Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/08 Τετάρτη Β

osiris-tarw

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 29/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε προτάξει το μεγάλο σας όπλο, που είναι η διπλωματία, για να πείσετε τον σύντροφο σας, να δει επιτέλους αυτήν την σχέση, με μια πιο σοβαρή διάθεση και ματιά. Σίγουρα θα το καταφέρετε.
Ελεύθεροι : Όσο μόνοι και να αισθάνεστε, θα ήταν λάθος μεγάλο και ερωτικό ολίσθημα να ψάξετε τον πρώην σας. Άλλωστε, δεν ξέρετε μπορεί, και ο ίδιος να έχετε προχωρήσει την ζωή του πιο κάτω.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Έχετε πάρει με τον άνθρωπο σας, κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που εντός του Φθινοπώρου θα γίνουν πραγματικότητα. Συγγενείς και φίλοι, θα σας υποστηρίξουν στο μέγιστο.
Ελεύθεροι : Εσείς θέλετε να κάνετε μια αποχή ή ακόμη και μεγάλη απομάκρυνση από οτιδήποτε έχετε να κάνει με σχέσεις και συναισθήματα. Αυτό θα σας κάνει σίγουρα καλό σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Τοξότης : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Μπορεί να έχετε χαθεί μέσα σε δρομολόγια και άπειρες ώρες εργασίας, αλλά μην αφήνετε σε τελευταία μοίρα τον δεσμό σας. Αν δεν έχετε πάει διακοπές, σαφώς και μπορείτε ακόμη να τις οργανώσετε.
Ελεύθεροι : Εσείς δεν φοβάστε καθόλου και μάλλον δεν σας νοιάζει να μείνετε για ένα διάστημα τελείως αισθηματικά μόνοι σας. Αυτό θα δώσει και τροφή – ενέργεια – διάθεση για να φροντίστε τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-tarw

ταρώ Αιγόκερως : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς που έχετε μεγάλες και σημαντικές εμπειρίες, στον έρωτα, αυτή την εποχή, έχετε καταλάβει, ότι με τον σύντροφο σας δεν είστε και στα καλύτερα σας. Ίσως μια συζήτηση … να σας έλυνε πολλά προβλήματα.
Ελεύθεροι : Από όλα αυτά που έχετε βιώσει αυτό το Καλοκαίρι, έχετε βγάλει το ασφαλές συμπέρασμα, ότι ένα διάστημα μοναξιάς, μόνο σε καλό θα σας έβγαινε. Οι έρωτες πάντως είναι γύρω σας διάσπαρτοι. Δώστε προσοχή και στα οικονομικά σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Υδροχόος : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε περάσει ένα καλό και ποιοτικό Καλοκαίρι, και τώρα μπορείτε να ρίξετε και παραπάνω το βάρος σας, σε εργασία και προσωπική ζωή. Στο μενού υπάρχουν και πολλές επανασυνδέσεις.
Ελεύθεροι : Δεν βγαίνετε πολύ και μάλλον δεν έχετε διάθεση για διασκέδαση, ούτε καν με τους καλούς σας φίλους. Ίσως και να είναι μια εποχή, που έχετε ανάγκη την προσωπική σας απομόνωση για να ηρεμήσετε από όλα.

zwdia-768

ταρώ Ιχθείς : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν θα αφήσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους από την μεριά του συντρόφου σας. Σίγουρα εσείς θα πρέπει να κρατήσετε μια καλή και χαμηλών τόνων συμπεριφορά.
Ελεύθεροι : Έχετε δεχτεί πολλά φλερτ και όμορφες προσεγγίσεις. Τίποτα μέχρι στιγμής, δεν σας έχει εξιτάρει την φαντασία. Πιο πιθανόν για το δικό σας ζώδιο είναι μέσα στον Σεπτέμβριο, να επανενωθείτε με κάποιον πρώην σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.