Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/08 Πέμπτη Β

taro

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 30/08 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Ζυγός : Ο Τρελός Το Εφτά Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη δεχτεί κάποια ευθεία πρόταση από τον σύντροφο σας, για γάμο ή για κάτι πιο επίσημο. Αυτό είναι κάτι που ήδη το μαγειρεύει μέσα στο μυαλό του, και θα σας το σερβίρει τον νέο μήνα.
Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποιες νέες επικοινωνίες, με τον πρώην σύντροφο σας, που θέλει να σας μιλήσει. Μάλλον κάτι καινούργιο έχει να σας προτείνει για να είστε μαζί.

zodia-taro-45

ταρώ Σκορπιός : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Το Δύο Σπαθί

Δεσμευμένοι : Σκοπεύετε να μιλήσετε στο ταίρι σας, για όλα αυτά που έχουν μαζευτεί μέσα στην καρδιά σας, και σας ενοχλούν. Με τα άστρα να είναι υπέρ σας, μόνο σε απόλυτη συμφωνία θα φτάσετε.
Ελεύθεροι : Κρατάτε μέσα σας, έναν ερωτικό πόνο που θα πρέπει όμως να τον περιορίσετε, καθώς σας μπλοκάρει από όλα αυτά που έχουν ήδη αρχίσει και εμφανίζονται γύρω σας. Οι έρωτες σας πλησιάζουν.

astrologia-090

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Είστε γεμάτοι ανασφάλειες και φοβίες, μέσα σε αυτόν τον δεσμό, καθώς έχετε ανακαλύψει ότι υπάρχουν ακόμη επικοινωνίες του συντρόφου σας, με τον πρώην έρωτα του. Μιλήστε του άμεσα.
Ελεύθεροι : Αν έχετε χρόνο, τότε μόνο θα πρέπει να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα αισθηματική σχέση. Αν όχι, μην κάνετε κάτι που ίσως και στο μέλλον να πληγώσει έναν άνθρωπο που δεν φταίει. Κοιτάξτε και τα οικονομικά σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Αιγόκερως : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Εσείς που είστε σε διπλές διαδρομές, μην κάνετε κάτι υπερβολικό από το διάστημα, καθώς τα αστρολογικά δεν είναι υπέρ σας, και ίσως και να υπάρξουν … αποκαλύψεις μεγάλες και άσχημες.
Ελεύθεροι : Έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο έναν συνάδελφο. Αυτό από μόνο του είναι ρίσκο και πρέπει να προσέχετε διπλά. Μάλλον καλύτερα ότι έχετε να του πείτε, να το πείτε … σε κάποιον τρίτο χώρο.

zwdia-768

ταρώ Υδροχόος : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Το Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Αδιαφορείτε για όλα τα σχόλια που έχουν κάνει οι γνωστοί σας, για την επιλογή συντρόφου. Ίσως εσείς να βλέπετε πράματα που οι ψυχροί άνθρωπο που είναι γύρω σας να μην τα αντιλαμβάνονται.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα, μέσα στη οικογένεια σας, που ακουμπά περιουσιακά ζητήματα, που τείνει να λυθεί υπέρ σας. Μετά από αυτά σίγουρα μπορείτε να στρώσετε και την προσωπική σας ζωή.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη

ταρώ Ιχθείς : Το Τρία Ράβδος Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε λόγω να πέφτετε ψυχολογικά, επειδή δεν βλέπετε τόσο συχνά τον άνθρωπο σας. Οι καταστάσεις από τον νέο μην θα ισορροπήσουν και σίγουρα όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε.
Ελεύθεροι : Έχετε αφήσει τις υπερβολές στη αγάπη, και το μόνο που θέλετε είναι να φέρετε … σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας. Νέος έρωτας θα φανερωθεί στον δρόμο σας, από τα μέσα του νέου μήνα και μετά.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.