Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/08 Δευτέρα Β

tarot-m

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 27/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν σας νοιάζει απολύτως καθόλου τι έχει γίνει στο παρελθόν, παρά μόνο τι έχετε μέσα στην ζωή και στα χέρια σας τώρα. Αυτό είναι και κάτι που θα λύσει πολλές από τις παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει αυτό το Καλοκαίρι, πολλές και καλές γνωριμίες, ίσως και κάποια ερωτικά παιχνίδια. Τώρα, από τον νέο μήνα που θα μπείτε και πάλι στους ρυθμούς σας, θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Έχετε μια γενικότερη μυστικοπάθεια αυτόν τον καιρό, που κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται ότι υπάρχει κάτι ύποπτο, κάποιο άλλο πρόσωπο! Σίγουρα είναι ζωδιακό σας χαρακτηριστικό αλλά οι άλλοι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν.
Ελεύθεροι : Μπορείτε να είστε μόνοι σας, αλλά ήδη ξέρετε ότι υπάρχουν γύρω σας άτομα, που θέλουν να σας κερδίσουν ερωτικά. Ίσως από την νέα σεζόν να το σκεφτείτε ίσως λίγο περισσότερο.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε πει πολλά στον άνθρωπο σας, για αυτά που μέσα στην σχέση σας, σας ενοχλούν και θα πρέπει άρδην να αλλάξουν. Έχει συμφωνήσει σε όλα, άρα από το επόμενο διάστημα, θα δείτε αλλαγές.
Ελεύθεροι : Οι εκπλήξεις που θα σας κάνει ο πρώην σας, θα είναι μεγάλες και ανέλπιστες. Το θετικό είναι ότι και εσείς, είστε πια σε μια φάση, που θέλετε να ξανα-προσπαθήσετε για να είστε μαζί και καλά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Όλα έχουν γίνει πολύ πιο καλά μέσα στην σχέση σας, και ειδικά από τότε που έχουν απομακρυνθεί οι τρίτοι, από το μεταξύ σας. Αυτό γενικότερα να μην το ξανα – επιτρέψετε για κανέναν λόγο.
Ελεύθεροι : Θεωρείτε ότι είστε πολύ πιο ασφαλείς μέσα στην μοναξιά σας, παρά μέσα σε μια σχέση αισθηματική. Αυτό είναι και κάτι που από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, θα αλλάξει μόνιμα και με τρόπο που θα σας αρέσει.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν πολλές αλλαγές και δυσκολίες στην δουλειά σας, που ίσως και να χρειαστεί να φύγετε για κάποια ταξίδια. Ενημερώστε άμεσα τον σύντροφο σας, για να μην του έρθει απότομο.
Ελεύθεροι : Είστε αναποφάσιστοι για το τι θέλετε να κάνετε με τον πρώην σας, που από την μια κρατάει ενεργές τις επικοινωνίες με το πρόσχημα της φιλίας, αλλά από την άλλη αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι μόνο αυτό.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε ξεχάσει πολλά, από αυτά που έχουν γίνει στο άσχημο σας παρελθόν, ίσως και τα περισσότερα και τώρα απολαμβάνετε την ηρεμία και την αγάπη μέσα στον δεσμό σας.
Ελεύθεροι : Απολογείστε ακόμη στον πρώην σας, για καταστάσεις που μάλλον δεν φταίτε, σίγουρα. Αυτό είναι και μια ψυχολογική πίεση που θα πρέπει να την διώξετε τελικά από πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.