Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 04/08 Σαββάτο Α

taro-sex

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 04/08 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Οχτώ Σπαθί Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Πολλά τα προβλήματα τελικά που σας έχει βγάλει αυτή η καινούργια αισθηματική σας σχέση. Αυτό είναι και κάτι που είτε πρέπει να το διορθώσετε, είτε να αποχωρήσετε μέσα από εξηγήσεις.
Ελεύθεροι : Εσείς πρέπει να στρέψετε τα μάτια σας, πολύ πιο σοβαρά, πάνω στα επαγγελματικά σας δρώμενα. Υπάρχουν θετικότατες εξελίξεις που θα σας φέρουν χρήμα αλλά και άμεσες λύσεις προβλημάτων.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Η Δικαιοσύνη

Δεσμευμένοι : Δεν θα πρέπει να κάνετε κάτι υπερβολικό αυτές τις ημέρες, όπου και ο Ουρανός γυρίζει για πολλούς μήνες ανάδρομος μέσα στον οίκο σας. Σίγουρα αν υπάρχει κάτι να μάθετε για τον άνθρωπο σας, θα βγει στην επιφάνεια.
Ελεύθεροι : Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προσωπικές – ερωτικές προτάσεις που θα έχετε για το υπόλοιπο του μήνα. Σίγουρα αυτό θα σας φτιάξει και την ψυχολογία. Κάπου θα πείτε το ναι!

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Υπέροχο αυτό το χρονικό διάστημα, για το ζώδιο σας, που θα αντιληφθεί ότι η ερωτική του ζωή, πάει από το καλό στο καλύτερο. Πιθανότητες υπάρχουν μέχρι και για αποφάσεις γάμου.
Ελεύθεροι : Μην βάζετε κανέναν πιο πάνω από εσάς. Ειδικά αυτούς που σας έχουν πονέσει, καλύτερα να τους αφήσετε ξεχασμένους στο χρονοντούλαπο. Οι μέρες του Αυγούστου, έχουν πολλά περισσότερα καλά για εσάς.

chartomantia-087

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, έχει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις να σας κάνει και ήδη το έχετε καταλάβει. Τα οικονομικά και τα ζητήματα του, έχουν λυθεί, άρα το μόνο που μένει να έρθει, είναι και μια επίσημη δέσμευση.
Ελεύθεροι : Εσείς ακούτε για νέα σχέση – συναισθήματα και αλλάζετε πορεία. Σίγουρα είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να βρείτε την ισορροπία σας σε κάθε επίπεδο και να ξανα-γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Το Άρμα

Δεσμευμένοι : Με τα λόγια σας, ίσως και με την αλήθεια σας, έχετε πικράνει και ξεβολέψει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει καταλάβει τα όποια σφάλματα του, μέσα στην σχέση σας και τώρα κάνει νέες σκέψεις.
Ελεύθεροι : Υπάρχουν πολλά και επιθετικά φλερτ – προτάσεις, μέσα στον χώρο που δουλεύετε και μάλλον πρέπει από τώρα να πάρετε τα μέτρα σας έτσι, ώστε όλοι αυτοί να απομακρυνθούν από κοντά σας.

taro-zodia-098

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Με την μέρα να είναι φορτωμένη με τόσα πολλά θέματα είσαστε αυτοί που καλείστε για ακόμη μια φορά, να βρείτε τις λύσεις. Να είστε βέβαιοι, ότι ο άνθρωπος σας κάνει υπομονή και σας θαυμάζει για αυτό που είστε.
Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας, σας παροτρύνουν για να φύγετε για λίγες ημέρες για διακοπές και να ξεχάσετε ότι έχει συμβεί στον ερωτικό σας τομέα. Τολμήστε το και θα δείτε ότι όλα έχουν την σημασία τους και χρειάζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.