροι : Δεν είστε διαθέσιμοι για νέα σχέση, και αυτό το έχετε καταστήσει σαφές σε όλους αυτούς που τόσο καιρούς σας πολιορκούν. Πάντως να ξέρετε, ότι το κάστρο σας … δεν θα αντέξει για πολύ ακόμη.

chartomanteia-44

ταρώ Αιγόκερως : Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε τρομάξει ίσως και τελικά … απογοητευτεί από τον άνθρωπο σας και τις προβληματικές συμπεριφορές που έχει βγάλει προς εσάς. Μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε μήπως δεν είναι κατάλληλος για εσάς.
Ελεύθεροι : Τα φιλαράκια σας, έχουν πολλά προβλήματα αυτόν τον καιρό, και ίσως και να μην είναι πολύ κοντά σας. Δεν πειράζει, έχετε και εσείς τον χρόνο να ασχοληθείτε … με τα δικά σας γενικότερα ζητήματα.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Ο Αρχιερέας

Δεσμευμένοι : Κάτι αλλάζει, προς το πολύ καλύτερο στην ζωή σας. Το ταίρι σας, έχει πάρει κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σας και μάλλον θα πρέπει να πείτε πλέον … και εσείς τις δικές σας.
Ελεύθεροι : Σας νοιάζει περισσότερο από όσο πρέπει, τι κάνει ο πρώην σας. Αυτό σαν φιλοσοφία είναι λάθος. Σας πάει πίσω σίγουρα και επιπροσθέτως, δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά … ποιοι νέοι άνθρωποι σας θέλουν.

taro-zodia-76

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Ο Γητευτής Το Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μόνο τσακώνεστε … με τον άνθρωπο σας τελικά. Υπάρχουν πολλά οικογενειακά αλλά και οικονομικά θέματα, που σας έχουν αποσυντονίσει. Αυτό είναι κάτι, που πρέπει άμεσα να το λύσετε.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε καιρό, με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, για να ασχοληθείτε και πιο ενεργά με μια νέα σχέση – σύντροφο. Ίσως από τον Σεπτέμβριο, που θα είστε πιο χαλαροί, ίσως κάτι να σας κινήσει την περιέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.