Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 05/08 Κυριακή Α

taro-troxos-tixis

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 05/08 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Ζείτε αυτήν την εποχή στα άκρα, καθώς πρέπει να έχετε σε απόλυτη ισορροπία, την οικογένεια και την επαγγελματική σας ζωή. Μόνο εσείς που έχετε ξεχάσει όλα αυτά που σας ευχαριστούν.
Ελεύθεροι : Υπάρχει ένα συγκεκριμένο άτομο στην ζωή σας που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τι ζητά τελικά από εσάς. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, κάποιες συζητήσεις θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για όλους.

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό θέματα στην ζωή σας, για να λύσετε ή για να ανησυχείτε. Απλά το αγαπημένο σας ταίρι, έχει κάποια μικρά οικονομικά θέματα που τον απασχολούν, αλλά θα ξεπεραστούν.
Ελεύθεροι : Έχετε κάνει πολλές καρδιές να χτυπούν μόνο στους δικούς σας τελικά ρυθμούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε και τις προτάσεις για την έναρξη μιας νέας σχέσης.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αυτό το Καλοκαίρι έχει για εσάς, πολλά δώρα και το πιο σημαντικό είναι, ότι το άτομο που αγαπάτε, θα κλείσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν και θα δώσει όλη την ερωτική του προσοχή σε εσάς … μόνο.
Ελεύθεροι : Αν έχετε φύγει ή ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές, τότε πιθανόν και το σύμπαν να κάνει ένα παιχνίδι με εσάς, στέλνοντας σας, τον πρώην αγαπημένο σας, για μια άμεση επανασύνδεση.

taro-tarw

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Υπάρχει μια επικοινωνιακή ένταση με το άτομο που έχετε σχέση και αυτό μόνιμα οφείλεται στο γεγονός, ότι προσπαθεί να έχει και τους υπόλοιπους τομείς στην μόνιμη προτεραιότητα του.
Ελεύθεροι : Δεν θέλετε να μιλήσετε και να σκεφτείτε τίποτα πια από το παρελθόν σας. Έχετε από αυτά πια απελευθερωθεί και μόνοι σας … περνάτε εξαιρετικά καλά πλέον.

Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Οι αποφάσεις που έχει πάρει το ταίρι σας, εν σχέση με την εργασία του και οικογένεια του, σας αφορούν. Σαφώς και πρέπει να τις συζητήσετε πιο αναλυτικά το επόμενο διάστημα.
Ελεύθεροι : Δεν έχετε διάθεση αλλά ούτε και σας ενδιαφέρει να βρείτε μια νέα αγάπη, για αυτό το Καλοκαίρι. Έχετε άπειρα θέματα … με τα οποία καταπιάνεστε και δεν θέλετε να τα μπλέξετε όλα μαζί.

taro-zodia-098

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Έχετε βοηθήσει τον άνθρωπο σας, σε κάθε επίπεδο. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει την αληθινή αγάπη και τα συναισθήματα του, να έχουν μόνιμα ριζώσει μέσα στην καρδιά του.
Ελεύθεροι : Το Καλοκαίρι συνεχίζετε και εσείς ακόμη ψάχνετε για φλερτ. Από αυτά θα έχετε πολλά, αλλά μην ενδώσετε αν πρώτα δεν βρεθεί αυτός … που μπορεί να σας δώσει αυτά που ζητάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.