Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/08 Τρίτη Β

tarw-krisi

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 28/08 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Είσαστε μόνιμα σε έναν αγώνα, για να κυνηγάτε τον άνθρωπο σας μην κάνει κάτι και εσείς δεν το μάθετε. Αυτό είναι μια εμμονή, μια ταλαιπωρία που μόνο σας κάνει και αισθάνεστε πολύ άσχημα.
Ελεύθεροι : Οι θεωρίες που σας λένε, ότι μόνο μέσα σε μια ερωτική σχέση υπάρχει η χαρά της ζωής, είναι μύθος. Αν είστε μόνοι σας αυτήν την εποχή, τότε απολαύστε όλα τα καλά αυτής της ελευθερίας.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι σχέσεις που έχουν χαλαρώσει αυτό το Καλοκαίρι, λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων, τα ταίρια θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και σίγουρα θα καταφέρουν άμεσα να βρουν λύσεις.
Ελεύθεροι : Όσο και να λένε, ότι καλά κάνατε και χωρίσατε από τον πρώην σας, εσείς έχετε την ανάγκη να ανοίξετε και πάλι τις πόρτες για μια προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, που ίσως και να σας απαγορεύουν αυτόν τον καιρό να είστε κοντά στον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να του το εξηγήσετε από τώρα.
Ελεύθεροι : Αν έχετε κάνει κάποια νέα – ουσιαστική γνωριμία, μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος! Αφήστε τις καταστάσεις και τις προσωπικότητες να εξελιχθούν ομαλά. Ασχοληθείτε και με την εργασία σας πιο πολύ.

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Με τόση αστρολογική κινητικότητα μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, ίσως και να ξεσπάσουν κάποια αδικαιολόγητα νεύρα στην σχέση σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, και βρείτε τρόπους να αποσυμπιεστείτε.
Ελεύθεροι : Οι ερωτικές σχέσεις που είχατε σας έχουν διδάξει ότι πρώτα έχει σημασία, δυο μυαλά να επικοινωνούν και σε δεύτερο βαθμό να ενώνονται και οι καρδιές. Είναι σίγουρα ο πιο ασφαλής τρόπος. Ο ενθουσιασμός είναι για τους πρωτάρηδες.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε πει πολλές φορές στον άνθρωπο σας, ότι επιθυμείτε αυτή η σχέση να κάνει κάποια βήματα, προς την κατεύθυνση του γάμου. Τεντώστε λοιπόν τα αυτιά σας και πάρτε τις τελικές του απαντήσεις.
Ελεύθεροι : Μην βιάζεστε να μπείτε σε σχέση. Οι αστρολογικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες, άρα ασχοληθείτε με την οικονομική και την κοινωνική σας ζωή. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Οι φίλοι σας χρειάζονται την βοήθεια σας.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Έχετε απορροφήσει πολλούς κραδασμούς μέσα σε αυτήν την δύσκολη σχέση αλλά μάλλον έχετε πια φτάσει στο όριο σας. Κάτι ανάλογο λέει και το συντροφικό σας ταίρι, που έχει και κάποια άλλα τρίτα προβλήματα.
Ελεύθεροι : Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση, σε άτομα που έχουν κάτι να σας δώσουν παρά σε αυτά που απλά κυνηγάνε την ουρά τους. Από όλα έχει λοιπόν το πανέρι των δημοσίων σχέσεων και εσείς αυτοί που θα επιλέξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.